Boost your Life

Transformeer in de persoon die je écht van binnen bent

Boost your Life programma Zuiver en Puur

Weer weten wat jij wil en wie jij bent

Heb je teveel ballen hoog te houden en probeer je iedereen tevreden te houden, maar heb je daarbij het gevoel dat je jezelf volledig voorbij loopt? Ben je jezelf in de loop der jaren een beetje kwijt geraakt en vraag je jezelf af hoe je weer die energie terugkrijgt die je jaren geleden wél had? Vind je het antwoord op de vraag: “wat wil JIJ nou eigenlijk”, moeilijk te beantwoorden?

Dat is zó herkenbaar voor zoveel vrouwen!

Je bent meer dan een partner, een moeder, een dochter, een vriendin, een werknemer of ondernemer. Je bent ook gewoon nog JIJ.

Via het Boost your life programma help ik jou jezelf weer terug te vinden, energiek en fit te voelen en weer balans te krijgen tussen privé en werk. Je krijgt weer plezier in het leven en leeft je volle leven! Puur en vanuit gevoel.

mensen heb ik al blij gemaakt met mijn programma's

Tijdens het Boost your life programma ga je:

 • Ontdekken wie je echt bent: jouw essentie
 • Voelen wat wel en niet voor jou werkt en hoe je dit kunt verbeteren
 • Aan de slag met verschillende loslaattechnieken
 • Aan de slag met lichaamswerk om weer terug bij je gevoel te komen
 • De kracht van mindset leren en ervaren
 • Aan de slag met blokkades die jou tegenhouden

En dit is het resultaat, want na het Boost your life programma:

 • Weet je wie je in essentie bent
 • Heb je inzicht in waarom je bent zoals je bent
 • Weet je waar jouw energielek zit en waar je energie van krijgt
 • Zet je jezelf op nummer 1 en weet je hoe je op een liefdevolle manier NEE zegt
 • Sta je bewuster in het leven
 • Sta je weer in contact met je gevoel en weet je je gevoelens beter te uiten
 • Kijk je positiever naar jezelf
 • Heb je weer energie om dingen te doen: ook de minder leuke
 • Heb je weer zin om sociale contacten aan te halen
 • Weet je hoe je weer in je kracht komt en hoe je rust en focus aanbrengt

Kortom: je hebt weer plezier in het leven!

Jezelf ontdekken met het Boost your Life programma

Dit zeggen klanten over mij

Na mijn Body Mind Release traject sta ik bewuster in het leven, ben ik beter in contact met wat ik nodig heb en hoe anderen mij beïnvloeden en wat ik hiermee kan. Mijn hoofd is meer helder en mocht ik in de toekomst blokkades tegenkomen, dan heb ik zelf de tools om deze aan te pakken.

Manon heeft mij op een heel persoonlijke, individuele manier begeleid. Ik voelde me heel vertrouwd bij haar. Bij welke afspraak keken we samen naar de behoeftes op dat moment in combinatie met de te behalen doelen. Vanaf het eerste moment voelde ik een fijn klik, heel erg waardevol!

Manon, je hebt mij ontzettende geïnspireerd en ik verwacht dan ook zeker dat wij contact zullen houden voor andere trainingen. Manon, je bent een ontzettend fijn mens!

Birgit (42 jaar)

Tijdens mijn burn-out ben ik bij Manon terecht gekomen. En ben ik met de Body Mind Release methode aan de slag gegaan. Manon heeft altijd een luisterend oor. Je voelt je snel bij haar op je gemak. In haar prachtige ruimte kom je helemaal tot rust. De eerste Body Mind Release sessie sloten we af met een Reiki behandeling. Daarna voelde ik me weer helemaal energiek.

Manon kan iemand goed de spiegel voorhouden en stelt de juiste vragen waardoor je zelf gaat nadenken. Je gaat echt aan de slag met jezelf en jouw eigen belemmeringen en overtuigingen. Bij elk consult stonden we stil bij mijn vorderingen en wist ik waar ik nog aan te werken had. Manon is een gevoelsmens met echte aandacht voor de persoon.

Het Body Mind Release traject heeft mij meer inzicht gegeven om  mijn eigen overtuigingen op een positieve manier te beïnvloeden en deze bij mezelf naar boven te halen door deze regelmatig te benoemen. 
Ook heb ik meer inzicht gekregen in mijn belemmerende en negatieve gevoelens en gedachtes en deze weer om te zetten naar positieve gevoelens en gedachtes. Ik ben nu zekerder van mijzelf en durf mijn gevoelens beter uit te spreken en kenbaar te maken.

Suzan (40 jaar)

“Manon straalt rust uit. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Dat is zo fijn. Daardoor zat ik niet in mijn hoofd maar kon ik ook op mijn gevoel vertrouwen. Het doet onbewust meer met me dan ik had verwacht. Ik pak de kleine momenten en het geef me innerlijke rust”

Mieke

Nadat ik emotioneel vastgelopen was, kwam ik op de website van Manon terecht. Het gaf me meteen een goed gevoel. En ik wist, daar moet ik zijn.

Manon is een fijne, open persoonlijkheid waar je jezelf veilig bij voelt en ik mezelf open durfde te stellen. Ze nam alle tijd voor mij. Was warm en betrokken en kan heel goed luisteren.

Ik voel me super goed nu. Heb meer levensvreugde, geniet van de kleine mooie dingen die er zijn en ben positiever naar mezelf gaan kijken. Ik kan echt iedereen dit traject aanraden.

Miranda (43 jaar)

Deze methodes hanteer ik om jou te helpen transformeren in de beste en échte versie van jezelf

 • Human Design: om te ontdekken wie jij in essentie bent
 • Loslaat technieken om los te laten wat jou niet meer dient: bijvoorbeeld via Sedona, PSYCH-K ®, EFT)
 • Familie-opstellingen om blokkades aan te pakken die jou belemmeren je mooiste leven te leven
 • Lichaamswerk om bij je gevoel te komen. Bijvoorbeeld via Reiki en ademsessies
 • En alles waar ik in opgeleid ben en ervaring in heb om jou net dat extra zetje te geven

Dit ontvang je verder nog:

 • 10 sessies (1 op 1) in mijn praktijk
 • Jouw persoonlijk digitale Human Design boekje
 • Opdrachten en oefeningen tussendoor voor thuis
 • Tools die je ook daarna kunt blijven inzetten.

De prijs voor het Boost you Life programma: 1295,-

Nu voor de pilotprijs van 899,-

Of 6 termijnen van 175,-

boost your life methode Zuiver en Puur
Wie is Manon Zuiver en Puur Mill

Missie

Zuiver & Puur staat voor openheid, jezelf zijn, je pure ik zijn, zijn wie je echt bent. Waarbij je je niet anders voor hoeft te doen dan dat je daadwerkelijk bent.

Juist in deze tijd wordt er veel van ons verwacht en gevraagd. En ben je er aan gewend geraakt om allerlei rollen in te nemen. Te voldoen aan allerlei verwachtingen. Maar het kan ook zijn dat je jezelf hierin kwijt geraakt bent. En niet meer weet wie je zelf bent. Wat jij wil en waar jij gelukkig van wordt.

Het is mijn missie om jou te helpen jouw eigen “ik” en eigen kracht terug te vinden. Om je weer terug in balans te krijgen. Zodat het leven je weer toelacht. En je weer vol energie en positiviteit van het leven kunt gaan genieten!

Manon

Boek een gratis inzichtengesprek of stel je vraag!

13 + 6 =

Hoeveel kost BMR therapie

Tarieven

Boost your Mind traject

 • 10 sessies (1 op 1) in mijn praktijk
 • Jouw persoonlijk digitale Human Design boekje
 • Opdrachten en oefeningen tussendoor voor thuis
 • Tools die je ook daarna kunt blijven inzetten.

De prijs voor het Boost you Life programma: 1295,-

Nu voor de pilotprijs van 899,-

Of 6 termijnen van 175,-

    Vergoeding

    Coaching en therapie wordt steeds vaker vergoed door de werkgever. Vanuit het jaarlijkse persoonsgebonden budget kan het weggezet worden als een stuk persoonlijke ontwikkeling. Vraag naar de voorwaarden bij jouw bedrijf.

    Ben je ondernemer en is de coaching voor jezelf dan kun je de kosten onder advieskosten boeken.

    Dit zeggen klanten over mij

    In mijn zoektocht om meer naar mijn lichaam te luisteren kwam ik na aanleiding van een gesprek met een vriendin bij Reiki terecht. Ook voor een stukje zelfontwikkeling. Ik kreeg direct een goed gevoel bij de website van Manon en ook haar liefde voor dieren. De cursus heeft me duidelijk gemaakt hoe ik in mijn eigen kracht kom en wat rust en focus om mezelf kan brengen. Door rust gaat alles geleidelijker en problemen lossen vanzelf op. Manon is een heel fijn, warm en open persoon. Ze is geduldig en heeft een luisterend oor voor ieder in de groep. Ik kan iedereen aanraden om deze cursus te volgen. Het gaat je precies geven wat je nodig hebt.

    Lisanne

    Via social media zag ik de oproep voor de ijsbadworkshop voorbij komen. Ik ben al vaker bij Manon voor verschillende soorten sessies/behandelingen geweest. En voel me erg op mijn gemak bij haar. Manon begeleidt het heel fijn, rustig en kundig. Ik heb tijdens deze uitdaging geleerd dat ik veel meer kan dan ik dacht. Ik ben sterker dan mijn “beperkende” gedachten. Ik kan het iedereen aanraden. Doe het gewoon. Jij kan dit ook! Het geeft je echt een kick. En ook de ademhalingsoefeningen die we vandaag geleerd hebben zijn echt een blijvertje!

    Judith (39 jaar)

    Ik heb bij Manon meer inzicht gekregen in mijn Human Design. Naast een HD-boekje met diverse elementen daarin uitgewerkt en uitgelegd, ontving ik voorafgaande aan de sessies met Manon ook coach-vragen om op te reflecteren. Een absolute meerwaarde van dit traject bij Praktijk Zuiver&Puur is de optie om een sessie te doen met de opstellingsmat waarin je letterlijk ‘in’ je blauwdruk/design gaat staan en kan voelen wat het met je doet. Manon coacht en begeleidt met haar kennis en expertise op dit gebied op een rustige, fijne manier, zodat je je onder andere bewust(er) wordt van je gedragingen en je (andere) keuzes kunt maken in je doen en laten. En bovenal te zijn wie je bent.

    Simone (50 jaar)

    Nog vragen? Misschien staan de antwoorden hieronder.

    Kan Boost Your Life iets voor mij betekenen?

    Als je hier tegenaan loopt:

    • Ik wil mezelf weer terug vinden
    • Wie ben ik nu echt en wat wil ik nu echt?
    • Ik wil weer lekker in mijn vel zitten
    • Ik wil weer bij mijn gevoel kunnen komen
    • Ik wil mijn blokkades aanpakken
    • Ik wil mezelf weer fit en energiek voelen

    Dan is het Boost your Life traject voor jou het antwoord.

    Welke resultaten behaal ik met Boost Your Life?
    • Je volgt jouw hart en gevoel en doet die dingen waar jij echt blij van wordt, waardoor je jouw mooiste leven leeft
    • Je durft de stappen te nemen die goed voor jou voelen
    • Je durft voor jezelf te gaan staan en jezelf te laten zien, ongeacht wat andere mensen denken
    • Je hebt weer focus en overzicht
    • Je houdt je bezig met dat wat er voor jou echt toe doet
    • Je staat aan het roer van jouw leven
    • Je hebt losgelaten wat jou niet meer dient
    • Je bent weer die stralende vrouw waar je man verliefd op geworden is
    • Je bent weer die moeder die vol energie van haar kinderen en het leven geniet
    Wat is het verschil tussen het Boost Your Life programma en het Body Mind Release traject?

    Het Body Mind Release traject richt zich puur op het loslaten van beperkende gevoelens en overtuigingen waardoor je weer beter in je vel komt te zitten. Het Boost Your Life traject is veel omvattender. Naast loslaten, leer je wie je zelf in essentie bent. Gaan we aan de slag met de blokkades waar je tegenaan loopt. En leer je weer verbinding met jouw lichaam en gevoel te maken. Daarnaast kunnen we waar nodig tailormade aanvullen met bijvoorbeeld ademwerk, stressrelease, etc. Net wat het meest passend voor jouw situatie is.

    Hoe lang duurt het Boost Your Life traject?

    Je komt ongeveer elke 2 à 3 weken in mijn praktijk langs. Het is een traject bestaande uit 10 sessies. Tussendoor krijg je opdrachten om thuis mee aan de slag te gaan. De gehele doorlooptijd is ongeveer 6 maanden.

    Tot wanneer geldt de pilotprijs?

    De pilotprijs geldt tot en met eind februari 2024. Daarna gaat het reguliere tarief gelden.

    Kan ik ook in termijnen betalen?

    Ja dit is mogelijk. Je kunt in 3 maandelijkse termijnen betalen. Tijdens de pilot betaal je 3x € 317,50 per maand als je hiervoor kiest.

    Wordt het Boost your Life traject vergoed door mijn ziektekostenverzekering?

    Nee, deze worden niet vergoed. Dit is een bewuste keuze. Het is voor mij belangrijk om onafhankelijk te zijn en daarbij niet te moeten voldoen aan de eisen van zorgverzekeringen. Om zo mijn klanten de beste kwaliteit te kunnen bieden. En hun te kunnen bieden wat het beste bij hun past. Zonder daar concessies aan te moeten doen vanuit de soms tegengestelde belangen van de zorgverzekeraars.

    Daarnaast lopen de vergoedingen die zorgverzekeringen bieden elk jaar terug. Ik wil de juiste keuzes kunnen maken in mijn professionele en onafhankelijke manier van werken en behandelen.

    Mogelijk krijg je studie- of coachings budget vanuit je werkgever en zou je dit aan ze kunnen vragen. Ben je ondernemer, dan zijn de kosten aftrekbaar en te boeken onder advies- of coachkosten.

    Waar vinden de sessies plaats?

    De sessies vinden in mijn praktijk in Mill plaats.