Bekijk het eens vanaf de andere kant…

Ervaringen uit het verleden, imprints vanuit jouw jeugd, je gemoedstoestand op dit moment, zit je lekker in je vel of juist niet….

Dit zorgt er allemaal voor dat je vanuit jouw eigen gekleurde bril naar de wereld kijkt. Voor jou is dit de waarheid. Maar een ander zal naar hetzelfde met zijn of haar gekleurde bril kijken, er heel anders tegenaan kijken en een hele andere ervaring hebben. Vaak zorgt dit ook nog voor de nodige ruis op de lijn.

Overtuigingen loslaten

Hoe fijn zou het zijn als je al die overtuigingen los zou kunnen laten. Meer vanuit je hart te gaan voelen. Vanuit je intuïtie te gaan leven. En dat hoofd wat meer te gaan parkeren. Er voor open te staan om het eens vanaf de andere kant te gaan bekijken. Zonder vooroordelen of weerstand. Maar figuurlijk eens op je kop te gaan staan. En te kijken wat dat met je doet.

Door zonder oordelen en volledig open naar iets te kijken kan er een hele nieuwe wereld voor je open gaan. En dat kan je inzichten opleveren waar je nooit eerder bij stil had gestaan. Ga het eens een keer proberen. En bekijk de wereld op zijn kop!

Veel liefs, Manon

Meer berichten

Stay positive….

Stay positive….

Na de boodschap van gisteravond helemaal belangrijk. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de afgelopen dagen nadat duidelijk...