Doorbraak sessie (Nei)

Om de kern van jouw probleem aan te pakken

In je leven maak je heel veel mee. Veel mooie en positieve dingen. Maar ook zaken die je triggeren in het leven. En soms je leven op zijn kop zetten. Vaak nemen we niet de tijd om onze emoties echt te doorvoelen. En is het hop, schouders er onder en door….! Herkenbaar?

Totdat het moment komt dat je er last van krijgt. Dat je uit balans bent of misschien wel fysieke klachten hebt die jou belemmeren. Of speelt er iets binnen jouw gezin, relatie of werk wat je heel erg raakt. Op dat moment kunnen we met een doorbraaksessie aan de slag gaan. Om te achterhalen wat er zich vastgezet heeft, op welk moment en brengen we hier weer beweging in. Zodat alles weer fijn kan gaan stromen en de klachten kunnen verminderen. Waardoor je weer lekker in je vel zit. Je ’s ochtends zonder zorgen op staat. Jouw gezin weer happy is. Of dat die droombaan of dat droomlichaam eindelijk tot de mogelijkheden behoort!

Gratis inzichtengesprek zuiver en Puur Praktijk

Laat je emotionele blokkades los

Welke vraagstukken kunnen we aanpakken?

Je bent op zoek naar een oplossing van jouw probleem.  Of het antwoord op waarom je jezelf steeds belemmert of saboteert. Dit kunnen allerlei vragen zijn:

 • Waarom maak ik niks af?
 • Waarom houd ik mezelf klein?
 • Ik heb alles wat mijn hartje begeert en toch voel ik me niet gelukkig. Hoe kan dit?
 • Waarom houd ik mijn gezonde levensstijl niet vol?
 • Wat belemmert mij in mijn relatie?
 • Waarom stroomt het niet in mijn bedrijf?
 • Waarom slaapt mijn kind niet goed?
 • Ik heb een (onvervulde) kinderwens
 • Mijn kind is heel verdrietig en ik weet niet hoe we het op kunnen lossen
 • Waar komt mijn fysieke en/of lichamelijke klacht vandaan?
 • En nog veel meer.
Loslaten van emoties
Body Mind Release programma bij burn-out of uit balans

Jouw onderbewuste brein

In de doorbraak sessie gaan we aan de slag met Nei (Neuro emotionele integratie) om te ontdekken wat er speelt. In jouw leven is 5% van jouw gedachten bewust en 95% van jouw gedachten onbewust. Dat maakt dat het soms heel moeilijk is om te achterhalen waar het probleem ontstaan is en welke emotie zich vastgezet heeft. Jouw onderbewuste onthoudt alles, ook wat je zelf bent vergeten of ver weggestopt hebt. Vergelijk het met de harde schijf van een mega geavanceerde computer.

Jouw negatieve emoties druk je weg en mogen er vaak niet zijn. Dit zet zich allemaal vast in jouw lichaam, tot het moment dat de druppel bereikt is en er klachten ontstaan.

Je kunt het heel lang negeren, totdat er een trigger komt die maakt dat je er in verzuipt. Je baalt van jezelf dat je geen steek verder komt terwijl je het zo graag anders zou willen. In een Nei sessie pakken we de kern van jouw probleem gericht aan.

Hoe ziet een sessie eruit?

In een doorbraak sessie gaan we met jouw onbewuste en vastgezette emoties aan de slag. We gaan samen onderzoeken waar je tegenaan loopt. De kracht van deze sessie is dat we niet het resultaat van je klacht behandelen, maar echt met de oorzaak van de klacht aan de slag gaan. We kijken op de tijdlijn waar het zich al eerder heeft vastgezet en maken dat vervolgens weer los. Zodat de energie weer kan gaan stromen. En jij de resultaten hiervan gaat merken.

We hebben gemiddeld 2 a 3 sessies nodig om tot de kern van het probleem te komen.Vaak kun je op basis hiervan weer verder, merk je dat de klachten afnemen, voel je je weer beter in je vel en zit jouw leven weer in de juiste flow. Mocht dat niet zo zijn, dan kunnen we samen kijken wat er aanvullend nodig kan zijn om jou weer helemaal in balans te krijgen.

Wat is Nei (Neuro emotionele integratie)?

Nei staat voor Neuro Emotionele Integratie. Het is een samengestelde methode uit de Oosterse en Westerse geneeswijzen en combineert psychotherapie, NLP, acupunctuur en neurowetenschappen. Het is een hele fijne zachte therapie, waarmee je emotionele problemen, lichamelijke klachten en onverwerkte trauma’s op kunt lossen. Met de biotensor testen we in jouw onderbewuste om te achterhalen welke emoties er spelen en waar de blokkades zich bevinden. Door het stellen van de juiste vragen, komen de juiste antwoorden naar boven. Deze antwoorden laten de oorzaak van jouw klachten zien. Vervolgens koppelen we de emotionele blokkades los, zodat de klachten kunnen verdwijnen.

Het is super fijn en heerlijk bevrijdend om alle oude rommel los te kunnen laten. Want waarom zou je met al die ballast rond blijven lopen? Het fijne is dat we je dus ook kunnen helpen als jouw kinderen problemen ervaren. Het is daarnaast mogelijk om langs te komen zonder dat hij/zij hierbij aanwezig is. Wat zeker bij hele jonge kindjes prettig kan zijn.

Body Mind Release programma bij burn-out of uit balans

mensen heb ik al blij gemaakt met mijn programma's

Dit zeggen klanten over mij

Ik kwam met klachten van onrust bij Manon. Ik voel me erg goed bij de Nei-therapie. Het geeft echt rust. Als een soort “opruiming”, zo voelt het om de dingen door te nemen die ergens nog een soort storing in je systeem geven. Al had ik daar zelf geen erg in. Maar het lucht wel echt op

Marianne

Ik luister elke week naar de Holistisch in Balans podcast van Manon (tip!). Toen ik vastliep besloot ik contact op te nemen met Manon om hulp te vragen voor mijn probleem. Manon gaf me direct goed advies hoe we dit aan konden pakken. Vanaf het moment dat ik de praktijk binnen stapte voelde het super goed. 

Ik heb 3 Nei sessies bij Manon gedaan. Het was super bijzonder wat er ontstond. Ik voel nu zoveel meer rust, kan mijn gevoel beter plaatsen en ben er trots op dat ik hulp heb gevraagd. Manon, enorm bedankt voor de inzichten die je me mee hebt gegeven! 

Bapke

Manon is een lieve, gedreven en hartelijke vrouw, vol positiviteit en vrolijkheid. Ze heeft een ruim aanbod aan behandelingen waarin ze je met passie helpt, mocht je zoekende zijn naar een fijne therapeute dan zeg ik aan de hand van deze review: doen!

Ik heb bij Manon o.a. de NEI-behandelingen gedaan, welke mijn ogen echt hebben geopend, wat een gave en goeie techniek is dit om naar de kern van een probleem te gaan (in mijn geval fysiek, maar emotioneel kan ook).

Een doelgerichte aanpak zonder poespas. Aanrader! Lieve Manon, bedankt 🧡

Loes

Mijn dochter had last van stress en faalangst tijdens haar proefwerkweek. Met het Nei-consult ontdekten we waar het vastgezet was in haar systeem. Manon heeft het met de biotensor los gemaakt. Mijn dochter voelde daarna veel meer rust. Ze is ontspannen door haar proefwerkweek heen gegaan en haar resultaten waren een stuk beter! Super fijn. 

Mara

Manon heeft bij ons dochtertje van 9 maanden de Nei therapie uitgevoerd en daar kwamen hele bijzondere aspecten naar voren!

Manon heeft een behandeling uitgevoerd en wij zagen langzaam aan onze dochter rustiger en weer meer zichzelf  worden.

Voorbeeld was dat onze dochter lastig in slaap kon komen en vaak begon het huilen al op de trap naar boven.. met de handvaten die Manon ons gaf hiervoor hebben wij nu een kindje die wij lekker in bed kunnen leggen en die ook lekker gaat slapen zonder overstuur te zijn!

 Manon heel erg bedankt en ook bedankt voor de dingen die naar voren kwamen in deze therapie. Het heeft niet alleen onze dochter geholpen maar ook ons!

Yvette

Mijn jongste zoon (5) heeft een angst om alleen te slapen. Hij slaapt nog altijd tussen ons in en we moeten hem stevig vasthouden bij het in slaap vallen. Manon heeft Nei therapie op afstand toegepast en dat bracht ons terug naar een operatie in Italië 2 jaar geleden. 

Naast dit trauma waren er nog 2 emoties die vastgezet waren. Manon heeft deze losgekoppeld. De eerste avond daarna viel hij al in slaap in zijn eigen bed zonder dat wij erbij hoefden te zijn. Ons op afstand horen was voldoende. 

Nei heeft ons rust en vertrouwen gegeven. We weten nu waarom hij niet alleen wil zijn en kunnen hem nu ook veel gerichter helpen! Zo fijn, dank Manon! 

Linsey

Met mijn zoon (8) zijn we al jaren zoekend naar hoe we het beste met hem om kunnen gaan. De maatschappij zoekt een label omdat hij “ander” gedrag vertoont. We hebben stad en land afgereisd totdat we hulpverlener moe werden. Niemand kon hem namelijk in een hokje plaatsen. 

Totdat Manon voor Stan een Human Design rapport ging maken en daaruit bleek dat hij het Manifestor type is. Een type is maar aan 7% van de mensen toebehoort. Stan “moest” zichzelf steeds aan de grote meute aanpassen. Maar hij is gewoon uniek zoals hij is en mag zijn. 

Door middel van een Nei sessie kwamen we er achter dat school een grote rol speelt. Hij had last van onzekerheid, angsten. Jezelf steeds aan moeten passen kost vreselijk veel energie. 

Met alle uitkomsten zijn we met school gaan praten en ook met mijn zoon. Hij slaapt beter, is beter geconcentreerd, het lukt hem nu om taken af te ronden, dat geeft hem zoveel zelfvertrouwen.

We hebben nu een heel ander en gelukkig kind. Bedankt Manon! Dit is het mooiste cadeau als ouder. 

Linsey

Dit is wat je tijdens een sessie kan ervaren

Elke sessie is anders. En kan daarnaast van persoon tot persoon verschillen. Het kan zijn dat je tijdens de sessies emoties ervaart. Dat je bijvoorbeeld verdriet voelt of dat je juist opluchting ervaart. Het kan ook zijn dat je ineens heel moe wordt, dat je de energie voelt stromen of het koud of warm krijgt. Maar het kan ook zijn dat je helemaal niets ervaart. Dit is helemaal niet erg en zegt niets over het effect van de behandeling. Je mag er vanuit gaan dat er altijd iets in beweging gezet is.

Het is belangrijk om de dagen na de behandeling goed water te drinken en datgene dat zich aandient er gewoon te laten zijn. Je lichaam is aan het loslaten en dat heeft tijd nodig. Daarom houden we gemiddeld 2 weken tussen de behandelingen.

 

Dit levert het jou op:

 • Je voelt je opgelucht en zit weer beter in je vel
 • Je voelt meer rust in jouw hoofd en lichaam
 • Je voelt een verbetering in jouw lichamelijke klachten
 • Je voelt je minder angstig en hebt meer vertrouwen in jezelf
 • Je piekert minder
 • Je slaapt beter
 • Jouw klachten verminderen

Kortom: het stroomt weer in jouw leven! 

Jezelf ontdekken met het Boost your Life programma

Voor wie is een doorbraak sessie geschikt?

Herken je jezelf in een van de onderstaande klachten, dan is deze sessie geschikt voor jou. Dan kunnen we met Nei gaan kijken wat de oorzaak van jouw probleem is.

Je zit niet lekker in je vel

Je voelt je uitgeput, vermoeid. Je hebt (onbegrepen) lichamelijke klachten, angsten, hormonale klachten, allergieën, vertoont please gedrag naar anderen, hebt last van belemmerende overtuigingen of zeurende stemmetjes in je hoofd, vind het moeilijk om ruimte voor jezelf te pakken, hebt last van emoties waar je graag vanaf wilt. 

Kinderwens en miskraam

Heb je een kinderwens en gaat zwanger worden niet vanzelf? Kunnen ze in het medisch circuit geen oorzaak ontdekken? Dan kan het fijn zijn om te kijken of er sprake is van een emotionale blokkade en wat de onderliggende oorzaak hiervan is. Zodat we de vastzittende energie kunnen losmaken, verwerken en het weer vrij kan stromen. 

Relatieproblemen

Loopt het niet lekker in jouw relatie. Merk je dat je telkens tegen dezelfde problemen of patronen aan loopt en herken je duidelijk jouw rol daarin? Zijn er angsten uit eerdere relaties die invloed hebben op jouw huidige relatie. Of zijn er andere factoren die jou belemmeren om jezelf in een relatie te zijn of die fijne partner te zijn. Dan kan een Nei sessie jou mogelijk helpen. 

Jouw persoonlijke ontwikkeling

Je merkt dat je ergens door tegengehouden wordt, iets belemmert jou in jouw groei en ontwikkeling. Het wordt tijd voor een doorbraak. 

Jouw bedrijf stroomt niet

Je dacht dat jouw bedrijf je vrijheid en leuke inkomsten op zou leveren. Maar het loopt (nog) niet zoals je zou willen. Je wordt soms tegen gehouden door je belemmerende overtuigingen of angsten. Of kunt er de vinger niet opleggen wat er nu onbewust saboteert. 

Problemen bij kinderen

Je maakt je zorgen over je kind. Het zit niet lekker in zijn of haar vel. Vertoont gedrag dat je niet gewend bent. Heeft last van emoties, boosheid of stemmingswisselingen. Heeft slaapproblemen of pijntjes waarvan de oorzaak niet bekend is. Of is wellicht nog te klein om te kunnen uiten wat hem of haar dwars zit. 

Je bent ten einde raad

Je weet niet meer hoe je het op moet lossen. In het medische circuit kom je niet verder. Of je hebt al veel sessies bij psychologen of therapeuten gehad, maar merkt dat je steeds niet tot de kern komt. Iets belemmert je nog steeds om echt die beweging in jouw probleem te krijgen. Je wilt graag van je fysieke, mentale of emotionele klachten af. 

Hoeveel kost BMR therapie

Dit is jouw investering in jezelf

119,-  

Eerste Nei consult incl. intake 90 minuten

Vervolg consulten 75 minuten 99,-

Pakket 5 consulten van 75 minuten 445,-

Stel je vraag over de Doorbraak sessie!

Heb je een vraag over de Doorbraak sessie of twijfel je of het de juiste aanpak voor jou is?
Ik help je graag verder. Stuur gerust een berichtje via het onderstaande formulier.

12 + 6 =

Missie Manon van Bakel Zuiver en Puur praktijk

Missie

Zuiver & Puur staat voor openheid, jezelf zijn, je pure ik zijn, zijn wie je echt bent. Waarbij je je niet anders voor hoeft te doen dan dat je daadwerkelijk bent.

Juist in deze tijd wordt er veel van ons verwacht en gevraagd. En ben je er aan gewend geraakt om allerlei rollen in te nemen. Te voldoen aan allerlei verwachtingen. Maar het kan ook zijn dat je jezelf hierin kwijt geraakt bent. En niet meer weet wie je zelf bent. Wat jij wil en waar jij gelukkig van wordt.

Het is mijn missie om jou te helpen jouw eigen “ik” en eigen kracht terug te vinden. Om je weer terug in balans te krijgen. Zodat het leven je weer toelacht. En je weer vol energie en positiviteit van het leven kunt gaan genieten!

Manon

Dit zeggen klanten over mij

In mijn zoektocht om meer naar mijn lichaam te luisteren kwam ik na aanleiding van een gesprek met een vriendin bij Reiki terecht. Ook voor een stukje zelfontwikkeling. Ik kreeg direct een goed gevoel bij de website van Manon en ook haar liefde voor dieren. De cursus heeft me duidelijk gemaakt hoe ik in mijn eigen kracht kom en wat rust en focus om mezelf kan brengen. Door rust gaat alles geleidelijker en problemen lossen vanzelf op. Manon is een heel fijn, warm en open persoon. Ze is geduldig en heeft een luisterend oor voor ieder in de groep. Ik kan iedereen aanraden om deze cursus te volgen. Het gaat je precies geven wat je nodig hebt.

Lisanne

Via social media zag ik de oproep voor de ijsbadworkshop voorbij komen. Ik ben al vaker bij Manon voor verschillende soorten sessies/behandelingen geweest. En voel me erg op mijn gemak bij haar. Manon begeleidt het heel fijn, rustig en kundig. Ik heb tijdens deze uitdaging geleerd dat ik veel meer kan dan ik dacht. Ik ben sterker dan mijn “beperkende” gedachten. Ik kan het iedereen aanraden. Doe het gewoon. Jij kan dit ook! Het geeft je echt een kick. En ook de ademhalingsoefeningen die we vandaag geleerd hebben zijn echt een blijvertje!

Judith (39 jaar)

Ik heb bij Manon meer inzicht gekregen in mijn Human Design. Naast een HD-boekje met diverse elementen daarin uitgewerkt en uitgelegd, ontving ik voorafgaande aan de sessies met Manon ook coach-vragen om op te reflecteren. Een absolute meerwaarde van dit traject bij Praktijk Zuiver&Puur is de optie om een sessie te doen met de opstellingsmat waarin je letterlijk ‘in’ je blauwdruk/design gaat staan en kan voelen wat het met je doet. Manon coacht en begeleidt met haar kennis en expertise op dit gebied op een rustige, fijne manier, zodat je je onder andere bewust(er) wordt van je gedragingen en je (andere) keuzes kunt maken in je doen en laten. En bovenal te zijn wie je bent.

Simone (50 jaar)

Nog vragen? Misschien staan de antwoorden hieronder.

Hoeveel sessies zijn er gemiddeld nodig?

Gemiddeld zijn er 2 tot 3 sessies nodig. Dan is de kans op een blijvende verandering het grootst.

Ik raad je aan om 2 weken tussen de sessies te laten zodat jouw lichaam tijd krijgt om het verder los te laten en te herstellen. Weet dat 20% tijdens de sessie plaats vindt en 80% van het herstel in de week daarna plaats vindt. 

Waar is jouw praktijk?

Mijn praktijk bevindt zich in Mill. Dit is in omgeving Cuijk/Nijmegen/Boxmeer. Een sessie kan ook online plaatsvinden. Dit maakt voor de werking niet uit. 

Jouw praktijk is te ver weg voor mij, zou het ook online kunnen?

Het is zeker mogelijk om een sessie online te plannen. Geef dan jouw emailadres door zodat ik je een online afspraak met een link kan sturen. Online is net zo effectief als live in mijn praktijk. 

Worden de sessies door de verzekering vergoed?

Nee, deze worden niet door de verzekering vergoed. Dit is een bewuste keuze. Het is voor mij belangrijk om onafhankelijk te zijn en daarbij niet te moeten voldoen aan de eisen van zorgverzekeringen. Om zo mijn klanten de beste kwaliteit te kunnen bieden. En hun te kunnen bieden wat het beste bij hun past. Zonder daar concessies aan te moeten doen vanuit de soms tegengestelde belangen van de zorgverzekeraars.

Daarnaast lopen de vergoedingen die zorgverzekeringen bieden elk jaar terug. Ik wil de juiste keuzes kunnen maken in mijn professionele en onafhankelijke manier van werken en behandelen.

Moet mijn kind aanwezig zijn tijdens de sessie?

We werken met energie waardoor we hetzelfde resultaat zien mét of zonder aanwezigheid van het kind. De therapeut werkt dan aan de hand van een foto van het kind.  Waarbij het belangrijk is dat het kind helemaal op de foto staat (van top tot teen) en dat er geen andere mensen op de foto staan. Redenen om te kiezen voor een sessie zonder aanwezigheid kunnen bijvoorbeeld zijn als het kind te jong is om te praten of als je merkt dat het kind tegen de sessie op ziet. Is een kind ouder dan 12 jaar dan moet een kind wel toestemming geven dat we met hem/haar aan de slag gaan. 

Wat voor klachten zijn er met een doorbraak sessie te behandelen?

Dit kunnen klachten zijn als: niet lekker in je vel zitten, persoonlijke ontwikkeling, kinderwens en miskraam, je business stroomt niet, (slaap)problemen bij kinderen, relatieproblemen, zwangerschapsbegeleiding, of mentale, lichamelijke of fysieke klachten waar je ten einde raad bent en in het reguliere of “normale” circuit niet verder komt.