praktijk voor bewustzijn, ontspanning en energie

Astma en wat ademhaling voor je kan doen

“Meer rust en meer lucht door het trainen van de ademhaling”

Astma

Heb jij regelmatig last van benauwdheid, hoesten, piepend ademen en kortademigheid? Misschien heb je wel de diagnose astma gehad? En maak je gebruik van een puffer om meer lucht binnen te krijgen. Het nadeel van een puffer is dat het langdurig gebruiken van steroïden grote nadelige bijwerkingen in jouw lichaam kan hebben. Wat veel mensen niet weten is dat je met de juiste ademhaling jouw vaten kunt verwijden waardoor je ook meer lucht binnenkrijgt. We pakken dit stap voor stap aan, waardoor je jouw puffer steeds minder en wellicht helemaal niet meer nodig hebt.

Door de benauwdheid ga je sneller en oppervlakkiger ademhalen. Hierdoor krijg je veel te veel zuurstof binnen. Meer dan jouw lichaam kan verbranden.

Astma en behandeling onder controle krijgen

De behandeling

We starten de eerste behandeling met een intakegesprek. Van daaruit gaan we kijken wat jouw klachten zijn. We gaan je adempatroon in kaart brengen. En gaan op een rustige manier samen met jou kijken welke stapjes we kunnen nemen om jouw adempatroon te verbeteren en daarmee de vicieuze cirkel te doorbreken.

We doen dit in kleine stapjes op een tempo die goed voor jou voelt. Die je weer vertrouwen geeft. Vertrouwen in jezelf en in jouw lichaam. We kijken daarbij niet alleen naar je ademhaling. Maar ook naar jouw mind en body. Want deze staan allemaal met elkaar in verbinding. Zodat je weer de rust in jezelf terugvindt.

Ik ga je leren hoe je met je ademhaling weer de controle terugkrijgt over je lichaam terugkrijgt. 

Kosten

Kosten

Het astma traject bestaat uit 5 sessies van 1 uur. Om jouw ademproblemen zo stap voor stap te verminderen. De kosten van dit traject bedragen € 375,-.

Achterdijk 40a
5451 NN  Mill (Noord Brabant)

Mill ligt bij Uden (15 min), Boxmeer (15 min), Nijmegen (20 min), Oss (30 min)

Manon Van Bakel
06 27 11 74 53
info@zuiverenpuurpraktijk.nl

Zuiver & Puur, praktijk voor bewustzijn,
ontspanning en energie