Boost your Design

Jouw unieke blauwdruk voor een leven vanuit vertrouwen en kracht

Boost your Human Design met coaching

Human Design toepassen zodat het voor je werkt

Je hebt er ongetwijfeld al een keer over gehoord: Human Design. Maar hoe pas je het toe? Wat kan het voor jou betekenen? En hoe laat je Human Design voor jou werken?

Hoe zou het zijn als je meer vanuit flow gaat leven, meer gaat stralen en dat het leven gewoon iets makkelijker wordt? Jouw Human Design, oftewel jouw persoonlijke blauwdruk, geeft je inzichten in wie je bent en waarom je doet wat je doet. Het laat zien waar jouw unieke kwaliteiten en talenten liggen. En moeilijke beslissingen zijn veel makkelijker te nemen wanneer je de helderheid krijgt vanuit je Human Design.

Net als voor zovele anderen kan Human Design ook voor jou zorgen voor een leven vanuit (zelf)vertrouwen en kracht.

En daar help ik je heel graag bij!

mensen heb ik al blij gemaakt met mijn programma's

Wat is Human Design

Human Design is een combinatie van verschillende Oosterse en Westerse wetenschappen: astrologie, natuurkunde, de I-Ching, de Kaballah, kwantummechanica en het chakrasysteem.

Human Design bepaalt jouw persoonlijkheidstype op basis van je geboortedatum, tijd en plaats.  Zo ontstaat jouw unieke design-chart met veel verschillende figuren, vormen, cijfertjes en kleurtjes. Het geeft ons een gedetailleerd inzicht in onszelf.

Human Design geeft je onder meer inzichten in:

 • Wat jou uniek maakt als mens.
 • Wat jouw talenten zijn.
 • Wat jouw valkuilen zijn.
 • Wat jouw sterke punten zijn en waar uitdagingen liggen, waardoor je jezelf beter gaat begrijpen en ook betere keuzes in het leven kunt maken.
 • Hoe je het beste beslissingen kunt nemen.
 • Waar er mogelijk nog conditioneringen zitten, waardoor jij jouw unieke design nog niet optimaal kunt volgen, etc.
Human Design Manon Mill

Human Design bij Zuiver en Puur

Er wordt heel veel geschreven over Human Design. Je kunt verdwalen in de informatie op internet. Maar het is vaak de vertaling van al die informatie naar jouw specifieke chart en situatie, die de inzichten en de handvatten geeft om er ook daadwerkelijk iets mee te kunnen.

Het is mijn doel dat je jouw blauwdruk echt kunt lezen, begrijpen en voelen en dat je Human Design kunt gaan integreren in je leven. Human Design werkt namelijk alleen als je het leeft. Dat is mijn motto en overtuiging.

Laat mij je hierin begeleiden. Samen maken we deze reis. En hiervoor heb ik verschillende mogelijkheden.

Ontdekken

Bronze

149,-

Jouw digitale tailor made Human Designboekje. Ontdek wie je echt bent.

Reflectievragen, ontdek waar het al stroomt en waar nog niet.

Coachinggesprek van 1 uur voor nog meer verdieping en al jouw vragen.

Ontdekken en voelen

Silver

225,-

Jouw digitale tailor made Human Designboekje. Ontdek wie je echt bent.

Reflectievragen, ontdek waar het al stroomt en waar nog niet.

Coachinggesprek van 1 uur voor nog meer verdieping en al jouw vragen.

Uniek: ga letterlijk in jouw eigen design staan en voel en ervaar jouw conditioneringen en authenticiteit. Waar stroomt het al en waar loop je nog tegenaan? Duur 1 uur.

Ontdekken, voelen en loslaten

Gold

299,-

Jouw digitale tailor made Human Designboekje. Ontdek wie je echt bent.

Reflectievragen, ontdek waar het al stroomt en waar nog niet.

Coachinggesprek van 1 uur voor nog meer verdieping en al jouw vragen.

Uniek: ga letterlijk in jouw eigen design staan en voel en ervaar jouw conditioneringen en authenticiteit. Waar stroomt het al en waar loop je nog tegenaan? Duur 1 uur.

Loslaat sessie van 1 uur: laat je conditioneringen los met behulp van PSYCH-K®.

Tarieven zijn inclusief BTW.

* Kijk voor een uitleg over de Human Design opstelling op de mat en de Loslaatsessie hieronder. 

Loop je na ons traject tegen iets aan, heb je nog vragen of wil je verdieping in de toekomst, dan boek je heel makkelijk een losse Human Design coaching sessie. De kosten bedragen 95,- voor een uur. Boek hier jouw losse Human Design coachingsessie van 1 uur.

Heb je al ervaring met Human Design en is een Human Design boekje en coaching niet meer nodig, maar wil je wel de Human Design opstelling op de mat ervaren, dan boek je deze los voor 149,- (1,5 uur). Boek hier jouw losse Human Design opstelling op de mat.

Human Design opstelling op de mat

Laat je verrassen in deze unieke ervaring en ervaar letterlijk jouw Human Design.

Human Design is niet alleen het weten, maar ook het voelen en het experimenteren. Dit voelen kun je een extra boost geven door een opstelling op de Human Design-mat. Op de mat wordt jouw profiel neergelegd, waardoor je dus letterlijk in jouw design kunt gaan staan! Het is echt een geweldige ervaring die ik je absoluut aan kan raden.

Je zult voelen waar het al stroomt en waar nog niet. Je zult de rust of onrust in bepaalde centra ervaren. En je voelt wat er gebeurt als er iemand in het veld stapt, die jouw ongedefinieerde centra wel gedefinieerd heeft. Je kunt dan letterlijk meeliften op deze energie.

Doordat je het daadwerkelijk ervaart en voelt, gaat jouw Human Design blauwdruk echt voor je leven. De theorie wordt omgezet in ervaring, voelen en weten. Je zal heel veel aha momenten ervaren en alles valt op zijn plek. Hierdoor kan je nog beter aan jouw leven vanuit flow beginnen.

Gun jezelf deze prachtige en magische ervaring!

Je Human Design echt voelen en ervaren

De loslaatsessie met PSYCH-K ®

Stel je voor dat je brein werkt als een computer die draait op programma’s. Soms kunnen verouderde programma’s, zoals belemmerende overtuigingen of ongewenste patronen, je tegenhouden om het leven te leiden dat je echt wilt. PSYCH-K® is als de “software-update” die je brein nodig heeft. Het is een eenvoudige en effectieve methode om diep ingesleten overtuigingen te herprogrammeren en los te laten, waarna je positieve veranderingen stimuleert.

Tijdens de Human Design Loslaatsessie ga je via deze methodiek de conditioneringen loslaten, waar je tijdens de coaching sessie en de Opstelling Op de Mat tegenaan liep. Daardoor wordt het nog makkelijker om met je eigen design te experimenteren en kun je écht volgens je design gaan leven.

Dit is wat anderen hebben ervaren

Al eerder heb ik me een beetje verdiept in Human Design maar ik kwam niet verder dan het maken van een chart. Manon maakt het Human Design profiel compleet met een uitgebreide beschrijving in een mooi boekje.

De coachingsessie en aansluitend de opstelling op de mat maken het nog duidelijker en voelbaar. Mijn zwakke plek blijkt juist mijn sterke kant te zijn maar dan op een andere manier, een echte eye opener 🙂
Het is eigenlijk niet uit te leggen, je moet het ervaren.

Na de sessie blijft het een mooie ontdekkingsreis hoe een en ander in de praktijk voor me werkt. Ik ben er heel blij mee!

Monique

Altijd al nieuwsgierig geweest naar het fascinerende Human Design.

Manon heeft mij zo bewust gemaakt van mijn unieke blauwdruk. Ik heb de sessies online ervaren, wat ontzettend fijn, prettig en ook laagdrempelig was.

Manon, mooie pure vrouw! Dankjewel🙏🏼

Sabina (45 jaar)

Vandaag mogen voelen en in mijn eigen chart gaan staan. Mijn blauwdruk van mijn leven. Dit is wie ik ben. Human Design is echt bijzonder. Het geeft je inzicht in waarom jij bent zoals je bent. Bijzonder ook om te weten wat je energie geeft en wat niet. Met deze mooie inzichten kan ik nu in mijn volle potentieel gaan leven. 

Ik weet nu wat ik moet doen om op mijn pad te blijven. Bedankt Manon voor deze unieke kans. En ook voor de Reading die je mij hebt gegeven op mijn Human Design. Het heeft me hele mooie inzichten gegeven en was heel erg waardevol. 

Melony (42 jaar)

Human Design en je kind

Laat je kind zijn wie het echt is. Vanuit zijn of haar eigen kracht en unieke talenten. 

Regelmatig geven klanten aan dat ze ook graag het Human Design-profiel van hun kinderen zouden willen weten. Wat natuurlijk geweldig is en wat ik erg toejuich. Want hoe fijn is het als je de “handleiding” van jouw kind kent. Zodat je het kind ook de ruimte kunt geven om zich vrij te ontwikkelen. Om te mogen zijn wie het echt is. Vanuit zijn eigen kracht en unieke talenten.

In het Human Design-boekje voor kinderen is alles door vertaald naar kinderen. Het geeft inzicht in  hoe jij als ouder/verzorger vanuit jouw profiel het beste om kunt gaan met je kind. Dit boekje is, net als het boekje voor volwassen, op maat voor jouw kind gemaakt.

Dit boekje is alleen te bestellen als je bij mij een Human Design-coachingsessie afgenomen hebt. Ik vind het namelijk heel belangrijk dat je jouw eigen design goed begrijpt en dat we daar samen bij stil gestaan hebben. Alleen dan kun je jouw kinderen optimaal begeleiden met hun design. Je ontvangt het Human Design-boekje voor kinderen digitaal. Indien gewenst kun je hier een losse coaching sessie bij boeken. 

Prijs voor het Human Design boekje voor jouw kind: 69,-

Human Design laat het kind echt in zijn kracht staan

Dit is wat anderen hebben ervaren

Toen Manon over haar Human Design aanbod op Instagram vertelde, dacht ik direct dat wil ik! Ik heb een heel mooi boekje ontvangen met bijbehorende reflectievragen, zodat ik thuis er al mee aan de slag kon gaan.

We hebben eerst een coachingsessie gedaan. Dit gaf mij al hele mooie waardevolle inzichten. Manon geeft een hele fijne begeleiding en legt alles goed, rustig en duidelijk uit.  Een paar weken later hadden we de Human Design opstelling op de mat.

Het was heel mooi en heel fijn dat je op je eigen Human Design kan staan. De puzzelstukjes vielen door het voelen echt op zijn plaats. Ik weet nu heel goed wie ik ben, ik begrijp mezelf nu beter en heb gevoeld dat ik nog meer vanuit mijn eigen kracht kan gaan werken. En daarnaast hoe belangrijk het voor mij is om af en toe “nee” tegen iets te zeggen. Maar ook op welke wijze ik naar mijn eigen stem mag luisteren.

Het is absoluut de moeite waard en brengt je heel veel. Ik kan dit iedereen aanraden.

Kimberly (38 jaar)

Ik heb bij Manon meer inzicht gekregen in mijn Human Design. Naast een HD-boekje met diverse elementen daarin uitgewerkt en uitgelegd, ontving ik voorafgaande aan de sessies met Manon ook coach-vragen om op te reflecteren.

Een absolute meerwaarde van dit traject bij Praktijk Zuiver&Puur is de optie om een sessie te doen met de opstellingsmat waarin je letterlijk ‘in’ je blauwdruk/design gaat staan en kan voelen wat het met je doet.

Manon coacht en begeleidt met haar kennis en expertise op dit gebied op een rustige, fijne manier, zodat je je onder andere bewust(er) wordt van je gedragingen en je (andere) keuzes kunt maken in je doen en laten. En bovenal te zijn wie je bent.

Simone (50 jaar)

Boek een gratis inzichtengesprek of stel je vraag!

6 + 3 =

Nog vragen? Misschien staan de antwoorden hieronder.

Wat voor inzichten geeft Human Design?
 • Human Design geeft je onder meer inzichten in:
 • Wat jou uniek maakt als mens.
 • wat jouw talenten zijn.
 • Wat jouw valkuilen zijn.
 • wat jouw sterke punten zijn en waar uitdagingen liggen, waardoor je jezelf beter gaat begrijpen en ook betere keuzes in het leven kunt maken.
 • hoe je het beste beslissingen kunt nemen.
 • waar er mogelijk nog conditioneringen zitten, waardoor jij jouw unieke design nog niet optimaal kunt volgen, etc.
Waaruit ontstaat een chart?

Human Design bepaalt jouw persoonlijkheidstype op basis van je geboortedatum, tijd en plaats.  Zo ontstaat jouw unieke design-chart met veel verschillende figuren, vormen, cijfertjes en kleurtjes. Het geeft ons een gedetailleerd inzicht in onszelf.

Waarom is mijn exacte geboortetijd belangrijk?

Jouw chart wordt opgesteld aan de hand van jouw geboortedatum, exacte geboortetijd en geboorteplaats. De stand van de planeten heeft invloed op jouw chart. Deze kunnen gedurende de dag van stand veranderen, waardoor de chart veranderd. De exacte geboortetijd is dus heel belangrijk zodat jij de reading krijgt die ook echt bij jou past.

Wat moet ik doen als ik mijn geboortetijd niet weet?

Je kunt het navragen bij jouw ouders of andere familie. Mochten zij het jou niet meer kunnen vertellen, dan kun je jouw geboortecertificaat opvragen bij jouw gemeente. Lukt dit niet en ben je in het ziekenhuis geboren, dan zou je het ziekenhuis kunnen bellen om te achterhalen of zij deze gegevens kunnen verstrekken.

Voor wie is Human Design coaching geschikt?

Human Design is voor iedereen geschikt die zichzelf beter wil leren en open staat voor zelfontwikkeling. Het zal je hele mooie inzichten over jezelf geven.

Kan ik een reading cadeau geven?

Dit kan zeker. Stuur een berichtje naar info@zuiverenpuurpraktijk.nl en koop een cadeaubon van Zuiver en Puur praktijk. Degene die de cadeaubon ontvangt kan deze bij mij inwisselen voor de sessie naar keuze.

Waar vind de coachingsessie plaats?

Deze vindt in mijn praktijk in Mill plaats. Mocht je verder weg wonen dan is het ook mogelijk om een online sessie te boeken.

Ik woon verder weg, kan ik ook een online Human Design coachingsessie bij jou boeken?

Jazeker. Dit is zeker mogelijk. We plannen dan een online meeting in.

Kan mijn sessie ook opgenomen worden?

Ja, dit mag. Je kunt de sessie opnemen met jouw eigen telefoon. Dat maakt het ook fijn om het later terug te kunnen luisteren.

Is het maken van de reflectievragen verplicht voor de coachingsessie?

Nee, dit is geheel vrijblijvend. Mocht je het niet fijn vinden om te doen, dan sla het gerust over. Tijdens onze sessie zal ik jou verdere inzichten in jouw design geven.

Kan ik ook een opstelling op de mat boeken zonder coachingsessie?

Ja, dit kan zeker. Echter alleen als je al voldoende thuis bent in jouw design. Tijdens de opstelling op de mat ga je echt voelen en staan we minder stil bij hoe jouw design is opgebouwd.

Waarom is een opstelling op de mat een aanrader?

Over jouw design lezen en horen is een, maar het voelen zorgt voor extra verdieping. Door het voelen vallen er extra kwartjes. En ga je nog beter jouw design begrijpen. De opstelling is echt een aanrader als je met Human Design verder wilt.

Ik heb al een boekje en al eerder over mijn design gehoord. Kun je mij helpen met extra verdieping?

Jazeker kan dit. Het is dan wel belangrijk dat we samen afstemmen wat je al weet en wat nog niet. En waar je verdieping op wilt. Dit doen we voor het boeken van de sessie. Zodat ik het een en ander kan voorbereiden. En jou over die onderdelen kan vertellen die voor jou interessant zijn.

Waarom zou ik het Human Design gold traject moeten boeken?

Tijdens jouw coaching en opstelling op de mat kun je er achter komen dat je nog last hebt van conditioneringen van vroeger. Overtuigingen die je opgedaan hebt, maar die jou niet helpen met het beleven van jouw design. Dan kan het heel fijn zijn om jouw beperkte gevoelens en overtuigingen die jou niet meer dienen los te laten. In het gold traject zit een loslaat sessie. Deze helpt om jouw conditioneringen los te laten.

Kan ik na het Human Design gold traject nog meer loslaatsessies boeken?

Ja, dit kan zeker. Indien gewenst kun je extra sessies boeken voor € 75,- per uur. Dit stemmen we altijd samen in overleg af.

Worden de behandelingen vergoed door de zorgverzekeraar?

Nee, deze worden niet vergoed. Dit is een bewuste keuze. Het is voor mij belangrijk om onafhankelijk te zijn en daarbij niet te moeten voldoen aan de eisen van zorgverzekeringen. Om zo mijn klanten de beste kwaliteit te kunnen bieden. En hun te kunnen bieden wat het beste bij hun past. Zonder daar concessies aan te moeten doen vanuit de soms tegengestelde belangen van de zorgverzekeraars.

Daarnaast lopen de vergoedingen die zorgverzekeringen bieden elk jaar terug. Ik wil de juiste keuzes kunnen maken in mijn professionele en onafhankelijke manier van werken en behandelen.

Kan ik de kosten van een behandeling indienen als coachingskosten?

Ja, dit kan. Dit kan zowel bij een werkgever als deze hier budget voor aanbiedt. Maar kan ook als ondernemer als zakelijke coachingkosten opgevoerd worden. Ik kan je hiervoor een zakelijke factuur sturen.