fbpx

praktijk voor bewustzijn, ontspanning en energie

Klankbad

“Laat je verrassen door de prachtige klanken en geluiden. De ultieme ontspanning”

Bij een klankbad wordt je als het ware ondergedompeld in een bad van verschillende klanken. Je hoort en voelt allerlei verschillende geluiden op je afkomen die een bepaalde werking op je hebben. De klank van klankschalen en andere instrumenten zorgen namelijk voor een trilling op celniveau in het lichaam en dit kan veel in beweging zetten. Diepere lagen van je bewustzijn worden aangeraakt en de energie in deze lagen gaat weer stromen. De energie in je lichaam wordt gezuiverd en voelt weer levendig. Het is voor iedereen een hele andere ervaring want we reageren allemaal verschillend op klanken. Dit maakt deze hele gewaarwording zo uniek en bijzonder.

Bij een klankbad maak ik gebruik van diverse klankschalen, de ocean drum, regenstick, koshi etc. Om er zo een unieke klankbeleving van te maken.

Je ligt op een matje met een kussen en dekentje. Bij een klankbad gaat het puur om de trillingen en geluiden. De klankschalen worden in tegenstelling tot de klankschaalmassage niet op het lichaam geplaatst. Mocht je dat wel willen dan kun je het beste kiezen voor de klankschaalmassage.

Een klankbad geef ik voor 4 personen tegelijk. Een klankbad vindt op vaste momenten plaats.

“Wat was dit ontspannen en relaxed”, “ik viel bijna in slaap”.

Duo-behandeling

Het is een hele mooie ervaring om een duo behandeling te ondergaan. Dit is een combinatie van de klankschaalmassage en het klankbad. Jullie liggen beiden op een matje met kussen en dekentje. Afwisselend worden de klankschalen op het lichaam geplaatst. Daarnaast vind er een muziekbeleving door middel van de koshi, ocean drum en regenstick plaats. Een unieke ervaring!

Boek nu jouw sessie

Manon heeft bij mij een reiki behandeling gedaan met klankschalen. Allereerst word je ontzettend lief door Manon ontvangen in haar prachtige praktijkruimte. Gelijk als je binnenkomt voel je die rust, wauw wat is dat een fijn gevoel. Dat gevoel ken ik helemaal niet. Het is een ruime praktijkruimte welke huiselijk is ingericht. Manon stelt je op je gemak en je mag plaatsnemen op de behandeltafel, er wordt nog een rustgevend muziekje aangezet en je bent eigenlijk al zenn en dan moet de behandeling nog beginnen.

Tijdens de reiki behandeling kwam er een rust over mij heen waardoor ik mij helemaal kon ontspannen. Gewoon even helemaal niks. De klankschalen zorgde nog voor een extra dimensie. Al met al een hele ‘n hele prettige ervaring waar ik zeker nog vaker gebruik van zal maken. Ik weet zeker dat Manon er bij mij voor kan gaan zorgen dat ik meer rust in m’n leven krijg en vaker aan mezelf ga denken.

Ellen (39 jaar)

De kracht van energie was voor mij onbekend, maar wat ben ik blij dat ik kennis heb mogen maken met Reiki. De behandeling bij Manon is erg prettig en je waant je even in een andere wereld. Volledige ontspanning en rust. Ik voel me energiek en fit!

Dion (30 jaar)

Kosten

Klankschaal

  • Klankbad/klankschaalmassage 1 persoon: € 75,-  (60 minuten, 45 minuten behandeling) Boek hier
  • Klankbad/klankschaalmassage duo: € 95,- voor 2 personen Boek hier
  • Klankbad  maximaal 4 personen: € 20,- per persoon. Hiervoor zullen periodiek groepsessies ingepland worden. Houd hiervoor mijn facebookaccount in de gaten of stuur een email.

“Dear Stress, let’s break up”

CADEAUBON

Als je het leuk vindt om iemand te verrassen met een origineel en ontspannen cadeau, dan is een cadeaubon van Zuiver & Puur een lief verwencadeau. In te zetten voor bijvoorbeeld een Reiki of klankschaalbehandeling.

Boek hier jouw sessie

Achterdijk 40a
5451 NN  Mill (Noord Brabant)

Mill ligt bij Uden (15 min), Boxmeer (15 min), Nijmegen (20 min), Oss (30 min)

Manon Van Bakel
06 27 11 74 53
info@zuiverenpuurpraktijk.nl

Zuiver & Puur, praktijk voor bewustzijn,
ontspanning en energie

Gratis e-book 'Stress de baas'

15 tips: Stress de baas, worden wie jij werkelijk bent

Je aanvraag is gelukt. Check je inbox voor het e-book

Gratis e-book 'Stress de baas'

15 tips: Stress de baas, worden wie jij werkelijk bent

Je aanvraag is gelukt. Check je inbox voor het e-book