praktijk voor bewustzijn, ontspanning en energie

Klankschaalbehandeling
Een behandeling met de klankschaal is ontspannend

“Voor iedereen die toe is aan diepe ontspanning en nieuwe energie”

Bij Zuiver & Puur combineer ik een klankschaalbehandeling met Reiki. Dé ultieme combinatie van ontspanning.

Klankschaalbehandeling

Zin in een ontspannende behandeling? Dan is een behandeling met de klankschaal echt iets voor jou! Een klankschaal is een koperen schaal die als je hem aan slaat een mooi trillend geluid afgeeft. Misschien heb je al eens gelezen dat alles in het universum uit energie bestaat. Energiegolven die met elkaar communiceren en trillen. Of soms niet. Denk dan aan de communicatie met iemand waar het niet zo mee wil vlotten. Net als de radio die op de verkeerde frequentie zit en een ruis op de lijn geeft.

Met een klankschaal kun je allerlei blokkades loslaten. Zo kun je eindelijk alles loslaten wat jou niet meer dient. Ik persoonlijk vind een klankschaalbehandeling heerlijk om te ondergaan. Je wordt er heel ontspannen van. En de klankschaal doet zijn werk. Door de trillingen worden blokkades of pijnpunten (ook de fysieke! Denk b.v. aan rugpijn) los getrild. Maar dan heel subtiel.

Daarnaast maak ik bij deze behandeling regelmatig gebruik van edelstenen. Heb je ergens bepaalde klachten dan kunnen deze jou extra ondersteunen.

Tijdens de behandeling werk ik het eerste half uur met klankschalen. Zowel op als rondom het lichaam. Daarnaast maak ik gebruik van prachtige instrumenten als de koshi, regenstick en ocean drum. Dit maakt het een fantastische ervaring. Je ervaart en hoort allerlei klanken en sensaties. Het zorgt voor de ultieme ontspanning. 

Het laatste deel van de behandeling ontvang je van mij nog Reiki. Door Reiki kan ik extra energie toevoegen. En nog wat extra ondersteunen. Zodat je helemaal ontspannen en herboren naar huis gaat. Eenmaal deze behandeling ondergaan dan ben je verkocht! 

Waarvoor kan je klankschalen gebruiken

“Wat was dit ontspannen en relaxed”, “ik viel bijna in slaap”.

Voel de trilling

Tijdens de behandeling houd je jouw kleding gewoon aan. Als er behoefte aan is krijg je een deken over je heen wat aanvoelt als een beschermende pakking. De klankschalen worden op of naast je lichaam gezet en rustig aangeslagen met een vilten klopper. Je ligt ontspannen met je ogen dicht. Je voelt de trilling van de klankschaal door je hele lichaam gaan. Je hoeft niets anders te doen dan de heerlijke klanken en trillingen te ondergaan. De klankschaalbehandeling is specifiek op jou afgestemd.

Van de cliënten die ik behandeld heb, heb ik daarna zulke enthousiaste reacties gehad. “Wat was dit ontspannen en relaxed”, “ik viel bijna in slaap”.

Boek nu jouw sessie

Voor wie is de klankschaalbehandeling?

Klankschaalbehandelingen zijn geschikt voor iedereen die toe is aan diepe ontspanning en nieuwe energie.

Voor wie (mogelijk) niet?

Hoewel het gebruik van klankschalen over het algemeen niet schadelijk kan zijn, is het in sommige gevallen toch af te raden een klankschaalsessie te ondergaan. Dit is het geval bij trombose, een pacemaker, epilepsie, psychoses, hoge bloeddruk, spataders en bij zwangerschap. De trillingen die door de klankschalen worden veroorzaakt zijn intens. Metaal verwerkt in een pacemaker of ICD, kan gaan meetrillen en schade veroorzaken.

De kracht van energie was voor mij onbekend, maar wat ben ik blij dat ik kennis heb mogen maken met Reiki. De behandeling bij Manon is erg prettig en je waant je even in een andere wereld. Volledige ontspanning en rust. Ik voel me energiek en fit!

Dion (30 jaar)

Manon heeft bij mij een reiki behandeling gedaan met klankschalen. Allereerst word je ontzettend lief door Manon ontvangen in haar prachtige praktijkruimte. Gelijk als je binnenkomt voel je die rust, wauw wat is dat een fijn gevoel. Dat gevoel ken ik helemaal niet. Het is een ruime praktijkruimte welke huiselijk is ingericht. Manon stelt je op je gemak en je mag plaatsnemen op de behandeltafel, er wordt nog een rustgevend muziekje aangezet en je bent eigenlijk al zenn en dan moet de behandeling nog beginnen.

Tijdens de reiki behandeling kwam er een rust over mij heen waardoor ik mij helemaal kon ontspannen. Gewoon even helemaal niks. De klankschalen zorgde nog voor een extra dimensie. Al met al een hele ‘n hele prettige ervaring waar ik zeker nog vaker gebruik van zal maken. Ik weet zeker dat Manon er bij mij voor kan gaan zorgen dat ik meer rust in m’n leven krijg en vaker aan mezelf ga denken.

Ellen (39 jaar)

Kosten

Klankschaal

  • Klankschaalbehandeling in combinatie met Reiki: € 79,-  (60 minuten, 45 minuten behandeling) – Boek hier

“Spanning is wie je denkt te moeten zijn, ontspanning is wie je bent”

CADEAUBON

Als je het leuk vindt om iemand te verrassen met een origineel en ontspannen cadeau, dan is een cadeaubon van Zuiver & Puur een lief verwencadeau. In te zetten voor bijvoorbeeld een Reiki of klankschaalbehandeling.

Boek hier jouw sessie

Achterdijk 40a
5451 NN  Mill (Noord Brabant)

Mill ligt bij Uden (15 min), Boxmeer (15 min), Nijmegen (20 min), Oss (30 min)

Manon Van Bakel
06 27 11 74 53
info@zuiverenpuurpraktijk.nl

Zuiver & Puur, praktijk voor bewustzijn,
ontspanning en energie