Human Design opstellingen op de mat

Human Design mat Manon land van Cuijk

“Jouw eigen Human Design voelen en ervaren”

Stap in jouw eigen unieke blauwdruk

Waarin je jouw Design letterlijk gaat voelen en ervaren! Laat je verrassen in deze unieke ervaring.

Human Design is niet alleen het weten, maar ook het voelen en het experimenteren. Dit voelen kun je een extra boost geven door een opstelling op de Human Design-mat. Op de mat wordt jouw profiel neergelegd, waardoor je dus letterlijk in jouw design kunt gaan staan! Het is echt een geweldige ervaring die ik je absoluut aan kan raden.

Je zult voelen waar het al stroomt en waar nog niet. Maar ook de rust of onrust in bepaalde centra ervaren. Of voelen wat er gebeurt als er iemand in het veld stapt die jouw ongedefinieerde centra wel gedefinieerd heeft. Je kunt dan letterlijk meeliften op deze energie.

Doordat je het daadwerkelijk gaat voelen gaat jouw blauwdruk echt voor je leven. Vallen de nodige kwartjes, die je eerder wel gelezen had, maar nog niet geland waren.  Ontstaat er nog meer helderheid. Het geeft heel veel aha momenten. Alles valt op zijn plek. Waardoor je nog beter aan jouw experiment kunt beginnen. Aan jouw leven vanuit flow. Zodat het optimaal kan gaan stromen.

Gun jezelf deze prachtige en magische ervaring!

Je Human Design echt voelen en ervaren

Je kunt de Human Design-opstelling alleen voor jezelf boeken. In overleg is dit ook mogelijk voor groepen. Het is dan mogelijk om meerdere Human Design opstellingen te doen. Wat tevens heel erg leerzaam is. Het is in overleg ook mogelijk op externe locatie. 

Omdat we niet meer heel inhoudelijk op jouw design in zullen gaan, maar de focus echt op het voelen en beleven ligt, is het wel belangrijk dat je dan al thuis bent in Human Design. Bijvoorbeeld door verdieping elders of na een coaching sessie bij Zuiver & Puur.

Neem nu de eerste stap!
Boek hier jouw Human Design experiment

Jezelf weer positief en energiek voelen

Tarieven

  • Human Design boekje met reflectievragen en 1 op 1 coaching gesprek van 1 uur € 149,-
  • Human Design boekje met reflectievragen en 1 op 1 coaching gesprek van 2 uur € 199,-
  • Human Design boekje voor jouw kind(eren) en/of partner € 69,-
  • Losse Human Design coaching sessie van 1 uur € 95,-
  • Human Design boekje met reflectievragen, een 1 op 1 coaching gesprek van 1 uur en een opstelling op de Human Design-mat van 1 uur € 225,- (totale duur 2 uur)
  • Human Design opstelling op de Human Design-mat 1 op 1  € 125,- (totale duur 1,5 uur)
  • Human Design opstelling op de Human Design-mat voor groepen. Prijs op aanvraag
  • Het combineren van Human Design met verbonden ademhaling, Body Mind Release, opstellingen of een holistisch consult. Prijs op aanvraag

Heb je nog vragen dan kun je mij natuurlijk benaderen voor nadere uitleg, zodat we vrijblijvend samen kunnen bekijken welk traject het best passend voor je is