Ondersteuning bij kanker

Reiki 1 cursus in land van Cuijk, Mill, Boxmeer, omgeving Uden

Mijn missie is het om mensen te enthousiasmeren om het leven positiever te gaan bekijken, meer energie te krijgen en meer innerlijke vrijheid te ervaren. Dit werd behoorlijk op de proef gesteld toen mijn vader vorig jaar ernstig ziek werd door alvleesklierkanker. Wat volgde was een hele pittige, maar ook een waardevolle tijd. Ik heb hem heel goed kunnen helpen door mijn positiviteit. Door te blijven geloven dat er meer mogelijk is. En dat de strijd pas gestreden is als het echt over is.

Ik heb ook gemerkt wat verkeerde opmerkingen door een verpleegster “mijnheer, u haalt de kerst niet meer” met iemand kunnen doen. Wat voor mokerslag dat is. En wat voor impact dat op zijn ziekte had. Het ging daarna razendsnel achteruit. Daardoor geloof ik ook in de kracht van de mindset en hetgeen je tegen jezelf of iemand anders zegt. Ik kende de Body Mind Release methode toen nog niet. Wat had ik hem daar graag mee willen helpen. Zodat hij zijn beperkende gevoelens en angsten los had kunnen laten. Ongeacht de opmerkingen en meningen van andere mensen. En waarbij je positieve gevoelens terug haalt die je krachtiger maken, met nog meer vertrouwen. Zodat je mentaal sterk staat om de behandelingen en het verloop van je ziekte aan te kunnen. Of om na herstel van de ziekte het vertrouwen in jezelf en jouw lichaam weer terug te krijgen. 

Ik heb mijn vader heel erg goed kunnen helpen met Reiki. Iets waar hij voor zijn ziekte maar sceptisch tegenover stond. Maar tijdens zijn ziekte groot fan van werd. Reiki hielp om de pijn te verlichten. En ook op zijn sterfbed heb ik hem daarmee mogen helpen. Heel verdrietig maar ook heel waardevol dat ik dat voor hem heb kunnen doen.

Na het overlijden van mijn vader ging de start van mijn praktijk in vogelvlucht. Het voelde alsof ik vleugels had gekregen. En nog steeds voel ik die enorme drive die mijn vader ook had. En waarop hij mij een zetje geeft: doe maar, volg je hart, ga andere mensen helpen vanuit jouw energie en positiviteit. Dat is mijn missie. Of je nu ernstig ziek bent, in een burn out zit of net dat kleine zetje in je rug nodig hebt om echt te kunnen stralen. Grote problemen, kleine problemen. Ik ben er voor jou.

Veel liefs, Manon

Meer berichten

Stay positive….

Stay positive….

Na de boodschap van gisteravond helemaal belangrijk. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de afgelopen dagen nadat duidelijk...