Human Design sessies in groepsverband

Jouw unieke blauwdruk voor een leven vanuit vertrouwen en kracht

Boost your Human Design met coaching

Human Design toepassen zodat het voor je werkt

Je hebt er ongetwijfeld al een keer over gehoord: Human Design. Maar hoe pas je het toe? Wat kan het voor jou betekenen? En hoe laat je Human Design voor jou werken?

Hoe zou het zijn als je meer vanuit flow gaat leven, meer gaat stralen en dat het leven gewoon iets makkelijker wordt? Jouw Human Design, oftewel jouw persoonlijke blauwdruk, geeft je inzichten in wie je bent en waarom je doet wat je doet. Het laat zien waar jouw unieke kwaliteiten en talenten liggen. En moeilijke beslissingen zijn veel makkelijker te nemen wanneer je de helderheid krijgt vanuit je Human Design.

Net als voor zovele anderen kan Human Design ook voor jou zorgen voor een leven vanuit (zelf)vertrouwen en kracht.

Wat is Human Design

Human Design is een combinatie van verschillende Oosterse en Westerse wetenschappen: astrologie, natuurkunde, de I-Ching, de Kaballah, kwantummechanica en het chakrasysteem.

Human Design bepaalt jouw persoonlijkheidstype op basis van je geboortedatum, tijd en plaats.  Zo ontstaat jouw unieke design-chart met veel verschillende figuren, vormen, cijfertjes en kleurtjes. Het geeft ons een gedetailleerd inzicht in onszelf.

Human Design geeft je onder meer inzichten in:

 • Wat jou uniek maakt als mens.
 • Wat jouw talenten zijn.
 • Wat jouw valkuilen zijn.
 • Wat jouw sterke punten zijn en waar uitdagingen liggen, waardoor je jezelf beter gaat begrijpen en ook betere keuzes in het leven kunt maken.
 • Hoe je het beste beslissingen kunt nemen.
 • Waar er mogelijk nog conditioneringen zitten, waardoor jij jouw unieke design nog niet optimaal kunt volgen, etc.
Hyperventilatie, duizeligheid en andere klachten behandeling

Zuiver & Puur biedt meerdere mogelijkheden op het gebied van workshops. Van zowel een eerste kennismaking met Human Design als het ervaren van een Human Design opstelling op de mat voor de mensen met meer ervaring met Human Design.

Workshop Kennismaking met Human Design

Een eerste kennismaking met Human Design

In deze workshop neem ik je mee in de basis van Human Design. Het is een interactieve workshop, waarin ik je mee neem in de theorie, maar we ook steeds een koppeling maken naar jouw eigen chart en wat dat voor jou betekent.

In de workshop staan we stil bij:

 • Jouw type
 • Jouw profiel
 • Inzicht in jouw strategie en autoriteit
 • Inzicht in jouw in en uit je kracht thema’s
 • Jouw open en gesloten centers en wat dit voor jou betekent
 • Leer en ervaar met elkaar

We doen dit in een groepje van maximaal 8 deelnemers. Bij een minimum van 4 deelnemers kan de workshop door gaan.

Human Design opstellingen op de mat voor groepen

Aanvullende mogelijkheden:
Mocht je na afloop van de workshop super geïnteresseerd zijn om hier meer over te leren. Dan is het mogelijk om een 1 op 1 sessie in te plannen.

Je ontvangt een korting van 10% op een uitgebreid Human Design boekje met 1 op 1 coachingsessie van een uur of op een van mijn Human Design trajecten Bronze, Silver of Gold.

Praktische informatie

De workshop duurt van 9.30-12.00 uur. De workshop vindt plaats in mijn praktijk in Mill. Maar kan indien gewenst ook op een andere locatie plaatsvinden. In dat geval zijn er aanvullende reiskosten van toepassing.

De ochtend kan doorgaan bij 4 personen. Er is plek voor maximaal 8 personen om zo iedereen te kunnen garanderen om zijn of haar eigen chart te kunnen laten voelen en ervaren. Gun jezelf deze prachtige en magische ervaring!

Locatie

Achterdijk 40a, 5451 NN Mill

Mijn praktijk bevindt zich in een prachtige landelijke omgeving. Heerlijk rustig, waar de vogeltjes fluiten en je af en toe een koe hoort loeien of een paard hoort hinniken.

Tarieven

Prijs per deelnemer € 112,50

De workshop zal gehouden worden voor maximaal 8 personen. De workshop kan doorgaan bij minimaal 4 personen.

Ook leuk als activiteit met familie, vrienden/vriendinnen en collega’s.

Data

Deze workshop vindt op aanvraag plaats.

Workshop Human Design opstelling op de mat in groepsverband

Voor wie al kennis heeft van Human Design

Human Design is niet alleen het weten, maar ook het voelen en het experimenteren. Dit voelen kan je een extra boost geven door een opstelling op de Human Design-mat. Op de mat wordt jouw profiel neergelegd, waardoor je dus letterlijk in jouw design kunt gaan staan! Het is echt een geweldige ervaring die ik je absoluut aan kan raden.

Afwisselend kunnen jullie plaatsnemen op de mat en letterlijk in je eigen chart stappen. Ervaren waar het al stroomt en waar nog niet. Maar ook wat er gebeurt als iemand anders in jouw aura stapt die jouw ongedefinieerde centers wel gedefinieerd heeft. Zo kunnen jullie voor elkaar representant zijn en samen gaan ervaren. Dit geeft prachtige mooie inzichten. Daarnaast kun je veel van elkaar en elkaars charts en opstellingen leren. Een fantastische ervaring voor de Human Design fans!

Deze workshop is speciaal voor mensen die al kennis hebben van Human Design, eerder een reading gehad hebben en toe zijn aan een volgende stap in hun experiment. Mocht je dit nog niet gehad hebben, maar wel geïnteresseerd zijn en heel graag mee willen doen, neem dan contact met mij op en boek vooraf bij mij een reading en/of coachingsessie.

Human Design mat Manon land van Cuijk

Praktische informatie

De workshop duurt van 9.00-13.00 uur. De workshop vindt plaats in mijn praktijk in Mill.

De ochtend kan doorgaan bij 3 personen. Er is plek voor maximaal 4 personen om zo iedereen te kunnen garanderen om zijn of haar eigen chart te kunnen laten voelen en ervaren. Gun jezelf deze prachtige en magische ervaring!

Locatie

Achterdijk 40a, 5451 NN Mill

Mijn praktijk bevindt zich in een prachtige landelijke omgeving. Heerlijk rustig, waar de vogeltjes fluiten en je af en toe een koe hoort loeien of een paard hoort hinniken.

Tarieven

Prijs per deelnemer € 125,-
Koffie, thee, versnaperingen inbegrepen (excl. lunch).

Data

Vrijdagochtend 29 maart van 9.00-13.00 uur

Dit is wat anderen hebben ervaren

Al eerder heb ik me een beetje verdiept in Human Design maar ik kwam niet verder dan het maken van een chart. Manon maakt het Human Design profiel compleet met een uitgebreide beschrijving in een mooi boekje.

De coachingsessie en aansluitend de opstelling op de mat maken het nog duidelijker en voelbaar. Mijn zwakke plek blijkt juist mijn sterke kant te zijn maar dan op een andere manier, een echte eye opener 🙂
Het is eigenlijk niet uit te leggen, je moet het ervaren.

Na de sessie blijft het een mooie ontdekkingsreis hoe een en ander in de praktijk voor me werkt. Ik ben er heel blij mee!

Monique

Altijd al nieuwsgierig geweest naar het fascinerende Human Design.

Manon heeft mij zo bewust gemaakt van mijn unieke blauwdruk. Ik heb de sessies online ervaren, wat ontzettend fijn, prettig en ook laagdrempelig was.

Manon, mooie pure vrouw! Dankjewel🙏🏼

Sabina (45 jaar)

Vandaag mogen voelen en in mijn eigen chart gaan staan. Mijn blauwdruk van mijn leven. Dit is wie ik ben. Human Design is echt bijzonder. Het geeft je inzicht in waarom jij bent zoals je bent. Bijzonder ook om te weten wat je energie geeft en wat niet. Met deze mooie inzichten kan ik nu in mijn volle potentieel gaan leven. 

Ik weet nu wat ik moet doen om op mijn pad te blijven. Bedankt Manon voor deze unieke kans. En ook voor de Reading die je mij hebt gegeven op mijn Human Design. Het heeft me hele mooie inzichten gegeven en was heel erg waardevol. 

Melony (42 jaar)

Nog vragen? Misschien staan de antwoorden hieronder.

Wat voor inzichten geeft Human Design?
 • Human Design geeft je onder meer inzichten in:
 • Wat jou uniek maakt als mens.
 • Wat jouw talenten zijn.
 • Wat jouw valkuilen zijn.
 • Wat jouw sterke punten zijn en waar uitdagingen liggen, waardoor je jezelf beter gaat begrijpen en ook betere keuzes in het leven kunt maken.
 • Hoe je het beste beslissingen kunt nemen.
 • Waar er mogelijk nog conditioneringen zitten, waardoor jij jouw unieke design nog niet optimaal kunt volgen, etc.
Waaruit ontstaat een chart?

Human Design bepaalt jouw persoonlijkheidstype op basis van je geboortedatum, tijd en plaats.  Zo ontstaat jouw unieke design-chart met veel verschillende figuren, vormen, cijfertjes en kleurtjes. Het geeft ons een gedetailleerd inzicht in onszelf.

Waarom is mijn exacte geboortetijd belangrijk?

Jouw chart wordt opgesteld aan de hand van jouw geboortedatum, exacte geboortetijd en geboorteplaats. De stand van de planeten heeft invloed op jouw chart. Deze kunnen gedurende de dag van stand veranderen, waardoor de chart veranderd. De exacte geboortetijd is dus heel belangrijk zodat jij de reading krijgt die ook echt bij jou past.

Wat moet ik doen als ik mijn geboortetijd niet weet?

Je kunt het navragen bij jouw ouders of andere familie. Mochten zij het jou niet meer kunnen vertellen, dan kun je jouw geboortecertificaat opvragen bij jouw gemeente. Lukt dit niet en ben je in het ziekenhuis geboren, dan zou je het ziekenhuis kunnen bellen om te achterhalen of zij deze gegevens kunnen verstrekken.

Voor wie is Human Design coaching geschikt?

Human Design is voor iedereen geschikt die zichzelf beter wil leren en open staat voor zelfontwikkeling. Het zal je hele mooie inzichten over jezelf geven.

Ik heb al kennis van Human Design. Is de Workshop kennismaking met Human Design voor mij geschikt?

In de workshop kennismaking gaan we met de basis aan de slag. Als je al meer kennis van Human Design hebt dan is het voor jou interessanter om met de Human Design opstelling op de mat mee te doen. Dit kan in een 1 op 1 sessie (Boek hier jouw losse Human Design opstelling op de mat) of in de workshop Human Design opstelling op de mat in groepsverband.

Wat is het verschil in de Human Design opstelling op de mat in een 1 op 1 sessie of de workshop in groepsverband?

Met de 1 op 1 sessie hebben we samen 1,5 uur de tijd om met de mat en jouw vragen aan de slag te gaan. In groepsverband zul je ongeveer 30 à 45 minuten op de mat staan. De overige tijd leer je van de opstellingen en designs van de andere cursisten. En kun je over en weer ervaren wat er gebeurt als de ander een center gedefinieerd heeft die jij ongedefinieerd hebt. Kortom, beiden bieden een unieke ervaring. Het ligt er net aan wat het beste bij jou past en waar jij behoefte aan hebt.

Waar vinden de workshops plaats?

Deze vinden in mijn praktijk in Mill plaats. Maar kunnen in overleg en tegen meerprijs ook op een andere locatie plaatsvinden.

Waarom is een opstelling op de mat een aanrader?

Over jouw design lezen en horen is een, maar het voelen zorgt voor extra verdieping. Door het voelen vallen er extra kwartjes. En ga je nog beter jouw design begrijpen. De opstelling is echt een aanrader als je met Human Design verder wilt.

Wat als ik nog geen kennis van Human Design heb maar wel mee wil doen met de workshop opstelling op de mat in groepsverband?

In dat geval adviseer ik je enkele weken eerder een Human Design boekje met coachingsessie bij mij te boeken (pakket Bronze). Op deze wijze heb jij voldoende kennis om daarna met de workshop opstelling op de mat in groepsverband mee te doen.

Wat is het maximum aantal deelnemers bij de Human Design opstelling op de mat in groepsverband?

Het minimum aantal deelnemers is 3 personen en het maximaal aantal deelnemers is 4 personen.

Wat is het maximum aantal deelnemers bij de workshop kennismaking met Human Design?

Bij een minimum van 4 deelnemers kan de workshop doorgaan. De workshop kent een maximum van 8 deelnemers. 

Kunnen de basis workshop en de workshop opstelling op de mat voor groepen ook gecombineerd worden in een dagsessie/dagretreat?

Dit zou eventueel kunnen in een maatwerksessie voor een groep van 4 deelnemers. In dat geval adviseer ik om dit te combineren met een tailor made Human Design boekje die jullie enkele weken voor de workshopdag ontvangen. Zodat jullie al voldoende ingelezen zijn voor het ochtendprogramma en ook voldoende kennis hebben voor de middagsessie. Na de lunch zal in de middag de opstelling op de mat plaatsvinden. Hiervoor zal een maatwerkprijs gelden. Je kunt hiervoor het beste contact met mij opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Worden de behandelingen vergoed door de zorgverzekeraar?

Nee, deze worden niet vergoed. Dit is een bewuste keuze. Het is voor mij belangrijk om onafhankelijk te zijn en daarbij niet te moeten voldoen aan de eisen van zorgverzekeringen. Om zo mijn klanten de beste kwaliteit te kunnen bieden. En hun te kunnen bieden wat het beste bij hun past. Zonder daar concessies aan te moeten doen vanuit de soms tegengestelde belangen van de zorgverzekeraars.

Daarnaast lopen de vergoedingen die zorgverzekeringen bieden elk jaar terug. Ik wil de juiste keuzes kunnen maken in mijn professionele en onafhankelijke manier van werken en behandelen.

Kan ik de kosten van een behandeling indienen als coachingskosten?

Ja, dit kan. Dit kan zowel bij een werkgever als deze hier budget voor aanbiedt. Maar kan ook als ondernemer als zakelijke coachingkosten opgevoerd worden. Ik kan je hiervoor een zakelijke factuur sturen.