praktijk voor bewustzijn, ontspanning en energie

Human Design opstellingen op de mat voor groepen

Human Design opstellingen op de mat voor groepen

“Stap in jouw eigen unieke blauwdruk”

Waarin je jouw Design letterlijk gaat voelen en ervaren!

Laat je verrassen in deze unieke ervaring.

Human Design is niet alleen het weten, maar ook het voelen en het experimenteren. Dit voelen kun je een extra boost geven door een opstelling op de Human Design-mat. Op de mat wordt jouw profiel neergelegd, waardoor je dus letterlijk in jouw design kunt gaan staan! Het is echt een geweldige ervaring die ik je absoluut aan kan raden.

Je zult voelen waar het al stroomt en waar nog niet. Maar ook de rust of onrust in bepaalde centra ervaren. Of voelen wat er gebeurt als er iemand in het veld stapt die jouw ongedefinieerde centra wel gedefinieerd heeft. Je kunt dan letterlijk meeliften op deze energie.

Doordat je het daadwerkelijk gaat voelen gaat jouw blauwdruk echt voor je leven. Vallen de nodige kwartjes, die je eerder wel gelezen had, maar nog niet geland waren.  Ontstaat er nog meer helderheid. Het geeft heel veel aha-momenten. Alles valt op zijn plek. Waardoor je nog beter aan jouw experiment kunt beginnen. Aan jouw leven vanuit flow. Zodat het optimaal kan gaan stromen.

Afwisselend kunnen jullie plaatsnemen op de mat en letterlijk in je eigen chart stappen. Ervaren waar het al stroomt en waar nog niet. Maar ook wat er gebeurt als iemand anders in jouw aura stapt die jouw ongedefinieerde centers wel gedefinieerd heeft. Zo kunnen jullie voor elkaar representant zijn en samen gaan ervaren. Dit geeft prachtige mooie inzichten. Daarnaast kun je veel van elkaar en elkaars charts en opstellingen leren. Een fantastische ervaring voor de Human Design fans!

Je Human Design echt voelen en ervaren

Deze workshop is speciaal voor mensen die al kennis hebben van Human Design, eerder een reading gehad hebben en toe zijn aan een volgende stap in hun experiment. Mocht je dit nog niet gehad hebben maar wel geïnteresseerd zijn en heel graag mee willen doen, neem dan contact met mij op en boek bij mij een reading en/of coachingsessie.

Neem de volgende stap
in jouw Human Design experiment

Jezelf weer positief en energiek voelen

Praktische informatie

Deze workshop in groepsverband is voor 4 personen in mijn prachtige ruimte in Mill.
De workshop duurt van 13-17 uur.

De kosten voor de middag zijn € 125,- per persoon.  Koffie, thee, versnaperingen inbegrepen.

De middag kan doorgaan bij 3 personen. Er is plek voor maximaal 4 personen om zo iedereen te kunnen garanderen om zijn of haar eigen chart te kunnen laten voelen en ervaren.

Gun jezelf deze prachtige en magische ervaring!

Locatie

Achterdijk 40a, 5451 NN Mill

Mijn praktijk bevindt zich in een prachtige landelijke omgeving. Heerlijk rustig, waar de vogeltjes fluiten en je af en toe een koe hoort loeien of een paard hoort hinniken.

Heb je interesse? Stuur dan een mail naar info@zuiverenpuurpraktijk.nl. Of bel of app naar 06-27117453.

Data

Vrijdagmiddag 20 oktober van 13-17 uur

Toen Manon over haar Human Design aanbod op Instagram vertelde, dacht ik direct dat wil ik! Ik heb een heel mooi boekje ontvangen met bijbehorende reflectievragen, zodat ik thuis er al mee aan de slag kon gaan.

We hebben eerst een coachingsessie gedaan. Dit gaf mij al hele mooie waardevolle inzichten. Manon geeft een hele fijne begeleiding en legt alles goed, rustig en duidelijk uit.  Een paar weken later hadden we de Human Design opstelling op de mat.

Het was heel mooi en heel fijn dat je op je eigen Human Design kan staan. De puzzelstukjes vielen door het voelen echt op zijn plaats. Ik weet nu heel goed wie ik ben, ik begrijp mezelf nu beter en heb gevoeld dat ik nog meer vanuit mijn eigen kracht kan gaan werken. En daarnaast hoe belangrijk het voor mij is om af en toe “nee” tegen iets te zeggen. Maar ook op welke wijze ik naar mijn eigen stem mag luisteren.

Het is absoluut de moeite waard en brengt je heel veel. Ik kan dit iedereen aanraden.

Kimberly (38 jaar)

Vandaag mogen voelen en in mijn eigen chart gaan staan. Mijn blauwdruk van mijn leven. Dit is wie ik ben. Human Design is echt bijzonder. Het geeft je inzicht in waarom jij bent zoals je bent. Bijzonder ook om te weten wat je energie geeft en wat niet. Met deze mooie inzichten kan ik nu in mijn volle potentieel gaan leven. 

Ik weet nu wat ik moet doen om op mijn pad te blijven. Bedankt Manon voor deze unieke kans. En ook voor de Reading die je mij hebt gegeven op mijn Human Design. Het heeft me hele mooie inzichten gegeven en was heel erg waardevol. 

Melony (42 jaar)

Al eerder heb ik me een beetje verdiept in Human Design maar ik kwam niet verder dan het maken van een chart. Manon maakt het Human Design profiel compleet met een uitgebreide beschrijving in een mooi boekje.

De coachingsessie en aansluitend de opstelling op de mat maken het nog duidelijker en voelbaar. Mijn zwakke plek blijkt juist mijn sterke kant te zijn maar dan op een andere manier, een echte eye opener 🙂
Het is eigenlijk niet uit te leggen, je moet het ervaren.

Na de sessie blijft het een mooie ontdekkingsreis hoe een en ander in de praktijk voor me werkt. Ik ben er heel blij mee!

Monique

Altijd al nieuwsgierig geweest naar het fascinerende Human Design.

Manon heeft mij zo bewust gemaakt van mijn unieke blauwdruk. Ik heb de sessies online ervaren, wat ontzettend fijn, prettig en ook laagdrempelig was.

Manon, mooie pure vrouw! Dankjewel🙏🏼

Sabina (45 jaar)

Ik heb bij Manon meer inzicht gekregen in mijn Human Design. Naast een HD-boekje met diverse elementen daarin uitgewerkt en uitgelegd, ontving ik voorafgaande aan de sessies met Manon ook coach-vragen om op te reflecteren.

Een absolute meerwaarde van dit traject bij Praktijk Zuiver&Puur is de optie om een sessie te doen met de opstellingsmat waarin je letterlijk 'in' je blauwdruk/design gaat staan en kan voelen wat het met je doet.

Manon coacht en begeleidt met haar kennis en expertise op dit gebied op een rustige, fijne manier, zodat je je onder andere bewust(er) wordt van je gedragingen en je (andere) keuzes kunt maken in je doen en laten. En bovenal te zijn wie je bent.

Simone (50 jaar)

Achterdijk 40a
5451 NN  Mill (Noord Brabant)

Mill ligt bij Uden (15 min), Boxmeer (15 min), Nijmegen (20 min), Oss (30 min)

Manon Van Bakel
06 27 11 74 53
info@zuiverenpuurpraktijk.nl

Zuiver & Puur, praktijk voor bewustzijn,
ontspanning en energie