Boost your Body

Verbeter je immuunsysteem en je gezondheid.

Boost Your Body programma

Ervaar het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam

Wil je jouw gezondheid en jouw immuunsysteem verbeteren of loop je tegen onverklaarbare lichamelijke klachten aan, kijk dan eens wat ik jou kan bieden.

Zo kan ik jou helpen met de juiste ademhaling. Ademhaling is een belangrijk onderdeel van een goede levensstijl. Je kunt dit zelf leren reguleren. Door het aanleren van de juiste ademhaling, rustgevende ademhalingstechnieken of juist activerende ademhalingstechnieken voor meer energie. En het mooie is dat dit allemaal al in jou zit. Je moet alleen weten hoe je jouw ademhaling op de juiste wijze in kunt zetten. Maar ook bij (chronische) hyperventilatie of een stress ademhaling kan ik jou helpen. Zodat je weer rust in jouw lichaam en mind krijgt.

Met koude training kun je jouw immuunsysteem een powerboost geven. In de adem- en ijsbadworkshop leer ik je diverse ademhalingstechnieken, mindset en focus. En natuurlijk tips om de koude te trotseren. Je gaat het leren en ervaren. Om het daarna ook thuis toe te kunnen passen en daarmee aan jouw gezondheid te kunnen werken.

Mocht je last hebben van onverklaarbare lichamelijke klachten door bijvoorbeeld Long Covid of fibromyalgie, dan is het zeker aan te raden om mijn pagina over de Epiphora methode te lezen. Deze methode kan de oplossing bij uitblijvend herstel zijn.

Epiphora methode bij Long Covid of fybromyalgie

Epiphora methode

Last van Long Covid klachten of fybromyalgie? Ga aan de slag met de Epiphora methode

Reiki en ademcoach

Ademcoach

Ken jij al de helende kracht van de adem? Ervaar hoe je jouw adempatroon kunt verbeteren.

workshop adem- en ijsbadworkshop

Adem- en ijsbadworkshop

Geef jouw immuunsysteem een powerboost met behulp van ademhaling, mindset en koude training.

mensen heb ik al blij gemaakt met mijn programma's