Body Mind Release

Voor meer energie en een positieve mindset

Wat kan ik je bieden als holistisch therapeut

Het is moeilijk vliegen als je iets vasthoudt…
Laat daarom LOS!!

Je kunt heel lang praten over waarom je stress ervaart, vermoeid bent en in een negatieve spiraal bent beland.  Maar met praten ga je niet oplossen dat je bent vastgelopen in je werk en je leven. Praten is niet de oplossing voor je dreigende burn-out.

Je moet vooral stappen ondernemen en DOEN! Hiervoor gebruik ik de Body Mind Release methode. De Body Mind Release methode is voor mensen die klaar zijn MET hun negatieve gevoelens, overtuigingen en ballast en klaar zijn VOOR een positieve, zelfverzekerde en energieke versie van zichzelf.

mensen heb ik al blij gemaakt met mijn programma's

Deze methode is iets voor jou als je:

 • Gevoelens van stress, spanning en onrust ervaart
 • Burn-out dreigt te worden of bent
 • Angsten of af en toe paniekaanvallen hebt
 • Vermoeid bent en lusteloos voelt
 • Regelmatig negatief denkt en veel piekert
 • Een gebrek aan zelfvertrouwen hebt
 • Een trauma te verwerken hebt
 • Het gevoel hebt vast te zitten en tot niets komt

Deze gevoelens en gedachtes uiten zich uiteindelijk ook lichamelijk. Vandaar dat praten dan niet meer helpt.

BMR therapie is effectief bij Kanker

Hoe zou het zijn als je al die ballast, die vaak letterlijk als een zwaar gewicht op je schouders voelt, van je af kunt gooien? Dat je voortaan met positiviteit, energie en zelfvertrouwen de nieuwe dag tegemoet treedt. Geen sombere gedachtes, geen lusteloosheid en geen angsten meer en niet meer avonden en nachten piekeren over de dag van morgen.

Hoe licht zouden je schouders dan aanvoelen?

Waarom ik zo enthousiast ben over de
Body Mind Release methode

Waarom ik zo enthousiast ben over de Body Mind Release methode

Jaren geleden merkte ik dat ik niet meer zo goed in mijn vel zat. Echt de vinger kon ik er nog niet zo goed opleggen, maar ik had wel het gevoel dat ik niet meer in balans was. Werk en privé sloten niet meer goed op elkaar aan. Ook was ik onzeker geworden na een reorganisatie. Ik twijfelde aan mezelf of ik wel aan de verwachtingen kon voldoen.

Ik besloot een coach op te zoeken en dacht het nog wel bij te sturen. Misschien was dat ook wel gelukt als niet kort daarna het bedrijf van mijn man afbrandde. Die chaos en onzekerheid deed mij op mijn grondvesten doen schudden. Als ik achter mijn computer zat, zat ik er doelloos naar te staren. Mijn hoofd leek vol met watten. Het werd me ineens duidelijk dat dit klassieke symptomen waren van een burn-out.

Via de bedrijfsarts kwam ik bij een bedrijf terecht dat mij zou kunnen helpen met mijn burn-out om te gaan. Maar het maken van lijstjes en andere opdrachten hielpen mij helemaal niet. Ook miste ik de diepgang om de echte kern van het probleem op te lossen. Met rust en eigen kracht ben ik uiteindelijk weer opgekrabbeld. Maar dit heeft best een lange tijd geduurd.

Jaren later, tijdens mijn opleiding als Body Mind Release therapeut, vielen er ineens heel veel kwartjes. Er werd me ineens veel duidelijk. Welke ballast ik mee gedragen had. Hoe ik mijn positieve gevoelens had verloren door onzekerheid tijdens de reorganisatie. De onbewuste afhankelijkheid die ik had. En de energie die ik daardoor verloren was. In de Body Mind Release is dit exact datgene waar je mee aan de gang gaat. En wat je in 7 weken gericht aan gaat pakken, waarna je snel weer meer levensvreugde, energie en ontspanning ervaart.

Snel en effectief, direct naar de kern. Niet praten, maar doen! Deze prachtige methodiek en mijn eigen ervaring hebben er voor gezorgd dat ik na de Body Mind Release opleiding de specialisatie interventie specialist ben gaan volgen. Zodat jij geen energie hoeft te verdoen en met de juiste methodiek aan de slag kunt gaan! En daar help ik je graag mee.

Welke therapie helpt als je niet lekker in je vel zit

Dit is wat anderen hebben ervaren

Na mijn Body Mind Release traject sta ik bewuster in het leven, ben ik beter in contact met wat ik nodig heb en hoe anderen mij beïnvloeden en wat ik hiermee kan. Mijn hoofd is meer helder en mocht ik in de toekomst blokkades tegenkomen, dan heb ik zelf de tools om deze aan te pakken.

Manon heeft mij op een heel persoonlijke, individuele manier begeleid. Ik voelde me heel vertrouwd bij haar. Bij welke afspraak keken we samen naar de behoeftes op dat moment in combinatie met de te behalen doelen. Vanaf het eerste moment voelde ik een fijn klik, heel erg waardevol!

Manon, je hebt mij ontzettende geïnspireerd en ik verwacht dan ook zeker dat wij contact zullen houden voor andere trainingen. Manon, je bent een ontzettend fijn mens!

Birgit (42 jaar)

Tijdens mijn burn-out ben ik bij Manon terecht gekomen. En ben ik met de Body Mind Release methode aan de slag gegaan. Manon heeft altijd een luisterend oor. Je voelt je snel bij haar op je gemak. In haar prachtige ruimte kom je helemaal tot rust. De eerste Body Mind Release sessie sloten we af met een Reiki behandeling. Daarna voelde ik me weer helemaal energiek.

Manon kan iemand goed de spiegel voorhouden en stelt de juiste vragen waardoor je zelf gaat nadenken. Je gaat echt aan de slag met jezelf en jouw eigen belemmeringen en overtuigingen. Bij elk consult stonden we stil bij mijn vorderingen en wist ik waar ik nog aan te werken had. Manon is een gevoelsmens met echte aandacht voor de persoon.

Het Body Mind Release traject heeft mij meer inzicht gegeven om  mijn eigen overtuigingen op een positieve manier te beïnvloeden en deze bij mezelf naar boven te halen door deze regelmatig te benoemen. 
Ook heb ik meer inzicht gekregen in mijn belemmerende en negatieve gevoelens en gedachtes en deze weer om te zetten naar positieve gevoelens en gedachtes. Ik ben nu zekerder van mijzelf en durf mijn gevoelens beter uit te spreken en kenbaar te maken.

Suzan (40 jaar)

Ik voelde mezelf niet fijn meer op mijn werk. Ik zat niet goed meer in mijn vel en verwaarloosde mezelf. Ik vond niets meer leuk. Uiteindelijk zat ik diep in de put. Ik had al besloten dat ik Reiki 2 bij Manon wilde volgen en werd ook getrokken naar het Body Mind Release traject. Toch heeft het even geduurd voordat ik daadwerkelijk de stap durfde te zetten.

Daar ben ik nu zo blij mee. Ik heb weer plezier in het leven. Energie om dingen te doen. Zin om sociale contacten weer op te zoeken. Niet meer piekeren of in de put zitten, maar ik kan weer genieten van het leven!

Manon heeft een hele fijne open houding. Ze gaf mij het gevoel dat alles bespreekbaar was. Daarnaast had ik altijd de mogelijkheid om contact op te nemen als er iets was of als ik daar behoefte aan had.

Manon en dit traject hebben echt mijn leven veranderd! Ik had dit echt al veel eerder moeten doen!

Karin (38 jaar)

Het is moeilijk vliegen als je iets vasthoudt…

Laat daarom LOS!!

Onderzoek heeft uitgewezen dat 93% van de mensen zeer positief zijn over deze behandelmethode. Ik heb dit zelf ook ervaren en ik ben daardoor een zeer enthousiaste, gedreven therapeut geworden. Ik gun iedereen wat het mij ook heeft gebracht: rust in mijn hoofd en gedachten, veel energie, levenskracht, levensvreugde en persoonlijke groei.

Voor het Body Mind Release traject kom je gedurende 6 weken wekelijks bij mij in de praktijk langs. De laatste sessie vindt ongeveer 2 maanden later plaats. Ik vertel je hoe je aan jouw ballast (lees: beperkende gevoelens en overtuigingen) bent gekomen, wat deze ballast met jou doet en waar deze ballast bij jou zit. Vervolgens leer ik jou deze ballast zelfstandig en effectief los te laten én om jouw verloren positieve gevoelens weer terug te halen.

Zonder oeverloze gesprekken en gewoon door te DOEN!

Dit is wat anderen hebben ervaren

In het dagelijks leven heb ik een gezin met twee jonge kinderen en een drukke, stressvolle fulltime baan. Het laatste jaar merkte ik steeds meer onrust in mijn lijf en hoofd. Ik kon dit geen goede plek geven waarna ik medicijnen kreeg van de huisarts om mijn spierspanning en psyche te ondersteunen. Aangezien ik geen medicijnen fan ben, besloot ik op zoek te gaan naar een andere oplossing. Op dat moment kwam Manon “voorbij” met haar body en mindrelease therapie. Dat is wellicht wel iets voor mij was mijn gedachte. Na een intakegesprek was er direct een klik en de manier van behandelen sprak mij enorm aan. Mijzelf open stellen ten opzichte van anderen vind ik erg moeilijk, maar door de wijze waarop deze therapie verliep, ging het mij toch gemakkelijk af. Manon luisterde goed naar mij en pakte de signalen, die ik onbewust afgaf, erg goed op waardoor ik meer inzicht kreeg in mijn sterke en zwakkere karaktereigenschappen.
Door de therapie, en aansluitende reiki behandelingen, heb ik uiteindelijk kunnen stoppen met mijn medicijnen en heb ik de rust en kalmte in mijzelf terug kunnen vinden. Ik heb meer inzicht gekregen in wie ik ben en waar ik op moet letten om niet weer terug te vallen in mijn oude gewoontes. Ik breng nog steeds regelmatig een bezoek aan de praktijk om de positieve lijn die ik tot nu toe heb doorgemaakt, verder door te zetten in de toekomst. Voor mij zeker een aanrader als je op zoek bent naar de rust in lijf, hoofd en je zelfkennis te verrijken.

Manon, dank je wel voor je inspanningen en fijne gesprekken die we hebben gehad en we gaan elkaar in de toekomst zeker nog zien.

Dennis (39 jaar)

Voordat ik aan het traject begon was ik ontzettend vermoeid, had veel vage klachten en zat niet lekker in mijn vel. Ik had al van alles geprobeerd. Daarom was ik van tevoren best sceptisch. Eerst zien dan geloven dacht ik.

Mede door een enthousiaste Manon ben ik hierin gaan geloven. Naarmate de weken vorderden merkte ik dat ik steeds positiever in het leven ging staan en steeds meer energie kreeg. Ik kon weer gaan sporten en dingen doen waar ik eerst geen puf meer voor had.  Ik heb grote sprongen gemaakt. 

Ik ben veel over mezelf te weten gekomen, iets wat ik niet had verwacht. Ik kan nu makkelijker op de rem trappen en ik merk dat ik minder snel de gaten voor een ander dicht loop.  Nu na 7 weken kan ik zelfstandig verder. Waarbij ik weet dat ik altijd op Manon terug kan vallen mocht dit nodig zijn. Ik kan dit traject dan ook aan iedereen aanbevelen.

Muriëlle (47 jaar)

‘ Ik zat niet lekker in mijn vel, had vage lichamelijke klachten en een kort lontje. Het viel me zwaar alle ballen (gezin, privé, werk) hoog te houden. Ik kon er mijn vinger niet echt op leggen..

Alsof het zo moest zijn kwam ik toen een artikel van Manon tegen, ik herkende mij direct in de omschrijving en heb meteen een contactformulier ingevuld voor meer informatie! Vrijwel direct werd ik door Manon gebeld en werd voor mij bevestigd dat ik aan het goede adres was! Omdat ik een burn-out wilde voorkomen maar vooral omdat ik mijzelf dit gunde met ik het BMR traject gestart!

Wat voorzichtig/terughoudend gestart maar al snel merkte ik hoe fijn ik de gesprekken en aandacht van Manon vond. Bovenal voelde ik me steeds beter, werd me bewust van mijn negative triggers en leerde deze herprogrammeren! Gedurende het traject heb ik geleerd dat ik het stiekem best fijn vind om tijd voor mijzelf te ‘moeten’ nemen. Ik kreeg de tools om zelfstandig verder te kunnen! Zit stukken beter in mijn vel en de vage lichamelijke klachten zijn verdwenen!

Ik gun het iedereen tijd voor jezelf te nemen en aan jezelf te werken met de enthousiaste en betrokken ondersteuning van Manon!

Jolanda

Nadat ik emotioneel vastgelopen was, kwam ik op de website van Manon terecht. Het gaf me meteen een goed gevoel. En ik wist, daar moet ik zijn.

Manon is een fijne, open persoonlijkheid waar je jezelf veilig bij voelt en ik mezelf open durfde te stellen. Ze nam alle tijd voor mij. Was warm en betrokken en kan heel goed luisteren.

Ik voel me super goed nu. Heb meer levensvreugde, geniet van de kleine mooie dingen die er zijn en ben positiever naar mezelf gaan kijken. Ik kan echt iedereen dit traject aanraden.

Miranda (43 jaar)

Bij Zuiver & Puur het Body Mind Release traject gevolgd. Het beste wat ik mezelf ooit heb kunnen geven. Van bang wanhopig muisje met hyperventilatie tot een sterke vrouw die weer weet wie ze is en waar ze voor staat.hyperventilatie is weg en ik LEEF! En dit dankzij dit traject en zeker ook door Manon. Zij geeft je het vertrouwen en het geloof in jezelf. Ontzettend warm persoon die met je meeleeft, maar ook duidelijkheid schept. Dankjewel lieve Manon.

Lieke

Boek een gratis inzichtengesprek of stel je vraag!

14 + 8 =

Hoeveel kost BMR therapie

Dit is wat je ontvangt

 • 7 behandelingen/sessies (1 op 1) in mijn praktijk
 • Een werkboek met daarin opdrachten voor thuis
 • Een tool die je ook daarna kunt blijven inzetten
 • Support via whatsapp zodat jij al jouw vragen kunt stellen en ik hier op werkdagen binnen 24 uur antwoord op kan geven
 • Bonus: 10% korting op mijn overige programma’s, workshops en cursussen. 

Jouw investering in jezelf:

750,-

Of 3 termijnen van 265,-

Losse coach sessie bijv. voor gekwetst stuk:  95,- (kijk bij veelgestelde vragen voor een uitleg)

Het traject kan ook online plaatsvinden

    Vergoeding

    Coaching en therapie wordt steeds vaker vergoed door de werkgever. Vanuit het jaarlijkse persoonsgebonden budget kan het weggezet worden als een stuk persoonlijke ontwikkeling. Vraag naar de voorwaarden bij jouw bedrijf.

    Ben je ondernemer en is de coaching voor jezelf dan kun je de kosten onder advieskosten boeken.

    Veelgestelde vragen

    Kan de Body Mind Release methode iets voor mij betekenen?

    Heb je:

    • Stress klachten
    • Vermoeidheid
    • Burn-out klachten
    • Beperkende gedachten en overtuigingen die jou belemmeren
    • Gebrek aan focus
    • Negatieve gedachten en piekeren
    • Slechte nachtrust
    • Geen keuzes durven maken
    • Je hebt het idee dat je stil staat en maar niet vooruit komt
    • Je voelt je afhankelijk van mensen en bent beïnvloedbaar voor hun mening
    • Je laat je snel beïnvloeden

    Dan is de Body Mind Release methode voor jou het antwoord.

    Wat is het effect van deze methode?

    Na het traject zul je merken dat je meer energie hebt. Dat je rust in het hoofd hebt en dat datgene waar je voorheen last van had minder impact op je heeft. Je kijkt er op een andere wijze tegenaan. Je voelt je rustiger, zelfverzekerder met meer levensvreugde. Het stroomt weer.

    Wordt het Body Mind Release traject vergoed door mijn ziektekostenverzekering?

    Nee, deze worden niet vergoed. Dit is een bewuste keuze. Het is voor mij belangrijk om onafhankelijk te zijn en daarbij niet te moeten voldoen aan de eisen van zorgverzekeringen. Om zo mijn klanten de beste kwaliteit te kunnen bieden. En hun te kunnen bieden wat het beste bij hun past. Zonder daar concessies aan te moeten doen vanuit de soms tegengestelde belangen van de zorgverzekeraars.

    Daarnaast lopen de vergoedingen die zorgverzekeringen bieden elk jaar terug. Ik wil de juiste keuzes kunnen maken in mijn professionele en onafhankelijke manier van werken en behandelen.

    Maar werk je via een werkgever en dreig je burn-out te raken, dan kan je hen het voorstel doen het traject aan je te vergoeden om uitval te voorkomen. Ben je ondernemer, dan zijn de kosten aftrekbaar en te boeken onder advieskosten.

    Wat is een gekwetste deelpersoonlijkheid en waarom moet ik daarvoor extra betalen?

    1 op de 4 mensen komt in zijn traject een “gekwetst” stuk tegen. Dit is een innerlijk kindsdeel dat van zich laat spreken op het moment dat de stijgende lijn ingezet wordt. Omdat dit slechts bij 25% van de mensen van toepassing is, wordt dit niet standaard in het traject meegenomen, maar betaal je hier los voor. Je betaalt dus alleen hetgeen je daadwerkelijk nodig hebt.

    Hoe lang duurt een Body Mind Release traject?

    In 6 – 7 weken kom jij 6x langs op mijn praktijk. Daarna plannen we nog 1 sessie na 2 maanden.

    Waar vinden de sessies plaats?

    De sessies vinden in mijn praktijk in Mill plaats. Maar mocht je verder weg wonen dan is het ook mogelijk om deze online te doorlopen. De kwaliteit en effectiviteit blijft hetzelfde.

    Wat is het verschil tussen de Body Mind Release methode en andere therapieën en methodieken?

    Met de Body Mind Release methode gaan we met de innerlijke oorzaak  van jouw klachten aan de slag. We gaan er niet over praten en ook hoef je niets te herbeleven, zoals bij veel andere therapieën wel het geval is. We gaan testen welke innerlijke ballast jij bij je draagt. Hierna leer je een loslaatmethodiek om datgene dat jou niet meer dient los te laten. Daarnaast leer je hoe je daar positieve gevoelens en overtuigingen voor in de plaats kunt zetten. Hierdoor ga je jezelf weer energiek voelen.

    Ik heb een burn-out, is het Body Mind Release traject iets voor mij?

    Het Body Mind Release traject is dan JUIST voor jou. 9 van de 10 klanten die in mijn praktijk komen, hebben een burn-out of balanceren op het randje. Je bent bij mij in heel goede handen.

    Wat is het verschil tussen het Body Mind Release traject en het Living Your Unique Design traject??

    Het Body Mind Release traject is heel geschikt voor vrouwen die zich uit balans voelen en richting in een burn-out gaan of al in een burn-out zitten. Het Body Mind Release traject richt zich op het loslaten van beperkende gevoelens en overtuigingen waardoor je weer beter in je vel komt te zitten. Het Living Your Unique Design traject is met name geschikt voor de vrouw die op zoek is naar zichzelf. Niet meer weet wie ze echt is en waar zij blij van wordt.  Haar verbinding met haar gevoel kwijt is, wat lichte uit balans problemen of blokkades ervaart. Echter een (aankomende) burn-out is bij deze vrouw niet van toepassing. Voor burn-out problemen is de Body Mind Release methode echt de allerbeste oplossing, waarbij de deelnemers super goede resultaten behalen en zich al snel beter in hun vel gaan voelen.