Ademhalingssessie om blokkades op te heffen

“Soms moet je gewoon even ademhalen, vertrouwen, loslaten en zien wat er gebeurt”

Ademen is leven

Heb je last van onderdrukte emoties, herinneringen, gedachten en pijnen die je destijds weg gedrukt hebt en niet wilde voelen? Vaak zijn we bang voor onze emoties en drukken we deze weg. Dit gaat een tijd goed totdat het moment dat ze toch naar boven komen en je er iets mee moet gaan doen.

Ik vergelijk het altijd met een bal die je onder water probeert te drukken. Dit gaat een hele tijd goed, tot het moment dat hij naar boven schiet…in je gezicht….je er niet meer omheen kunt, het pijn doet en je er iets mee moet gaan doen. Met een verbonden ademsessie kunnen we deze vastgezette emoties alsnog verwerken.

In een ademsessie adem je door je blokkades (onderdrukte emoties, herinneringen, gedachten, pijnen) heen die je in het verleden in je lichaam vastgezet hebt. Adem is leven. Juist door er deze keer doorheen te ademen, worden ze aangekeken en verwerkt. Je zult merken dat de blokkade waar je op geademd hebt daarna een stuk lichter aan voelt. De herinnering is er nog wel, maar de zwaarte, de grote druk is er vanaf.

Elke ademhalingsessie kun je weer een stukje opruimen. Kom je weer tot je zelf. Tot wie je in essentie echt bent. Hoef je die ballast niet meer op jouw schouders te dragen. Maar voel je je weer licht en in balans. Dat is zo ontzettend fijn.

Ademsessie bij onzekerheid en angsten

Verbonden ademhaling

Ik werk met de verbonden ademhaling. Waarbij er geen pauzes zitten tussen de in- en de uitademing en je de adem naar onderin je buik brengt. Je zult merken dat je door deze ademhaling in een soort trance-staat komt. Bepaalde emoties en beelden kunnen zichtbaar voor je worden. Je kunt inzichten krijgen en boodschappen vanuit je onderbewuste door krijgen. Ook kun je bepaalde sensaties in je lichaam ervaren zoals warmte, kou, trillingen. Dit is allemaal onderdeel van het loslaat proces. 

Hoe ziet een sessie eruit?

Tijdens de ademsessie ben ik er helemaal voor jou! Ik ben jouw spaceholder tijdens jouw sessie en zal je begeleiden in jouw ademreis.

Voorgesprek

We beginnen met een voorgesprek van 30 minuten waarin we jouw diepste wensen en verlangens helder gaan krijgen. Vervolgens komen we tot een thema en een intentie waar je in de sessie op zult gaan ademen.

De sessie

Daarna start de ademsessie die ongeveer 1 uur duurt. Ik zal je daarin begeleiden. Ik ga jouw adempatroon “lezen”. Jouw manier van ademhalen zegt heel veel over hoe jij in het leven staat. En ook waar meer rust en ruimte mag komen.

Ik zal mijn handen op plekken leggen waar de adem nog niet komt. Je zult merken dat dit jou zal helpen om de adem daar naar toe te brengen.

De sessie bestaat uit ongeveer 45 minuten actief ademen. De laatste 15 minuten mag je de ademhaling weer tot rust brengen. En in alle rust weer tot jezelf komen. Om zo alle inzichten uit de sessie rustig te laten landen. Soms komen er dan nog wat emoties vrij.

Na de ademsessie mag je heerlijk bijkomen, wat drinken en praten we nog even rustig na.

Na de sessie

Het is belangrijk om daarna veel water te drinken. Je zult merken dat de sessie de dagen/weken erna nog door zal werken. Je hebt een reis gemaakt naar jouw binnenwereld. Je hebt contact gemaakt met jezelf en hebt nieuwe inzichten gekregen.

Voordelen verbonden ademhalingsessie

Blokkades loslaten

Blokkades loslaten en transformeren, waardoor er letterlijk meer lucht ontstaat. Hoe vaker je een ademhalingsessie doet, hoe meer je los zult laten wat jou niet meer dient. Hierdoor zal je beter en makkelijker gaan ademen. Je zult letterlijk meer lucht gaan ervaren! Zowel fysiek als mentaal.

Zelfgenezend vermogen

Een ademsessie masseert je organen en versterkt het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam. Elke keer als je ademt heeft dit invloed op jouw middenrif. Hoe beter je gaat ademen, hoe beter alle organen, die zich rond dit middenrif bevinden, gaan functioneren.

Rust in je hoofd

Door middel van deze methode zul je meer rust in je hoofd gaan
ervaren en meer vanuit je hart en je ware zelf gaan leven. Hierdoor zul je je stabieler en energieker gaan ervaren.

Zelfvertrouwen en zelfliefde

Terug van je hoofd naar je hart. Naar je gevoel, luisteren naar je eigen behoeften. Je zult steeds meer inzien dat je het geluk niet buiten jezelf hoeft te zoeken. Je zelfvertrouwen en liefde voor jezelf zal toenemen.

Inzicht in jezelf

Via de verschillende tools zul je een veel beter inzicht in jezelf krijgen. En kun je gaan leven naar wie jij werkelijk bent.

Energie

Als je uit balans bent heb je een tekort aan energie. Je voelt je moe en futloos. Door deze methode gaat alles weer stromen, kom je weer in balans en zul je merken dat je veel meer energie zult krijgen.

Tarieven

Een eenmalige 1 op 1 ademhalingsessie van 2 uur kost € 149,-.

Om echt een transformatie door te gaan kun je voor een adem journey gaan. Je kunt hierbij kiezen voor 3, 5 of 10 sessies verbonden ademhaling.

3 sessies verbonden ademhaling: € 399,-

5 sessies verbonden ademhaling: € 650,-

10 sessies verbonden ademhaling: € 1200,-

Contact

Wil jij werken aan je geluk en/of groei en met jezelf aan de slag? Neem nu de eerste stap! Boek hier jouw gratis kennismakingsgesprek. Daarnaast mag je me natuurlijk ook altijd even bellen, mailen of een whatsapp sturen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Veelgestelde vragen

Kan een verbonden ademhalingsessie mij helpen?

Als je last hebt van onderdrukte emoties, herinneringen, gedachten en pijnen die je in het verleden in jouw lichaam vastgezet hebt, kun je deze met een verbonden ademhaling alsnog verwerken en loslaten. Je kunt hierdoor:

  • blokkades loslaten
  • je versterkt het zelfgenezende vermogen van jouw lichaam
  • je krijgt rust in je hoofd
  • je ervaart minder stress
  • je ervaart meer zelfliefde en vertrouwen in jezelf
  • je krijgt een beter inzicht in jezelf
  • Je krijgt meer energie
Is een verbonden ademsessie 1 op 1?

Ja, in mijn praktijk is een verbonden ademsessie 1 op 1. Ik begeleid jou als persoonlijke spaceholder en ben continu bij jou. Zo heb je een fijne effectieve sessie en ervaar je veel veiligheid en persoonlijke aandacht. Veiligheid is tijdens een sessie ontzettend belangrijk. Dit is de reden dat ik alleen 1 op 1 verbonden ademsessies geef. Zodat ik er de hele sessie speciaal en alleen voor jou ben.

Geef je ook wel eens verbonden ademsessies in groepen?

Nee, dit doe ik niet. Ik kies bewust voor 1 op 1 sessies. Ik vind het heel belangrijk dat ik er gedurende de hele sessie als jouw persoonlijke spaceholder kan zijn. In kan spelen op jouw behoeften en jou de veiligheid kan bieden die je nodig hebt. In een groep moet je de aandacht verdelen. Omdat een verbonden ademsessie heel intens kan zijn is het onmogelijk om je in een groep net zoveel aandacht te geven als in een 1 op 1 sessie.

Is een verbonden ademhaling heel diepgaand en intens?

Ja, een verbonden ademhaling is heel diepgaand en intens. Je krijgt veel inzichten in jezelf, laat los wat niet meer nodig is en het kan zijn dat er diepe emoties loskomen. De verbonden ademhaling is de meest diepgaande loslaat techniek die ik ken. Het ruimt heerlijk op. En voelt na afloop echt bevrijdend.

Hoe werkt de verbonden ademhaling?

De verbonden ademhaling werkt met repeterend diep inademen en kort uitademen zonder pauzes er tussen. Doordat er heel veel zuurstof in jouw lichaam gebracht wordt, zul je merken dat er van alles in jouw lichaam gebeurt. Je komt in een soort trancestaat terecht. Hierdoor kom je bij de diepere liggende blokkades die je in jouw lichaam opgeslagen hebt. Destijds heb je het weg gedrukt, maar deze keer adem je er doorheen. Hierdoor kan jouw lichaam het los gaan laten. En ruimt het letterlijk op.

Kan ik stoppen met de verbonden ademhaling als ik het spannend vind?

Als jouw persoonlijke spaceholder zal ik je uitnodigen er deze keer doorheen te gaan, zodat je het op kunt schonen. Maar mocht je echt willen stoppen dan kan dat. Op het moment dat je weer “normaal” gaat ademen ben je direct terug in het hier-en-nu. Met ayuasca of andere middelen is dit niet mogelijk. Omdat je alleen gebruikmaakt van jouw eigen adem blijf je zelf aan het roer staan. Wil je stoppen dan ben je er dus direct uit. Wat een fijne en veilige gedachte is. En waardoor je met die gedachte in je hoofd je veilig voelt om er deze keer wel doorheen te ademen. En daarnaast ben ik er als jouw persoonlijke spaceholder.

Waar vinden de sessies plaats?

De sessies vinden plaats in mijn praktijk in Mill.

Wat is het voordeel van meerdere sessies?

Het voordeel van meerdere sessies is dat je steeds sneller effect zult hebben en steeds meer op kunt ruimen. De eerste keer ben je nog zoekende hoe je moet ademen en hoe je de ademhaling in jouw buik kunt krijgen. Ook kan het zijn dat je jezelf onbewust een beetje tegenhoudt en nog niet voluit durft te ademen. Hoe vaker je een ademsessie doet, hoe vertrouwder het wordt en hoe makkelijker het gaat. Daarnaast ruim je steeds meer op. En zal alles steeds opgeruimder en lichter gaan voelen, waardoor je beter in je vel komt te zitten.

Is verbonden ademhaling hetzelfde als TRE ademhaling, rebirthing of transformational breath?

Er kunnen kleine nuances en verschillen tussen de ademhalingstechnieken zijn, maar ze werken allemaal met de verbonden ademhaling. Het effect is dus hetzelfde.

Worden de behandelingen vergoed door de zorgverzekeraar?

Nee, deze worden niet vergoed. Dit is een bewuste keuze. Het is voor mij belangrijk om onafhankelijk te zijn en daarbij niet te moeten voldoen aan de eisen van zorgverzekeringen. Om zo mijn klanten de beste kwaliteit te kunnen bieden. En hun te kunnen bieden wat het beste bij hun past. Zonder daar concessies aan te moeten doen vanuit de soms tegengestelde belangen van de zorgverzekeraars.

Daarnaast lopen de vergoedingen die zorgverzekeringen bieden elk jaar terug. Ik wil de juiste keuzes kunnen maken in mijn professionele en onafhankelijke manier van werken en behandelen.

Kan ik de kosten van een behandeling indienen als coachingskosten?

Ja, dit kan. Dit kan zowel bij een werkgever als deze hier budget voor aanbiedt. Maar kan ook als ondernemer als zakelijke coachingskosten opgevoerd worden. Ik kan je hiervoor een zakelijke factuur sturen.