fbpx

praktijk voor bewustzijn, ontspanning en energie

BMR bij kanker

“Door welke storm je nu ook gaat, vertrouw erop dat het weer over waait”

Indien je de diagnose kanker hebt gekregen, staat je leven vaak helemaal op z’n kop.

Je voelt je angstig over de toekomst, het behandeltraject, je familie en misschien zelfs wel de dood. Dat is heel begrijpelijk. Natuurlijk ga je er voor. En probeer je het vol positiviteit aan te gaan. Maar als je jezelf angstig voelt is dat soms makkelijker gezegd dan gedaan. Het is bewezen dat een positieve mindset en positieve gevoelens een gunstig effect op je herstel kunnen hebben. Dan is het heel erg fijn om tools en hulp te krijgen om hiermee aan de slag te gaan. 

Maar ook als het behandeltraject afgerond is kun je nog tegen angsten of klachten aan lopen. Lichamelijke (rest)klachten of bijverschijnselen, gebrek aan energie, maar ook angsten voor je lichaam, terugkeer van de ziekte en de controles kunnen een rol spelen. Durf je nog op je lichaam te vertrouwen. 

Ook dan is ‘Body Mind Release’ een effectieve methode die helpt om weer vertrouwen te krijgen in je lichaam en geest, doordat je de angsten zelfstandig leert loslaten en positieve gevoelens daarvoor in de plaats zet.

Naast Body Mind Release kan ik je tijdens dit traject ondersteunen met Reiki behandelingen en klankschaal.

Maar Body Mind Release kan ook heel goed  helpen om de partner of kinderen van de patiënt een steuntje in de rug te geven. Want ook zij zullen te maken krijgen met angsten om hun geliefde te verliezen en hun energie en positiviteit hard nodig hebben om de patiënt te ondersteunen. 

Neem nu de eerste stap!
Boek hier jouw gratis inzichtengesprek

Mijn persoonlijke achtergrond

Mijn vader is overleden aan alvleesklierkanker. Tijdens zijn ziekte heb ik hem kunnen ondersteunen met Reiki behandelingen. Reiki hielp bij hem om de pijn te verzachten.

Helaas kende ik de Body Mind Release methode destijds nog niet. Wat had ik hem daar graag mee willen helpen. Zodat hij zijn beperkende gevoelens en angsten los had kunnen laten. Ongeacht de opmerkingen en meningen van andere mensen. En waarbij je positieve gevoelens terug haalt die je krachtiger maken, met nog meer vertrouwen.

Zodat je mentaal sterk staat om de behandelingen en het verloop van je ziekte aan te kunnen. Of om na herstel van de ziekte het vertrouwen in jezelf en jouw lichaam weer terug te krijgen.

Ik zie het als mijn missie om patiënten, partners of kinderen van de patiënt gedurende en na een ernstige ziekte te ondersteunen. Via Reiki en/of een Body Mind Release traject. Zodat jullie het traject samen goed aan kunnen, met meer energie en positieve kracht.

Let op! Deze behandelingen kunnen nooit in de plaats van een medische behandeling ingezet worden. Laat je voor de behandeling van kanker altijd begeleiden door een ervaren arts. Body mind release therapie, Reiki en klankschaal kunnen alleen aanvullend aan het behandelprotocol van een arts ingezet worden. Als extra ondersteuning tijdens en na een behandeltraject, om het vertrouwen in je lichaam terug te krijgen, je angsten los te laten en positieve gevoelens weer teug te krijgen.

Achterdijk 40a
5451 NN  Mill (Noord Brabant)

Mill ligt bij Uden (15 min), Boxmeer (15 min), Nijmegen (20 min), Oss (30 min)

Manon Van Bakel
06 27 11 74 53
info@zuiverenpuurpraktijk.nl

Zuiver & Puur, praktijk voor bewustzijn,
ontspanning en energie

Gratis e-book 'Stress de baas'

15 tips: Stress de baas, worden wie jij werkelijk bent

Je aanvraag is gelukt. Check je inbox voor het e-book