praktijk voor bewustzijn, ontspanning en energie

Podcast Holistisch in balans

Hoe zou het zijn om je weer in balans te voelen? Vanuit zelfvertrouwen, vrijheid en energie? Juist in deze tijd wordt er veel van ons verwacht en gevraagd. Ben je er aan gewend geraakt allerlei rollen in te nemen. Te voldoen aan allerlei verwachtingen. Maar het kan ook zijn dat je jezelf hierin kwijt geraakt bent. En niet meer weet wie je zelf bent. Wat jij wil en waar jij gelukkig van wordt. Deze podcast is met name voor gepassioneerde vrouwen die het gevoel hebben dat ze veel ballen in de lucht moeten houden. Zichzelf daar nog wel eens willen vergeten. Die geleerd hebben vanuit hun hoofd te leven. Maar voortaan hun gevoel en hun hart willen gaan volgen. En vol energie en positiviteit van het leven willen genieten. Met mijn podcast hoop ik jou tools aan te reiken, te inspireren en je op weg te helpen om je eigen ik en eigen kracht terug te vinden. Waarbij je mag zijn wie je echt bent. Vanuit zelfliefde en eigenwaarde. Zodat jouw leven weer kan gaan stromen. 

Afleveringen:

Luister via:

#11 Als je innerlijke kind weer even in jezelf naar boven komt, stampvoetend en wel….

Heb je ook wel eens last van een moment dat je ergens door geraakt wordt en daar heftig op reageert? Eigenlijk niet in lijn met wat er gebeurde, maar het veel groter maakt dan het was? Grote kans dat jouw innerlijke kind geraakt is. In deze podcast neem ik je mee wat dat nu is, hoe het ontstaat en wanneer het omhoog komt. Maar ook wat je er van kunt leren en wat voor inzichten het jou kan geven. 

Luister podcast

#10 12 tips die direct stress verminderen en jou weer in balans brengen

In deze podcast neem ik je mee in een stukje stress en hoe je hiermee om kunt gaan om weer in balans te komen. Want we hebben allemaal last van stress. Elke dag weer. In meer en mindere mate. Ik leg je uit hoe je stress kan herkennen. Wat het met jouw lichaam doet. Leg uit wat een langere termijn oplossing kan zijn. En geef je daarnaast 12 tips om korte termijn stress te reduceren. Probeer eens een paar tips uit en ervaar eens wat ze voor je kunnen doen. Veel luisterplezier. 

Luister podcast

#09 Durf jij te zijn wie je daadwerkelijk diep van binnen bent?

Deze podcast gaan we het hebben over durven zijn wie je echt bent. De conditioneringen die er op zitten en het leren kennen van jouw blauwdruk. Ik neem je mee in de 3 stappen die je daarvoor nodig hebt. En geef je ook nog een laagdrempelige oefening mee. Ik hoop je met deze podcast te inspireren om weer te mogen zijn wie je echt bent.

Luister podcast

#08 Hoe Reiki jou terug naar je gevoel kan brengen

In deze podcast neem ik je mee hoe Reiki jou kan helpen om je terug naar je gevoel te brengen. Ik neem je mee in mijn verhaal en wat het mij gebracht heeft. Maar ook wat het jou kan brengen. En waarom ik van mening ben dat eigenlijk iedereen dit al op school zou moeten leren. Want iedereen kan dit. Je hoeft dit niet mee te nemen, maar het zit al letterlijk in jou. Mocht je ook graag terug naar je gevoel willen luister dan vooral deze podcast. 

Mocht je meer willen weten over de Reik cursussen die ik kan bieden? Kijk dan op https://zuiverenpuurpraktijk.nl/reiki-1/

Luister podcast

#07 Boost jouw energie met koude training

In deze podcast neem ik je mee in de voordelen van koude training. Ik vertel je wat het mij gebracht heeft. En ook hoe je hier zelf mee aan de slag kunt gaan. Ik geef je tips hoe je jezelf het beste op de koude kunt voorbereiden en hoe je jouw training op kunt bouwen. Mocht je voor het ultieme, het ijsbad willen gaan, dan kan ik je zeker aanraden om je op te geven voor mijn ijsbadworkshops. Deze zijn in kleine groepen van 6-8 personen waar er veel ruimte is voor jouw eigen proces. Zie voor meer informatie https://zuiverenpuurpraktijk.nl/ijsbadworkshop/

Luister podcast

#06 Human Design: ken jij je eigen blauwdruk al?

In deze podcast gaan we het hebben over Human Design. Human Design gaat er vanuit dat ieder mens uniek is. En dat jouw eigen blauwdruk bij jouw geboorte vastgelegd is. Ik leg je uit wat inzicht in jouw blauwdruk jou kan bieden. Ik neem je ook mee in de inzichten die het mij gegeven heeft. Wat het me opgeleverd heeft. En hoe mijn leven daarna zoveel meer is gaan stromen. Veel luisterplezier.

Luister podcast

#05 Hoogsensitief en het belang van aarden

In deze podcast ga ik je meenemen in het belang van aarden. Vertel ik je welke voordelen aarden voor jou opleveren. En wat je door goed aarden zult ervaren. Dat je meer in balans en in je eigen kracht zult komen. Ook deel ik een aardingsoefening met jou die je dagelijks kunt gaan doen. En deel ik een oefening voor extra bescherming tegen de negatieve energie van andere mensen. Dit is super belangrijk als je merkt dat je regelmatig letterlijk open staat en dit jou veel energie kost. Kortom een aantal hele mooie oefeningen en tips om in balans en jouw eigen kracht te blijven. Veel luisterplezier. 

Luister podcast

#04 Hoe ademhaling jou kan helpen om weer in balans te komen

Tijdens deze podcast maak je kennis met de kracht van de ademhaling. Hoe het jou kan helpen weer in balans te komen. Vertel ik je hoe een stress ademhaling eruit ziet en wat je daaraan kunt doen. Ook geef ik wat praktijkvoorbeelden van cliënten die met de ademhaling aan de slag gingen en wat dit voor hun betekende. En tenslotte gaan we samen een ademtestje doen om te kijken hoe het met jouw ademhaling gesteld is. En geef ik je een eenvoudige oefening om zelf met de ademhaling aan de slag te gaan. Veel luisterplezier! En ontdek het goud van de adem. 

Luister podcast

#03 Ontdek wat een familieopstelling voor jou kan betekenen

In deze podcast neem ik je mee in familieopstellingen. Wat is dat nu precies. En waar kan het jou mee helpen? Hoe de energie voor jou het beste kan gaan stromen. En vertel ik wat een familieopstelling voor jou kan betekenen. Maar ook welke soorten familieopstellingen er zijn. En tenslotte geef ik je een leuke do it yourself oefening. Waarbij je op een speels en eenvoudige wijze zelf kennis kunt maken met de magie van familieopstellingen!

Luister podcast

#02 Loslaten hoe doe je dat?

In deze podcast neem ik je mee hoe je kunt leren loslaten. Ik neem je eerst mee in de overlevingsstrategieën die jij jezelf aangeleerd hebt. En daarna leer ik je een fijne methodiek om te kunnen loslaten.

Luister podcast

# 01 Mijn verhaal

In deze eerste aflevering vertel ik over mijn verhaal. Hoe ik vast liep, uit balans raakte en in een burn-out terecht kwam. Hoe het mij gelukt is om mezelf weer terug te vinden. De verandering die ik doormaakte om uit het hoofd te komen. Door te luisteren naar mijn hart en mijn gevoel. Waardoor ik weer terug in mijn kracht kwam.

Luister podcast