fbpx

praktijk voor bewustzijn, ontspanning en energie

BMR voor kinderen

“Alles wat je liefde geeft groeit”

Kinderen die kampen met gedragsproblemen krijgen vanuit het reguliere traject vaak medicijnen voorgeschreven en/of therapievormen waarbij zij leren omgaan met externe stressfactoren.

Kinderen zijn onze spiegels, ze nemen met name in hun eerste 7 levensjaren, gevoelens en overtuigingen van hun omgeving over en dan met name van hun ouders over. Die eerste 7 jaar bepaalt het fundament waar het kind ook jaren later nog op terug zal vallen.

De visie van ‘Body Mind Release’ is dat, wanneer je kinderen met gedragsproblemen wilt helpen, je bij de ouders moet zijn. Je zult merken dat, wanneer jij je beter gaat voelen, je kind zich ook beter gaat voelen en dat daarmee de ‘gedragsproblemen’ verminderen of zelfs verdwijnen. Hans de Waard zegt: ‘Kinderen moeten lekker spelen en niet in therapie’. Hier ben ik het absoluut mee eens!

Lees de inspirerende blog van Hans de Waard op bodymindrelease.nl voor meer informatie.

Kortom loop jij met je kinderen tegen zaken aan waar ze last van hebben, plan dan een Body Mind Release traject voor jezelf in. Liever eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Ik vertel je er graag meer over. 

Achterdijk 40a
5451 NN  Mill (Noord Brabant)

Mill ligt bij Uden (15 min), Boxmeer (15 min), Nijmegen (20 min), Oss (30 min)

Manon Van Bakel
06 27 11 74 53
info@zuiverenpuurpraktijk.nl

Zuiver & Puur, praktijk voor bewustzijn,
ontspanning en energie

Gratis e-book 'Stress de baas'

15 tips: Stress de baas, worden wie jij werkelijk bent

Je aanvraag is gelukt. Check je inbox voor het e-book