Living Your Unique Design

Transformeer in de persoon die je diep van binnen altijd al was, maar die je ergens (along the way) – tussen werk, gezin en de verwachtingen van anderen – bent kwijt geraakt. 

In het Living your Unique Design traject herontdek je wie je werkelijk bent, en dit gaat voorbij het vervullen van rollen van zorgzame moeder, partner en werknemer. Dit traject helpt je jouw unieke kwaliteiten te herkennen en de blokkades die jou daarin tegenhouden. 

Zet jij jezelf altijd op de 2e plek? Het is tijd om dat te veranderen. Want hoe zou het zijn als je weer leert te voelen wat jou écht blij maakt, waar jouw hart sneller van gaat kloppen? Hoe zou je leven er dan uit zien? 

Boost your Life programma Zuiver en Puur

Hoe meer je jezelf laat zien, hoe mooier je wordt

Iedere vrouw heeft haar eigen uitdagingen in de zoektocht naar zichzelf.

 

Herken jij je in een aantal van deze punten dan is dit traject voor jou geschikt:

 • Je merkt dat je jezelf aan anderen bent gaan aanpassen. Om te pleasen, aardig gevonden te worden, maar daarin ben je jezelf kwijt geraakt en weet je niet meer wat jij nu zelf wilt.
 • Je bent op dit moment vastgelopen in je baan of bedrijf. Het als een struggle voelt om te ontdekken wat nu echt bij jou past.
 • Je merkt dat je het moeilijk vindt om emoties toe te laten en te uiten wat je dwars zit, maar dit wel graag zou willen.
 • Je merkt dat je jezelf steeds op de 2e plaats zet. Als anderen maar gelukkig zijn.
 • Je niet meer dat “wandelende hoofdwilt zijn, maar weer wilt voelen om zo je eigen pad te volgen.
 • Je merkt dat het jongleren met al die rollen binnen je gezin en daarbuiten je opbreekt. Dat je jezelf soms afvraagt, is dit het nu?
 • Je wilt weer je bruisende zelf zijn, die straalt en mega veel energie haalt uit alles wat ze doet. Je hebt weer een missie en doel in het leven.

mensen heb ik al blij gemaakt met mijn programma's

Human Design op jouw ontdekkingsreis

Een paar jaar geleden kwam ik met Human Design in aanraking. Dit gaf zovéél herkenbaarheid in wie ik ben. Bizar gewoon. Maar ook in die kleine dingetjes die ik diep van binnen voelde, maar waar een oordeel op zat. Van mezelf of van anderen. Ik probeerde mezelf aan te passen. Human Design gaf mij handvaten om weer te gaan staan voor wie ik ben en waar ik in geloof. Ik ben er van overtuigd dat Human Design jou ook enorm kan helpen in de zoektocht naar jezelf.

Inmiddels heb ik ruim 50 vrouwen (en sommige mannen) mogen helpen in hun Human Design sessies en trajecten. Ik ben breed opgeleid en ben goed in het praktisch maken zodat je er ook echt mee aan de slag kunt gaan. En het voor je kunt laten werken.

Wat is Human Design?

Human Design is een combinatie van verschillende Oosterse en Westerse wetenschappen: astrologie, natuurkunde, de I-Ching, de Kaballah, kwantummechanica en het chakrasysteem. Human Design bepaalt jouw persoonlijkheidstype op basis van je geboortedatum, tijd en plaats.  Zo ontstaat jouw unieke design-chart met veel verschillende figuren, vormen, cijfertjes en kleurtjes. Het geeft inzicht hoe jij kan leven als jouw authentieke zelf en stap voor stap kunt loskomen van de versie die gevormd werd door verwachtingen van buitenaf.

Wat het je leert tijdens dit traject

Human Design loopt als een rode draad door dit traject. Jouw  persoonlijke blauwdruk, geeft je inzichten in wie je bent en waarom je doet wat je doet. Het laat zien waar jouw unieke kwaliteiten en talenten liggen. En moeilijke beslissingen zijn veel makkelijker te nemen wanneer je de helderheid krijgt vanuit je Human Design.

Je leert experimenteren met hoe je dit voor je kunt laten werken. Waarin je laat zien wie je bent, wat je doet en wat je voor jezelf en anderen kunt betekenen. Doordat we de tijd hebben om hier samen mee aan de slag te gaan, kun je het echt gaan beleven en voelen wat wel bij jou past en wat niet. En ben ik er om je daarmee te helpen en te coachen. We gaan in dit traject echt de diepte in met Human Design. Of je nu al wat kennis van Human Design hebt of nog niet, ik neem je er in mee zodat het voor jou gaat werken.

Mijn doel is om je te helpen jouw persoonlijke blauwdruk niet alleen te lezen en te begrijpen, maar deze ook diep te voelen, zodat je jouw Human Design moeiteloos integreert in jouw leven.

Methodes om jou te helpen transformeren in de beste en échte versie van jezelf

Dit zeggen klanten over mij

Na mijn traject sta ik bewuster in het leven, ben ik beter in contact met wat ik nodig heb en hoe anderen mij beïnvloeden en wat ik hiermee kan. Mijn hoofd is meer helder en mocht ik in de toekomst blokkades tegenkomen, dan heb ik zelf de tools om deze aan te pakken.

Manon heeft mij op een heel persoonlijke, individuele manier begeleid. Ik voelde me heel vertrouwd bij haar. Manon, je bent een ontzettend fijn mens!

Birgit (42 jaar)

Manon kan iemand goed de spiegel voorhouden en stelt de juiste vragen waardoor je zelf gaat nadenken. Je gaat echt aan de slag met jezelf. Manon is een gevoelsmens met echte aandacht voor de persoon. Ik ben nu zekerder van mijzelf en durf mijn gevoelens beter uit te spreken en kenbaar te maken.

Suzan (40 jaar)

“Manon straalt rust uit. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Dat is zo fijn. Daardoor zat ik niet in mijn hoofd maar kon ik ook op mijn gevoel vertrouwen. Het doet onbewust meer met me dan ik had verwacht. Ik pak de kleine momenten en het geeft me innerlijke rust”

Mieke

Manon is een fijne, open persoonlijkheid waar je jezelf veilig bij voelt en ik mezelf open durfde te stellen. Ze nam alle tijd voor mij. Was warm en betrokken en kan heel goed luisteren.

Ik voel me super goed nu. Heb meer levensvreugde, geniet van de kleine mooie dingen die er zijn en ben positiever naar mezelf gaan kijken. Ik kan echt iedereen dit traject aanraden.

Miranda (43 jaar)

Dit levert het traject jou op:

 • Weet je wie je echt bent, wat jij wil en waar jij gelukkig van wordt. Zodat je weer die bruisende en stralende vrouw bent.
 • Sta je weer in contact met je gevoel en weet je hoe je daarnaar kunt luisteren.
 • Durf je jezelf weer kwetsbaar op te stellen en jezelf uit te spreken ongeacht wat andere mensen denken en vinden.
 • Heb je een beter zelfbeeld en zit je weer goed in je vel. Je ervaart het leven als een flow. Een leven waarin je doet waar jij gelukkig van wordt en waarin je jezelf in je kracht voelt staan.
 • Je weet hoe je het beste beslissingen kunt nemen en jouw pad kunt volgen.
 • Zet je jezelf op nummer 1 en weet je hoe je op een liefdevolle manier NEE zegt. Je hebt weer energie om dingen te doen.
 • Kijk je positiever naar jezelf. Bye bye negatieve stemmetjes in je hoofd. Je voelt je weer trots op jezelf.

Kortom: je hebt weer plezier in het leven en kunt weer 100% jezelf zijn!

Jezelf ontdekken met het Boost your Life programma

Dit is de methode die ik gebruik

Jij bent uniek. Er is niemand zoals jij. Dit betekent dat elk traject tailor made is. Een traject waarin jij helemaal centraal staat. We kijken wat jij nodig hebt. Ik help je (her)ontdekken wat je voelt en hoe je uit je hoofd weer die verbinding met je lichaam kunt maken. Waarin je weer helemaal jij mag zijn

In dit 1 op 1 traject gaan we samen gedurende 6 maanden aan de slag. 

De stappen

Dit zijn de stappen waar we doorheen gaan:

 1. Je gaat ontdekken wie jij in essentie bent
 2. Je leert loslaten wat jou niet meer dient
 3. Je gaat jouw blokkades aanpakken die je belemmeren jouw mooiste leven te leiden
 4. Lichaamswerk om weer bij je gevoel te komen
 5. Verrassend en soms een tikkeltje uit je comfortzone
Programma Living your unique design van Zuiver en Puur

  De transformatie tools

  Deze tools hanteer ik om jou te helpen transformeren in de beste en échte versie van jezelf. Waarbij we steeds kijken wat het meest passend voor jou is:

  • Human Design en opstelling op de Human Design mat
  • Nei methode (Neuro emotionele integratie)
  • Familie-opstellingen
  • Sedona-methode
  • PSYCH-K ®
  • Reiki
  • Ademsessies
  • En alles waar ik in opgeleid ben en ervaring in heb om jou net dat extra zetje te geven. 
  Human Design programma, ontdek wie je echt bent met het Boost Your Mind programma

  Ik ben de juiste coach voor jou als je op zoek bent naar iemand die:

  • alles op een toegankelijke, praktische manier brengt: daardoor weet je hoe je het aan moet pakken en kun je ook na het traject zelfstandig verder.
  • het “zweverige” praktisch en toegankelijk maakt: daardoor wordt het tastbaar en concreet én ontdek je wat de alternatieve geneeswijze jou kan brengen.
  • je op de juiste wijze enthousiasmeert en stimuleert: zodat je ook echt met jezelf aan de gang gaat en resultaat behaald.
  • Human Design toepasbaar maakt en er voor zorgt dat je jouw blauwdruk in je leven gaat integreren. Zodat het niet bij lezen blijft, maar je het echt gaat leven en jij daarin het pad kunt bewandelen wat bij jou past.
  • Veel ervaring heeft om je vanuit het hoofd weer terug naar gevoel te brengen: waardoor je leert hoe je jouw hoofd tot rust kunt brengen en weer kunt voelen waar jij gelukkig van wordt.
  • Met een brede gereedschapskist met tools waarbij we tailor made kunnen kijken wat voor jou geschikt is. Want ieder mens is immers uniek. En jij dus ook. Geen one size fits all. Waardoor jij gaat doen wat bij jou past, waardoor je nóg betere resultaten behaald en nóg grotere stappen kunt nemen.
  •  je het totale plaatje biedt: ontdekken wie jij bent, voelen waar je gelukkig van wordt, loslaten wat je niet meer dient en experimenteren om je leven vanuit flow te be(leven). Waardoor het echt een transformatie wordt en je echt resultaat gaat boeken.

  Dit zeggen klanten over mij

  In mijn zoektocht om meer naar mijn lichaam te luisteren kwam ik na aanleiding van een gesprek met een vriendin bij Reiki terecht. Ook voor een stukje zelfontwikkeling. Ik kreeg direct een goed gevoel bij de website van Manon en ook haar liefde voor dieren. De cursus heeft me duidelijk gemaakt hoe ik in mijn eigen kracht kom en wat rust en focus om mezelf kan brengen. Door rust gaat alles geleidelijker en problemen lossen vanzelf op. Manon is een heel fijn, warm en open persoon. Ze is geduldig en heeft een luisterend oor voor ieder in de groep. Ik kan iedereen aanraden om deze cursus te volgen. Het gaat je precies geven wat je nodig hebt.

  Lisanne

  Via social media zag ik de oproep voor de ijsbadworkshop voorbij komen. Ik ben al vaker bij Manon voor verschillende soorten sessies/behandelingen geweest. En voel me erg op mijn gemak bij haar. Manon begeleidt het heel fijn, rustig en kundig. Ik heb tijdens deze uitdaging geleerd dat ik veel meer kan dan ik dacht. Ik ben sterker dan mijn “beperkende” gedachten. Ik kan het iedereen aanraden. Doe het gewoon. Jij kan dit ook! Het geeft je echt een kick. En ook de ademhalingsoefeningen die we vandaag geleerd hebben zijn echt een blijvertje!

  Judith (39 jaar)

  Ik heb bij Manon meer inzicht gekregen in mijn Human Design. Naast een HD-boekje met diverse elementen daarin uitgewerkt en uitgelegd, ontving ik voorafgaande aan de sessies met Manon ook coach-vragen om op te reflecteren. Een absolute meerwaarde van dit traject bij Praktijk Zuiver&Puur is de optie om een sessie te doen met de opstellingsmat waarin je letterlijk ‘in’ je blauwdruk/design gaat staan en kan voelen wat het met je doet. Manon coacht en begeleidt met haar kennis en expertise op dit gebied op een rustige, fijne manier, zodat je je onder andere bewust(er) wordt van je gedragingen en je (andere) keuzes kunt maken in je doen en laten. En bovenal te zijn wie je bent.

  Simone (50 jaar)

  Hoeveel kost BMR therapie

  Dit is wat je ontvangt

  • 10 sessies (1 op 1) in mijn praktijk
  • Opdrachten en oefeningen tussendoor voor thuis
  • Tools die je ook daarna kunt blijven inzetten.
  • Support via whatsapp zodat jij al jouw vragen kunt stellen en ik hier op werkdagen binnen 24 uur antwoord op kan geven.
  • Bonus: jouw persoonlijke digitale Human Design boekje met reflectievragen zodat je jezelf nog beter leert kennen. En hier altijd op latere momenten in terug kunt lezen.
  • Bonus: Reiki 1 certificaat

  Jouw investering in jezelf:

  995,-

  Of 6 termijnen van 175,-

  Boek een gratis kennismakingsgesprek of stel je vraag!

  Verlang jij er naar om weer die stralende vrouw te zijn? Plan dan een kennismakingsgesprek met mij in. Tijdens het gesprek bespreken we waar jij nu tegenaan loopt en wat jouw dromen zijn. We gaan dan samen kijken of we een match zijn.

  1 + 8 =

  Coaching en trainingen voor vrouwen die vastlopen, Zuiver en Puur Praktijk Mill

  Missie

  Zuiver & Puur staat voor openheid, jezelf zijn, je pure ik zijn, zijn wie je echt bent. Waarbij je je niet anders voor hoeft te doen dan dat je daadwerkelijk bent.

  Juist in deze tijd wordt er veel van ons verwacht en gevraagd. En ben je er aan gewend geraakt om allerlei rollen in te nemen. Te voldoen aan allerlei verwachtingen. Maar het kan ook zijn dat je jezelf hierin kwijt geraakt bent. En niet meer weet wie je zelf bent. Wat jij wil en waar jij gelukkig van wordt.

  Het is mijn missie om jou te helpen jouw eigen “ik” en eigen kracht terug te vinden. Om je weer terug in balans te krijgen. Zodat het leven je weer toelacht. En je weer vol energie en positiviteit van het leven kunt gaan genieten!

  Manon

  Nog vragen? Misschien staan de antwoorden hieronder.

  Kan Living Your Unique Design iets voor mij betekenen?

  Als je hier tegenaan loopt:

  • Ik wil mezelf weer terug vinden
  • Wie ben ik nu echt en wat wil ik nu echt?
  • Ik wil weer lekker in mijn vel zitten
  • Ik wil weer bij mijn gevoel kunnen komen
  • Ik wil mijn blokkades aanpakken
  • Ik wil mezelf weer fit en energiek voelen

  Dan is het Living Your Design traject voor jou het antwoord.

  Welke resultaten behaal ik met Living Your Unique Design?
  • Je volgt jouw hart en gevoel en doet die dingen waar jij echt blij van wordt, waardoor je jouw mooiste leven leeft
  • Je durft de stappen te nemen die goed voor jou voelen
  • Je durft voor jezelf te gaan staan en jezelf te laten zien, ongeacht wat andere mensen denken
  • Je hebt weer focus en overzicht
  • Je houdt je bezig met dat wat er voor jou echt toe doet
  • Je staat aan het roer van jouw leven
  • Je hebt losgelaten wat jou niet meer dient
  • Je bent weer die stralende vrouw waar je man verliefd op geworden is
  • Je bent weer die moeder die vol energie van haar kinderen en het leven geniet
  Wat is het verschil tussen het Living Your Unique Design programma en het Body Mind Release traject?

  Het Body Mind Release traject richt zich puur op het loslaten van beperkende gevoelens en overtuigingen waardoor je weer beter in je vel komt te zitten. Het Living Your Unique Design traject is veel omvattender. Naast loslaten, leer je met behulp van Human Design wie je zelf in essentie bent. Gaan we aan de slag met de blokkades waar je tegenaan loopt. En leer je weer verbinding met jouw lichaam en gevoel te maken. Daarnaast kunnen we waar nodig tailormade aanvullen met bijvoorbeeld ademwerk, stressrelease, etc. Net wat het meest passend voor jouw situatie is.

  Hoe lang duurt het Living Your Unique Design traject?

  Je komt ongeveer elke 2 à 3 weken in mijn praktijk langs. Het is een traject bestaande uit 10 sessies. Tussendoor krijg je opdrachten om thuis mee aan de slag te gaan. De gehele doorlooptijd is ongeveer 6 maanden.

  Kan ik ook in termijnen betalen?

  Ja dit is mogelijk. Je kunt in 6 maandelijkse termijnen betalen. Dan betaal je 6 x € 175,- per maand als je hiervoor kiest.

  Wordt het Living Your Unique Design traject vergoed door mijn ziektekostenverzekering?

  Nee, deze worden niet vergoed. Dit is een bewuste keuze. Het is voor mij belangrijk om onafhankelijk te zijn en daarbij niet te moeten voldoen aan de eisen van zorgverzekeringen. Om zo mijn klanten de beste kwaliteit te kunnen bieden. En hun te kunnen bieden wat het beste bij hun past. Zonder daar concessies aan te moeten doen vanuit de soms tegengestelde belangen van de zorgverzekeraars.

  Daarnaast lopen de vergoedingen die zorgverzekeringen bieden elk jaar terug. Ik wil de juiste keuzes kunnen maken in mijn professionele en onafhankelijke manier van werken en behandelen.

  Mogelijk krijg je studie- of coachings budget vanuit je werkgever en zou je dit aan ze kunnen vragen. Ben je ondernemer, dan zijn de kosten aftrekbaar en te boeken onder advies- of coachkosten.

  Waar vinden de sessies plaats?

  De sessies vinden in mijn praktijk in Mill plaats.