praktijk voor bewustzijn, ontspanning en energie

Human Design met coachingsessie

stress loslaten mete Human Design

“Leef jouw mooiste leven vanuit flow”

Ieder mens is uniek! Er is niemand zoals jij

Word je bewust van jouw blauwdruk met Human Design! Maak de reis en laat je verrassen.

Jouw unieke blauwdruk
Human Design helpt je herinneren wie je bent. Het is een reis naar jezelf. Jouw design, oftewel jouw persoonlijke blauwdruk, geeft je mooie inzichten in wie je bent, waarom je doet wat je doet en wat jouw unieke kwaliteiten en talenten zijn. Het geeft ook helderheid over hoe je het beste beslissingen kunt nemen en kunt reageren in bepaalde situaties. Als je gaat leven naar je design, krijg je rust, (zelf)vertrouwen en voelt het leven vaak ook fijner en moeitelozer aan!

Het laat ook zien hoe jij het beste jouw flow in het leven kunt volgen. Het is namelijk de bedoeling dat het leven voor je werkt en niet tegen je. Ieder mens is uniek. Er is niemand zoals jij!

Als je daarin jouw unieke blauwdruk volgt en gaat experimenteren, voel je dat je meer gaat leven (in plaats van overleven) en er mooie ontwikkelingen op jouw pad komen. Leven zoals het bij jóuw past, bij wie jij bent, los van de conditioneringen van de maatschappij.

 

Human Design met coaching

Jouw unieke Human Design-boekje
met coaching sessie

Je ontvangt van mij een digitaal Human Design boekje tailormade op basis van jouw persoonlijke blauwdruk. In dit boekje vind je:

 • Jouw Human Design-type
 • Jouw profiel
 • Jouw gedefinieerde en ongedefinieerde energiecentra
 • Jouw strategie en autoriteit
 • Jouw kanalen
 • Jouw definitie

… inclusief een uitgebreide toelichting.

Daarnaast ontvang je van mij aanvullend PowerPoint-sheets met daarin reflectievragen over jouw blauwdruk. Hierdoor krijg je nóg meer inzage in jouw design. Daarmee krijg je helderheid of je jouw design leeft en waar er nog mogelijke conditioneringen zitten. We gaan naar de basis en alles wordt duidelijk uitgelegd.

Enkele weken later vindt jouw coachingssessie plaats. Na het lezen van jouw boekje en het beantwoorden van de reflectievragen, kunnen we tijdens de coaching sessie de diepte in. Je kunt jouw vragen stellen en we staan stil bij de inzichten die je al gekregen hebt. Maar ook bij waar het nog niet stroomt. Na de coachingsessie heb je nog meer helderheid  gekregen. En begrijp je hoe je aan de slag kunt gaan met jouw Human Design-experiment.

Deze coachingsessie is met name bedoeld voor mensen die aan het begin staan van hun Human Design experiment. De coachingsessie kan zowel live als online. Je ontvangt jouw Human Design-boekje digitaal.

Human Design verder integreren

Om jou je design te laten leven is er soms nog wat meer tijd nodig. Omdat er nog blokkades, conditioneringen of patronen in de weg zitten. Ook het ego-stemmetje kan daar natuurlijk nog een rol in spelen. Bovendien is het experimenteren met jouw Human Design een continu doorlopend proces. Er kunnen momenten zijn dat het prettig is om aanvullende inzichten te krijgen.

Ik kan je hiermee helpen. Je kunt hiervoor:  

 • Een extra coaching sessie Human Design boeken.
 • Een complementair Body Mind Release-traject boeken als je merkt dat er nog veel conditioneringen, beperkte gevoelens en overtuigingen zijn die je niet doorbroken krijgt.
 • Een verbonden ademsessie boeken als je wilt weten welke blokkades er maar niet aan de oppervlakte willen komen.
 • Een systeemopstelling boeken. Naast de Human Design opstellingen mat bied ik namelijk ook 1 op 1 opstellingen met poppetjes en/of vloerankers aan, waarbij je aanvullende inzichten zult krijgen.
 • Een holistisch consult aanvragen, waar we diverse technieken in kunnen zetten om met jouw specifieke vraagstuk aan de slag te gaan. Zoals Reiki, de Sedona methode en andere holistische technieken.

Human Design past prima in een breder persoonlijke ontwikkelingstraject.

Neem nu de eerste stap!
Boek hier jouw Human Design experiment

Jezelf weer positief en energiek voelen

Tarieven

 • Human Design boekje met reflectievragen en 1 op 1 coaching gesprek van 1 uur € 149,-
 • Human Design boekje met reflectievragen en 1 op 1 coaching gesprek van 2 uur € 199,-
 • Human Design boekje voor jouw kind(eren) en/of partner € 69,-
 • Losse Human Design coaching sessie van 1 uur € 95,-
 • Human Design boekje met reflectievragen, een 1 op 1 coaching gesprek van 1 uur en een opstelling op de Human Design-mat van 1 uur € 225,- (totale duur 2 uur)
 • Human Design opstelling op de Human Design-mat 1 op 1  € 125,- (totale duur 1,5 uur)
 • Human Design opstelling op de Human Design-mat voor groepen. Prijs op aanvraag
 • Het combineren van Human Design met verbonden ademhaling, Body Mind Release, opstellingen of een holistisch consult. Prijs op aanvraag

Heb je nog vragen dan kun je mij natuurlijk benaderen voor nadere uitleg, zodat we vrijblijvend samen kunnen bekijken welk traject het best passend voor je is

Toen Manon over haar Human Design aanbod op Instagram vertelde, dacht ik direct dat wil ik! Ik heb een heel mooi boekje ontvangen met bijbehorende reflectievragen, zodat ik thuis er al mee aan de slag kon gaan.

We hebben eerst een coachingsessie gedaan. Dit gaf mij al hele mooie waardevolle inzichten. Manon geeft een hele fijne begeleiding en legt alles goed, rustig en duidelijk uit.  Een paar weken later hadden we de Human Design opstelling op de mat.

Het was heel mooi en heel fijn dat je op je eigen Human Design kan staan. De puzzelstukjes vielen door het voelen echt op zijn plaats. Ik weet nu heel goed wie ik ben, ik begrijp mezelf nu beter en heb gevoeld dat ik nog meer vanuit mijn eigen kracht kan gaan werken. En daarnaast hoe belangrijk het voor mij is om af en toe “nee” tegen iets te zeggen. Maar ook op welke wijze ik naar mijn eigen stem mag luisteren.

Het is absoluut de moeite waard en brengt je heel veel. Ik kan dit iedereen aanraden.

Kimberly (38 jaar)

Vandaag mogen voelen en in mijn eigen chart gaan staan. Mijn blauwdruk van mijn leven. Dit is wie ik ben. Human Design is echt bijzonder. Het geeft je inzicht in waarom jij bent zoals je bent. Bijzonder ook om te weten wat je energie geeft en wat niet. Met deze mooie inzichten kan ik nu in mijn volle potentieel gaan leven. 

Ik weet nu wat ik moet doen om op mijn pad te blijven. Bedankt Manon voor deze unieke kans. En ook voor de Reading die je mij hebt gegeven op mijn Human Design. Het heeft me hele mooie inzichten gegeven en was heel erg waardevol. 

Melony (42 jaar)

Al eerder heb ik me een beetje verdiept in Human Design maar ik kwam niet verder dan het maken van een chart. Manon maakt het Human Design profiel compleet met een uitgebreide beschrijving in een mooi boekje.

De coachingsessie en aansluitend de opstelling op de mat maken het nog duidelijker en voelbaar. Mijn zwakke plek blijkt juist mijn sterke kant te zijn maar dan op een andere manier, een echte eye opener 🙂
Het is eigenlijk niet uit te leggen, je moet het ervaren.

Na de sessie blijft het een mooie ontdekkingsreis hoe een en ander in de praktijk voor me werkt. Ik ben er heel blij mee!

Monique

Altijd al nieuwsgierig geweest naar het fascinerende Human Design.

Manon heeft mij zo bewust gemaakt van mijn unieke blauwdruk. Ik heb de sessies online ervaren, wat ontzettend fijn, prettig en ook laagdrempelig was.

Manon, mooie pure vrouw! Dankjewel🙏🏼

Sabina (45 jaar)

Ik heb bij Manon meer inzicht gekregen in mijn Human Design. Naast een HD-boekje met diverse elementen daarin uitgewerkt en uitgelegd, ontving ik voorafgaande aan de sessies met Manon ook coach-vragen om op te reflecteren.

Een absolute meerwaarde van dit traject bij Praktijk Zuiver&Puur is de optie om een sessie te doen met de opstellingsmat waarin je letterlijk 'in' je blauwdruk/design gaat staan en kan voelen wat het met je doet.

Manon coacht en begeleidt met haar kennis en expertise op dit gebied op een rustige, fijne manier, zodat je je onder andere bewust(er) wordt van je gedragingen en je (andere) keuzes kunt maken in je doen en laten. En bovenal te zijn wie je bent.

Simone (50 jaar)

Achterdijk 40a
5451 NN  Mill (Noord Brabant)

Mill ligt bij Uden (15 min), Boxmeer (15 min), Nijmegen (20 min), Oss (30 min)

Manon Van Bakel
06 27 11 74 53
info@zuiverenpuurpraktijk.nl

Zuiver & Puur, praktijk voor bewustzijn,
ontspanning en energie