Feel your Human Design

Voel wie je echt bent en ga voor een leven vanuit flow

Jij bent helemaal uniek. Er is niemand zoals jij. Daar mag je voor gaan staan. Het omarmen. Ga staan voor wie je bent. En volg daarin jouw gevoel en jouw pad. Human Design kan je hiermee helpen. Het geeft inzicht in hoe je in elkaar zit. Een soort gebruiksaanwijzing, maar waar je vervolgens zelf invulling aan geeft, zoals het bij jou past en wat goed voor jou voelt.

Het laat zien hoe je vol vertrouwen je beslissingen maakt. Of waarom je soms helemaal uitgeblust kan zijn. En even me-time nodig hebt om weer op adem te komen. Maar ook wat je wel heel veel energie geeft en waar je letterlijk van aan gaat! Waarvan je denkt, hell YESS!! Let’s go!

Boost your Human Design met coaching

Jij bent helemaal uniek

Dit levert het jou op:

 • Je ontdekt wat jouw unieke gaven zijn zodat jouw talenten tot hun recht komen. En je datgene kunt gaan doen waar jij gelukkig van wordt.
 • Dat je (bijna) elke ochtend met een stralende glimlach op staat. Nieuwsgierig waar jouw pad je zal brengen.
 • Dat je steeds meer met de stroom mee kunt gaan bewegen. Waardoor je minder obstakels tegen komt en je meer van het leven kunt genieten.
 • Verdieping in wie jij nu echt bent, waardoor je jezelf beter gaat begrijpen en daardoor keuzes maakt die bij jou passen. 
 • Dat je minder twijfelt en steeds meer voor jezelf gaat staan
 • Dat je gaat doen waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

Are you in? Jouw avontuur begint bij Feel your Human Design.

Jezelf ontdekken met het Boost your Life programma

mensen heb ik al blij gemaakt met mijn programma's

Wat is Human Design

Human Design is een combinatie van verschillende Oosterse en Westerse wetenschappen: astrologie, natuurkunde, de I-Ching, de Kaballah, kwantummechanica en het chakrasysteem.

Human Design bepaalt jouw persoonlijkheidstype op basis van je geboortedatum, tijd en plaats.  Zo ontstaat jouw unieke design-chart met veel verschillende figuren, vormen, cijfertjes en kleurtjes. Het geeft ons een gedetailleerd inzicht in onszelf.

Human Design geeft je onder meer inzichten in:

 • Wat jou uniek maakt als mens.
 • Wat jouw talenten zijn.
 • Wat jouw valkuilen zijn.
 • Wat jouw sterke punten zijn en waar uitdagingen liggen, waardoor je jezelf beter gaat begrijpen en ook betere keuzes in het leven kunt maken.
 • Hoe je het beste beslissingen kunt nemen.
 • Waar er mogelijk nog conditioneringen zitten, waardoor jij jouw unieke design nog niet optimaal kunt volgen, etc.
Hyperventilatie, duizeligheid en andere klachten behandeling

Voel jouw unieke design

Er wordt heel veel geschreven over Human Design. Je kunt verdwalen in de informatie op internet. Maar het is vaak de vertaling van al die informatie naar jouw specifieke chart en situatie, die de inzichten en de handvatten geeft om er ook daadwerkelijk iets mee te kunnen.

Het is mijn doel dat je jouw blauwdruk echt kunt lezen, begrijpen en voelen en dat je Human Design kunt gaan integreren in je leven. Zodat het echt voor je werkt! Human Design werkt namelijk alleen als je het leeft. Dat is mijn motto en overtuiging. Maar dat je het ook gaat voelen. Dat je gaat voelen en experimenteren waar je nu staat. Waar het al stroomt, maar ook waar er nog conditioneringen en beren uit de weg gehaald mogen worden. Waar je jezelf nog tegenhoudt en belemmert.

Dat is de reden dat ik een combinatie coaching aan bied van lezen, horen én voelen. Omdat ik er van overtuigd ben dat dit het beste startpunt van jouw avontuur is, en je van hieruit echt jouw experiment aan kunt gaan.

Iets lezen en horen is één, maar het ook voelen maakt écht het verschil. Dat is ontzettend waardevol!

Dit ga je ervaren tijdens de sessie

In de Feel your Human Design sessie gaan we 2 uur samen aan de slag.

Het 1e uur:

 • Je ontvangt een reading waarbij de belangrijkste basisonderdelen van je chart aan bod komen: je energietype, strategie, inner authority, not-self theme, profiel, centers en kanalen.
 • Omdat je enkele weken voor onze sessie al jouw eigen tailor made digitale Human Design boekje en de sheets met reflectievragen ontvangt, kunnen we goed voorbereid de reading in. Zodat we tijdens de reading verder kunnen verdiepen en je het nog beter gaat begrijpen.
 • Natuurlijk ontvang je ook heel veel praktische tips om mee verder te kunnen. En is er alle ruimte om jouw vragen te stellen.
Je Human Design echt voelen en ervaren

Het 2e uur:

 • We gaan aan de slag met het voelen van jouw blauwdruk met behulp van de Human Design opstelling op de mat. Op de mat wordt jouw profiel neergelegd, waardoor je dus letterlijk in jouw design kunt gaan staan! Het is echt een geweldige ervaring die ik je absoluut aan kan raden.
 • Je zult voelen waar het al stroomt en waar nog niet.
 • Je zult de rust of onrust in bepaalde centra ervaren.
 • Je voelt wat er gebeurt als er iemand in het veld stapt, die jouw ongedefinieerde centra wel gedefinieerd heeft. Je kunt dan letterlijk meeliften op deze energie.

Doordat je het daadwerkelijk ervaart en voelt, gaat jouw Human Design blauwdruk echt voor je leven. De theorie wordt omgezet in ervaring, voelen en weten. Je zal heel veel aha momenten ervaren en alles valt op zijn plek. Hierdoor kan je nog beter aan jouw leven vanuit flow beginnen.

Deze uitgebreide sessie van lezen, begrijpen én voelen is het ultieme en beste startpunt van jouw Human Design experiment. Van hieruit ben je goed en volledig uitgerust om jouw experiment aan te gaan.

 

Dit is wat anderen hebben ervaren

Al eerder heb ik me een beetje verdiept in Human Design maar ik kwam niet verder dan het maken van een chart. Manon maakt het Human Design profiel compleet met een uitgebreide beschrijving in een mooi boekje.

De coachingsessie en aansluitend de opstelling op de mat maken het nog duidelijker en voelbaar. Mijn zwakke plek blijkt juist mijn sterke kant te zijn maar dan op een andere manier, een echte eye opener 🙂
Het is eigenlijk niet uit te leggen, je moet het ervaren.

Na de sessie blijft het een mooie ontdekkingsreis hoe een en ander in de praktijk voor me werkt. Ik ben er heel blij mee!

Monique

Altijd al nieuwsgierig geweest naar het fascinerende Human Design.

Manon heeft mij zo bewust gemaakt van mijn unieke blauwdruk. Ik heb de sessies online ervaren, wat ontzettend fijn, prettig en ook laagdrempelig was.

Manon, mooie pure vrouw! Dankjewel🙏🏼

Sabina (45 jaar)

Vandaag mogen voelen en in mijn eigen chart gaan staan. Mijn blauwdruk van mijn leven. Dit is wie ik ben. Human Design is echt bijzonder. Het geeft je inzicht in waarom jij bent zoals je bent. Bijzonder ook om te weten wat je energie geeft en wat niet. Met deze mooie inzichten kan ik nu in mijn volle potentieel gaan leven. 

Ik weet nu wat ik moet doen om op mijn pad te blijven. Bedankt Manon voor deze unieke kans. En ook voor de Reading die je mij hebt gegeven op mijn Human Design. Het heeft me hele mooie inzichten gegeven en was heel erg waardevol. 

Melony (42 jaar)

Hoeveel kost BMR therapie

Dit is wat je ontvangt

 • Human Design reading van 60 minuten
 • Opstelling op de mat van jouw unieke blauwdruk 60 minuten
 • Mogelijkheid tot opname van het gesprek

 • Bonus: jouw digitale Human Design boekje met daarin je: energietype, strategie, autoriteit, not-self theme, profiel, centers en kanalen.

 • Bonus: sheets met reflectievragen over jouw blauwdruk voor nog meer verdieping.

Deze uitgebreide 1 op 1 sessie vindt in mijn praktijk in Mill plaats. Een prachtige, inspirerende plek, midden op het platteland.

Jouw investering in jezelf:

245,-

Mocht je na deze sessie denken wow, hier wil ik nog meer van, dan is het een echte aanrader om in het Living Your Unique Design traject te stappen. Als Feel your Human Design deelnemer ontvang je dan een speciaal aanbod.

  Boek een gratis inzichtengesprek of stel je vraag!

  10 + 12 =

  Ben je op zoek naar verdieping?

  Je bent al enige tijd bezig met jouw Human Design experiment en hebt al een aantal mooie stappen gemaakt. Toch ben je nog zoekende wat jou nog belemmert of blokkeert om écht jouw blauwdruk te kunnen leven. Maar het kan ook zijn dat je op zoek bent naar een verdere verdieping of nieuwsgierig bent wat Human Design jou nog meer zou kunnen brengen en welke stappen je daarin nog zou kunnen nemen. Met de Human Design Deep Dive sessie (Nei) zal je die verdieping echt ervaren. Het geeft je prachtige inzichten om mee verder te kunnen. Blokkades worden aangepakt en los gemaakt. En je zult echt het verschil gaan ervaren.

  Human Design Deep Dive

  Nog vragen? Misschien staan de antwoorden hieronder.

  Wat voor inzichten geeft Human Design?
  • Human Design geeft je onder meer inzichten in:
  • Wat jou uniek maakt als mens.
  • wat jouw talenten zijn.
  • Wat jouw valkuilen zijn.
  • wat jouw sterke punten zijn en waar uitdagingen liggen, waardoor je jezelf beter gaat begrijpen en ook betere keuzes in het leven kunt maken.
  • hoe je het beste beslissingen kunt nemen.
  • waar er mogelijk nog conditioneringen zitten, waardoor jij jouw unieke design nog niet optimaal kunt volgen, etc.
  Waaruit ontstaat een chart?

  Human Design bepaalt jouw persoonlijkheidstype op basis van je geboortedatum, tijd en plaats.  Zo ontstaat jouw unieke design-chart met veel verschillende figuren, vormen, cijfertjes en kleurtjes. Het geeft ons een gedetailleerd inzicht in onszelf.

  Waarom is mijn exacte geboortetijd belangrijk?

  Jouw chart wordt opgesteld aan de hand van jouw geboortedatum, exacte geboortetijd en geboorteplaats. De stand van de planeten heeft invloed op jouw chart. Deze kunnen gedurende de dag van stand veranderen, waardoor de chart veranderd. De exacte geboortetijd is dus heel belangrijk zodat jij de reading krijgt die ook echt bij jou past.

  Wat moet ik doen als ik mijn geboortetijd niet weet?

  Je kunt het navragen bij jouw ouders of andere familie. Mochten zij het jou niet meer kunnen vertellen, dan kun je jouw geboortecertificaat opvragen bij jouw gemeente. Lukt dit niet en ben je in het ziekenhuis geboren, dan zou je het ziekenhuis kunnen bellen om te achterhalen of zij deze gegevens kunnen verstrekken.

  Voor wie is Human Design coaching geschikt?

  Human Design is voor iedereen geschikt die zichzelf beter wil leren en open staat voor zelfontwikkeling. Het zal je hele mooie inzichten over jezelf geven.

  Kan ik een reading cadeau geven?

  Dit kan zeker. Stuur een berichtje naar info@zuiverenpuurpraktijk.nl en koop een cadeaubon van Zuiver en Puur praktijk. Degene die de cadeaubon ontvangt kan deze bij mij inwisselen voor de sessie naar keuze.

  Waar vind de coachingsessie plaats?

  Deze vindt in mijn praktijk in Mill plaats. Mocht je verder weg wonen dan is het ook mogelijk om een online sessie te boeken.

  Ik woon verder weg, kan ik ook een online Human Design coachingsessie bij jou boeken?

  Jazeker. Dit is zeker mogelijk. We plannen dan een online meeting in.

  Kan mijn sessie ook opgenomen worden?

  Ja, dit mag. Je kunt de sessie opnemen met jouw eigen telefoon. Dat maakt het ook fijn om het later terug te kunnen luisteren.

  Is het maken van de reflectievragen verplicht voor de coachingsessie?

  Nee, dit is geheel vrijblijvend. Mocht je het niet fijn vinden om te doen, dan sla het gerust over. Tijdens onze sessie zal ik jou verdere inzichten in jouw design geven.

  Kan ik ook een opstelling op de mat boeken zonder coachingsessie?

  Ja, dit kan zeker. Echter alleen als je al voldoende thuis bent in jouw design. Tijdens de opstelling op de mat ga je echt voelen en staan we minder stil bij hoe jouw design is opgebouwd.

  Waarom is een opstelling op de mat een aanrader?

  Over jouw design lezen en horen is een, maar het voelen zorgt voor extra verdieping. Door het voelen vallen er extra kwartjes. En ga je nog beter jouw design begrijpen. De opstelling is echt een aanrader als je met Human Design verder wilt.

  Ik heb al een boekje en al eerder over mijn design gehoord. Kun je mij helpen met extra verdieping?

  Jazeker kan dit. Het is dan wel belangrijk dat we samen afstemmen wat je al weet en wat nog niet. En waar je verdieping op wilt. Dit doen we voor het boeken van de sessie. Zodat ik het een en ander kan voorbereiden. En jou over die onderdelen kan vertellen die voor jou interessant zijn.

  Waarom zou ik het Human Design gold traject moeten boeken?

  Tijdens jouw coaching en opstelling op de mat kun je er achter komen dat je nog last hebt van conditioneringen van vroeger. Overtuigingen die je opgedaan hebt, maar die jou niet helpen met het beleven van jouw design. Dan kan het heel fijn zijn om jouw beperkte gevoelens en overtuigingen die jou niet meer dienen los te laten. In het gold traject zit een loslaat sessie. Deze helpt om jouw conditioneringen los te laten.

  Kan ik na het Human Design gold traject nog meer loslaatsessies boeken?

  Ja, dit kan zeker. Indien gewenst kun je extra sessies boeken voor € 75,- per uur. Dit stemmen we altijd samen in overleg af.

  Worden de behandelingen vergoed door de zorgverzekeraar?

  Nee, deze worden niet vergoed. Dit is een bewuste keuze. Het is voor mij belangrijk om onafhankelijk te zijn en daarbij niet te moeten voldoen aan de eisen van zorgverzekeringen. Om zo mijn klanten de beste kwaliteit te kunnen bieden. En hun te kunnen bieden wat het beste bij hun past. Zonder daar concessies aan te moeten doen vanuit de soms tegengestelde belangen van de zorgverzekeraars.

  Daarnaast lopen de vergoedingen die zorgverzekeringen bieden elk jaar terug. Ik wil de juiste keuzes kunnen maken in mijn professionele en onafhankelijke manier van werken en behandelen.

  Kan ik de kosten van een behandeling indienen als coachingskosten?

  Ja, dit kan. Dit kan zowel bij een werkgever als deze hier budget voor aanbiedt. Maar kan ook als ondernemer als zakelijke coachingkosten opgevoerd worden. Ik kan je hiervoor een zakelijke factuur sturen.

  Dit is wat anderen hebben ervaren

  Toen Manon over haar Human Design aanbod op Instagram vertelde, dacht ik direct dat wil ik! Ik heb een heel mooi boekje ontvangen met bijbehorende reflectievragen, zodat ik thuis er al mee aan de slag kon gaan.

  We hebben eerst een coachingsessie gedaan. Dit gaf mij al hele mooie waardevolle inzichten. Manon geeft een hele fijne begeleiding en legt alles goed, rustig en duidelijk uit.  Een paar weken later hadden we de Human Design opstelling op de mat.

  Het was heel mooi en heel fijn dat je op je eigen Human Design kan staan. De puzzelstukjes vielen door het voelen echt op zijn plaats. Ik weet nu heel goed wie ik ben, ik begrijp mezelf nu beter en heb gevoeld dat ik nog meer vanuit mijn eigen kracht kan gaan werken. En daarnaast hoe belangrijk het voor mij is om af en toe “nee” tegen iets te zeggen. Maar ook op welke wijze ik naar mijn eigen stem mag luisteren.

  Het is absoluut de moeite waard en brengt je heel veel. Ik kan dit iedereen aanraden.

  Kimberly (38 jaar)

  Ik heb bij Manon meer inzicht gekregen in mijn Human Design. Naast een HD-boekje met diverse elementen daarin uitgewerkt en uitgelegd, ontving ik voorafgaande aan de sessies met Manon ook coach-vragen om op te reflecteren.

  Een absolute meerwaarde van dit traject bij Praktijk Zuiver&Puur is de optie om een sessie te doen met de opstellingsmat waarin je letterlijk ‘in’ je blauwdruk/design gaat staan en kan voelen wat het met je doet.

  Manon coacht en begeleidt met haar kennis en expertise op dit gebied op een rustige, fijne manier, zodat je je onder andere bewust(er) wordt van je gedragingen en je (andere) keuzes kunt maken in je doen en laten. En bovenal te zijn wie je bent.

  Simone (50 jaar)