praktijk voor bewustzijn, ontspanning en energie

BMR Programma

Wat is het resultaat van BMR therapie

“Loslaten is worden wie je werkelijk bent”

“Het is moeilijk vliegen als je iets vasthoudt….”

Body Mind Release

Onderzoek heeft uitgewezen dat 93% van de mensen zeer positief zijn over deze behandeling. Ik heb dit zelf ook ervaren en ik ben daardoor een zeer enthousiaste gedreven therapeut geworden. Ik gun iedereen dat wat het mij ook heeft gebracht: rust in mijn hoofd en gedachten, veel energie, levenskracht en levensvreugde en persoonlijke groei in het leven.

Voor het programma ‘Body Mind Release’ kom je wekelijks bij mij in de praktijk langs, gedurende 6 tot 7 weken. De laatste sessie vindt ongeveer 2 maanden later plaats. Ik vertel je hoe je aan jouw ballast (lees: beperkende gevoelens en overtuigingen) bent gekomen, wat deze ballast met jou doet en waar deze ballast bij jou zit. Vervolgens leer ik jou deze ballast zelfstandig en effectief los te laten én om jouw verloren positieve gevoelens weer terug te halen.

Het Body Mind Release programma duurt 6 tot 7 weken

Wat mag je verwachten?

Sessie 1

Intakegesprek en starten met loslaten van alle algemene ballast. 

Sessie 2

Testen vooruitgang, verder loslaten van ballast én terugplaatsen positieve gevoelens

Sessie 3

Testen vooruitgang, loslaten van angsten én terugplaatsen van positieve gevoelens

Sessie 4

Testen vooruitgang en terugplaatsen van positieve gevoelens

Sessie 5

Afhankelijkheden in kaart brengen

Sessie 6

(Her)programmeren levensprogramma’s

Sessie 7

Afronding traject. Tussen sessie 6 en sessie 7 zitten vaak 2 maanden waarin het herprogrammeren plaats vindt.

Algemene info

 • De afspraken duren 60-90 minuten en vinden plaats bij mij in de praktijk. Het is ook mogelijk om online af te spreken.
 • Je krijgt elke week een dagelijkse oefening mee. De oefening doe je 2 keer per dag en duurt gemiddeld 10 minuten.
 • Je ontvangt een werkboek
 • Je hebt de mogelijkheid om tussentijds contact op te nemen via app/telefoon/mail indien je vast loopt of vragen hebt.

Ik ben er voor jou, het hele traject

Wil jij meer uit je leven halen? Wil jij jouw levensrugzak legen? Wil jij nu eindelijk eens jouw leven gaan LEVEN?
Gun jezelf dan dit traject.

Gekwetste deelpersoonlijkheid

Tijdens het traject kan het zijn, dat je een gekwetste deelpersoonlijkheid tegenkomt, deze moet tussendoor in het traject behandeld worden om verder te kunnen. Niet iedereen heeft een gekwetste deelpersoonlijkheid, dit is ook de reden dat deze als een los consult wordt berekend, bovenop het tarief van het traject.

Extra

Indien tussendoor contact is gewenst, omdat je ergens tegenaan loopt, dan is dat mogelijk via whatsapp/email of telefonisch contact. Ik ben bereikbaar voor jou! Ben ik niet in de gelegenheid om op dat moment je te ondersteunen, spreek dan een bericht in of app en dan bel ik je terug!

Annuleringsvoorwaarden

Afspraken voor behandelingen kunnen zowel telefonisch als online gemaakt worden. Behandelingen kunnen tot 24 uur van te voren geannuleerd worden. Daarna zijn de volledige kosten verschuldigd.

 In het dagelijks leven heb ik een gezin met twee jonge kinderen en een drukke, stressvolle fulltime baan. Het laatste jaar merkte ik steeds meer onrust in mijn lijf en hoofd. Ik kon dit geen goede plek geven waarna ik medicijnen kreeg van de huisarts om mijn spierspanning en psyche te ondersteunen. Aangezien ik geen medicijnen fan ben, besloot ik op zoek te gaan naar een andere oplossing.

Op dat moment kwam Manon “voorbij” met haar body en mindrelease therapie. Dat is wellicht wel iets voor mij was mijn gedachte. Na een intakegesprek was er direct een klik en de manier van behandelen sprak mij enorm aan. Mijzelf open stellen ten opzichte van anderen vind ik erg moeilijk, maar door de wijze waarop deze therapie verliep ging het mij toch gemakkelijk af. Manon luisterde goed naar mij en pakte de signalen, die ik onbewust afgaf, erg goed op waardoor ik meer inzicht kreeg in mijn sterke en zwakkere karaktereigenschappen.

Door de therapie, en aansluitende reiki behandelingen, heb ik uiteindelijk kunnen stoppen met mijn medicijnen en heb ik de rust en kalmte in mijzelf terug kunnen vinden. Ik heb meer inzicht gekregen in wie ik ben en waar ik op moet letten om niet weer terug te vallen in mijn oude gewoontes. Ik breng nog steeds regelmatig een bezoek aan de praktijk om de positieve lijn die ik tot nu toe heb doorgemaakt, verder door te zetten in de toekomst. Voor mij zeker een aanrader als je op zoek bent naar de rust in lijf, hoofd en je zelfkennis te verrijken.

Manon, dank je wel voor je inspanningen en fijne gesprekken die we hebben gehad en we gaan elkaar in de toekomst zeker nog zien.

Dennis (39 jaar)

Voordat ik aan het traject begon was ik ontzettend vermoeid, had veel vage klachten en zat niet lekker in mijn vel. Ik had al van alles geprobeerd. Daarom was ik van tevoren best sceptisch. Eerst zien dan geloven dacht ik.

Mede door een enthousiaste Manon ben ik hier in gaan geloven. Naarmate de weken vorderden merkte ik dat ik steeds positiever in het leven ging staan en steeds meer energie kreeg. Ik kon weer gaan sporten en dingen doen waar ik eerst geen puf meer voor had.  Ik heb grote sprongen gemaakt. 

Ik ben veel over mezelf te weten gekomen, iets wat ik niet had verwacht. Ik kan nu makkelijker op de rem trappen en ik merk dat ik minder snel de gaten voor een ander dicht loop.  Nu na 7 weken kan ik zelfstandig verder. Waarbij ik weet dat ik altijd op Manon terug kan vallen mocht dit nodig zijn. Ik kan dit traject dan ook aan iedereen aanbevelen.

Muriëlle (47 jaar)

Inzicht, rust, geluk! Geheel open en zonder verwachtingen stapte ik in het Body Mind Release traject. Wat een inzicht heb ik gekregen en wat ontzettend doeltreffend heeft dit gewerkt voor mij! Dankzij de prettige manier van werken en de positieve energie van Manon groeide ik iedere week. Wat heerlijk!

Dion (30 jaar)

Nadat ik emotioneel vastgelopen was, kwam ik op de website van Manon terecht. Het gaf me meteen een goed gevoel. En ik wist, daar moet ik zijn.

Manon is een fijne, open persoonlijkheid waar je jezelf veilig bij voelt en ik mezelf open durfde te stellen. Ze nam alle tijd voor mij. Was warm en betrokken en kan heel goed luisteren.

Ik voel me super goed nu. Heb meer levensvreugde, geniet van de kleine mooie dingen die er zijn en ben positiever naar mezelf gaan kijken. Ik kan echt iedereen dit traject aanraden.

Miranda (43 jaar)

Ik voelde mezelf niet fijn meer op mijn werk. Ik zat niet goed meer in mijn vel en verwaarloosde mezelf. Ik vond niets meer leuk. Uiteindelijk zat ik diep in de put. Ik had al besloten dat ik Reiki 2 bij Manon wilde volgen en werd ook getrokken naar het Body Mind Release traject. Toch heeft het even geduurd voordat ik daadwerkelijk de stap durfde te zetten.

Daar ben ik nu zo blij mee. Ik heb weer plezier in het leven. Energie om dingen te doen. Zin om sociale contacten weer op te zoeken. Niet meer piekeren of in de put zitten maar ik kan weer genieten van het leven!

Manon heeft een hele fijne open houding. Ze gaf mij het gevoel dat alles bespreekbaar was. Daarnaast had ik altijd de mogelijkheid om contact op te nemen als er iets was of als ik daar behoefte aan had.

Manon en dit traject hebben echt mijn leven veranderd! Ik had dit echt al veel eerder moeten doen!

Karin (38 jaar)

Hoeveel kost BMR therapie

Tarieven

Body Mind Release traject

 • Body Mind Release traject: 7 behandelingen/sessies: € 750,- bij betaling voorafgaand aan het traject
 • Betaling in 3 termijnen: € 265,- per maand
 • Losse coach sessie bijv. voor gekwetst stuk: € 95,- (kijk bij veelgestelde vragen voor een uitleg)
 • Het traject kan ook online plaatsvinden

   BMR nazorg sessies

   Mocht je op een gegeven moment behoefte hebben om de BMR op te frissen dan zijn er de BMR nazorg sessies.

   • 3 sessies om BMR te onderhouden € 310,-
   • BMR losse opfris sessie € 110,-

   Vergoeding

   Body Mind Release therapie wordt steeds vaker vergoed door de werkgever. Vanuit het jaarlijkse persoonsgebonden budget kan het weggezet worden als een stuk persoonlijke ontwikkeling. Vraag naar de voorwaarden bij jouw bedrijf.

   Ben je ondernemer en is de coaching voor jezelf dan kun je de kosten onder advieskosten boeken.

   Boek jouw gratis inzichtengesprek,
   of stel me je vraag:

   5 + 1 =

   Achterdijk 40a
   5451 NN  Mill (Noord Brabant)

   Mill ligt bij Uden (15 min), Boxmeer (15 min), Nijmegen (20 min), Oss (30 min)

   Manon Van Bakel
   06 27 11 74 53
   info@zuiverenpuurpraktijk.nl

   Zuiver & Puur, praktijk voor bewustzijn,
   ontspanning en energie