Kennen jullie inzichtskaarten al?

inchtkaarten

Inzichtskaarten zijn bedoeld om intuïtief te gebruiken. Vraag om een inzicht en trek op gevoel een kaart die jou op dat moment het meeste aanspreekt. En…laat je verrassen! Ze geven vaak verrassende wendingen. En denk eraan. Wat je aandacht geeft groeit. Dus focus daarom regelmatig op de boodschap van jouw kaart.

Daarnaast zul je merken dat een kaart een bepaald gevoel of emotie bij je oproept. Juist door dan even stil te staan bij wat je voelt kun je weer veel leren over jezelf. Wat het met jou doet. Zo werk je meteen aan je persoonlijke ontwikkeling. Je traint jezelf om een positieve mindset te ontwikkelen. En vol zelfvertrouwen en energie naar de toekomst te kijken.

Bij holistische therapie maken we regelmatig gebruik van inzichtskaarten. Soms voorafgaand aan een behandeling. Maar soms ook achteraf om een behandeling af te sluiten. Het geeft vaak mooie nieuwe inzichten. En iedereen vindt het leuk en spannend om een kaartje te trekken.

Een tijdje geleden heb ik deze gave inzichtskaarten van Yunacare mogen ontvangen. Ze zien er prachtig uit en hebben hele mooie boodschappen. Ik kan niet wachten om er mee aan de slag te gaan! Kom jij binnenkort bij mij een inzichtskaart trekken?

Veel liefs, Manon

Meer berichten