Boost your Soul

Doorbreek blokkades en laat jouw (zelf) liefde weer stromen

Boost your soul blokkades doorbreken

 In verbinding en balans met jezelf

Wist jij dat slechts 5% van wat jij doet en denkt bewust is? De andere 95% van jouw gedrag is onbewust. Dat betekent dat er in jouw onderstroom (onbewuste) patronen, gedrag, overtuigingen en blokkades kunnen zitten. Het loopt op dit moment niet lekker in je leven, maar je kan niet precies duiden waar dat door komt. Je voelt je regelmatig onbegrepen en het kan zijn dat je je afvraagt waarom het niet lukt om een leuke relatie of die toffe baan te vinden. Iets in jou maakt dat je in je leven steeds tegen dezelfde situaties aanloopt of dezelfde soort mensen aantrekt die jou niet gelukkig maken.

En waarom? Je voelt dat er iets aan schort, maar kan er niet precies je vinger op leggen. Dan kan het heel interessant zijn om een familieopstelling te doen om daar antwoord op te krijgen. Maar je kunt ook kiezen voor een verbonden ademsessie om door je blokkades (onderdrukte emoties, herinneringen, gedachten, pijnen) heen te ademen die je in het verleden in je lichaam vastgezet hebt. Zodat je ze los kunt laten. Vaak krijg je tijdens een ademsessie inzichten vanuit jouw onderbewuste.

Daarnaast kun je ook kiezen voor een Reiki cursus om zelf te leren hoe je jouw blokkades op kunt lossen. Reiki is ook een geweldige tool om vanuit je hoofd weer terug naar je gevoel te komen. Kortom, meerdere mogelijkheden om aan de slag te gaan met het onderbewuste en je leven meer te laten stromen.

Workshop familieopstelling met representanten

Familieopstellingen

Soms stroomt het niet helemaal in je leven. Een familieopstelling kan je antwoorden geven.

workshop adem- en ijsbadworkshop

Verbonden ademsessie

Laat je vastgezette emoties en blokkades los met een verbonden ademsessie.

Boost Your Uniqueness

Reiki 1 cursus

Wil je uit je hoofd terug naar je gevoel? En heb je behoefte aan meer rust en balans? Gun jezelf dan een Reiki 1 cursus

Workshop Workshop Reiki 2 bij Zuiver en Puur in Mill

Reiki 2 cursus

Ben je op zoek naar meer verdieping en (zelf) ontwikkeling? Met Reiki 2 kun je gaan helen op het mentale en emotionele niveau.

mensen heb ik al blij gemaakt met mijn programma's