fbpx

Reiki 1 cursus

Reiki 1 cursus omgeving Cuijk

“Ook jij kunt energie doorgeven”

Reiki 1 cursus

Kun jij wel wat extra energie gebruiken? En heb je behoefte aan meer rust en balans? Dan is een Reiki cursus een prachtig cadeau voor jezelf. Met Reiki leer je tools om jezelf (en anderen te behandelen). Zodat je weer in jouw kracht komt te staan!

Met Reiki 1 leer je hoe je lichamelijke klachten kunt behandelen. Zowel bij jezelf als bij anderen op een hele zachte en liefdevolle manier. Het helpt je om beter te voelen en te luisteren naar wat je lichaam jou te vertellen heeft. Door met Reiki te werken ga je aan de slag met jouw innerlijke groei en ga je oude stukken en pijnpunten helen die jou niet meer dienen.

En het mooie is, iedereen kan Reiki leren. Het is niet nodig om hier speciale talenten of een vooropleiding te hebben. De bereidheid om Reiki te geven en te ontvangen is vaak voldoende. Vanaf je geboorte is jouw Reiki-kanaal aanwezig. Naarmate we ouder worden gaan we minder naar ons gevoel en intuïtie luisteren. We luisteren meer naar het hoofd dan het hart, Hierdoor “slipt” het Reiki kanaal langzaam dicht. Bij de Reiki 1 cursus wordt dit kanaal weer open gemaakt en mag het weer gaan stromen. Een Reiki cursus wordt daarom vaak als heel bijzonder ervaren!

Ademhalingsessie om blokkades op te heffen

Behandel jezelf en een ander

Tijdens de Reiki 1 cursus leer je hoe je jezelf en een ander een Reiki behandeling kan geven. Je ervaart hoe je dit kunt doen zonder dat je klachten van iemand anders overneemt. Je leert de verschillende handopleggingen en je verdiept je in de sensaties die je kunt voelen.

Hoe ziet de cursus eruit?

De eerste dag is van 9.30 tot +/- 16 uur, afwisselend theorie en praktijk, aan het einde van de dag ontvang je jouw certificaat. Na 3 weken is er een terugkomavond van 19.30-21 uur.

We beginnen met een korte meditatie. Daarna trekken we intuïtief een inzichtskaart en aan de hand van de kaart doen we een kennismakingsronde. Vervolgens zal ik uitleg geven over Reiki, het ontstaan van Reiki en het inzetten van Reiki. Daarna ontvang je de 4 inwijdingen. Deze inwijdingen zijn bedoeld om je energiekanaal open te gaan zetten, zodat je de universele levensenergie kunt laten stromen.

Door de dag heen wordt er veel geoefend, individueel en met elkaar. Ook leer je om een stoelbehandeling aan iemand te geven. Aan het einde van de dag ben je in staat om een gehele Reiki behandeling te geven aan jezelf en aan anderen. Daarna ga je thuis 21 dagen aan de slag met oefeningen om de energie je eigen te maken.

Vervolgens komen we op de terugkomavond weer samen om ervaringen uit te wisselen, vragen te stellen en gaan we nog een tafelbehandeling oefenen. Na minimaal 3 maanden kun je, indien gewenst, doorgaan met Reiki 2. Reiki 2 is gericht op het mentale en emotionele niveau.  En zal na de inwijding nog krachtiger zijn dan Reiki 1.

Je ontvangt

  • Een mooi werkboek met alle informatie over de cursus. En daarnaast alle 15 handposities.
  • 4 initiaties/inwijdingen
  • Reiki oefeningen
  • Koffie, thee, versnaperingen en een heerlijke lunch
  • Reiki 1 certificaat met een aardigheidje

Na deze cursus kun je

  • Jezelf een Reiki behandeling geven
  • Anderen behandelen

Kosten

Reiki 1 € 245,-

De cursus zal gehouden worden voor maximaal 4-5 personen. De cursus kan doorgaan bij minimaal 3 personen.

Aanbetaling

Mocht je graag deel willen nemen, geef dan jouw aanmelding per mail aan mij door. Na het aanmelden wil ik je vragen een aanbetaling van 25% te doen. Na aanbetaling is jouw deelname definitief. Het resterende bedrag mag je uiterlijk een week voor de cursus overmaken.

Locatie

Achterdijk 40a, 5451 NN Mill

Belangrijk om te weten: Onze ingang ligt aan de Wollenbergseweg. Als je bij Achterdijk 40 voor het huis staat ga je op de kruising rechtsaf de Wollenbergseweg in. Het is meteen de 1e poort rechts. Er hangt een naambordje. Dus als je het weet kan je het niet missen.

Parkeren: we hebben een ruime parkeergelegenheid. Als je aanbelt, maak ik de poort voor je open. Waarna je jouw auto op het terrein binnen de poort kunt parkeren.

Wat neem je mee?

Warme sokken en/of pantoffels. In de praktijkruimte doen we schoenen uit. De vloer kan koud aanvoelen. Dus warme sokken en/of pantoffels zijn wel een must.

Lunch

Voor de lunch wordt gezorgd. Voedselallergie en dieetwensen (anders dan vegetarisch): graag melden minimaal 3 dagen voor aanvang van de cursus.

Ervaringen

“Ik voelde heel veel chaos in mijn lijf en hoofd, ik had het gevoel geen rust meer te kunnen vinden. Dat was het moment dat ik de Reiki cursus bij Manon wilde gaan volgen.
Manon heeft een fijn, helder en duidelijk verhaal. Ik voelde me zeer prettig, vertrouwd, veilig en zeer welkom.
Nu bij de terugkomavond merk ik dat ik een veel betere inkijk naar mezelf heb gekregen en veel meer rust in mijn lijf ervaar. Er gaat echt een wereld voor je open en je leert veel over jezelf. “

Wendy H (48 jaar)

“Manon kwam bij mij in het atelier en ik voelde direct een klik.
Ik wilde al langer een Reiki cursus gaan doen om mezelf, maar ook om anderen te helpen. Dus toen Manon aan gaf die te geven, dacht ik, ik doe mee!
Manon is heel liefdevol in haar begeleiding en aanpak. Ik kan deze cursus echt iedereen aanraden. Geef het jezelf cadeau!”

Irma (65 jaar)

“Ik was al jaren bezig om eens de stap te nemen om een Reiki opleiding te gaan volgen. Tot Manon op mijn pad kwam. Het voelde direct goed. Manon heeft een hele fijne aanpak, is rustig en duidelijk. Manon’s praktijk bevindt zich in een hele fijne omgeving. Manon werkt met kleine groepjes van maximaal 5 personen voor Reiki 1. Niemand kende elkaar van tevoren. Maar er was direct een hele leuke klik met allemaal fijne mensen in de groep. We hebben tijdens de lunch al tegen elkaar uitgesproken dat we met z’n allen graag weer door wilden voor Reiki 2. De cursus heeft mij meer verdieping en meer vertrouwen in mezelf gegeven dat ik met mijn handen kan werken en dat het direct effect heeft! Mocht je op zoek zijn naar een Reiki Master, dan is Manon zeker een aanrader!”

Wendy W (38 jaar)

Achterdijk 40a
5451 NN  Mill (Noord Brabant)

Mill ligt bij Uden (15 min), Boxmeer (15 min), Nijmegen (20 min), Oss (30 min)

Manon Van Bakel
06 27 11 74 53
info@zuiverenpuurpraktijk.nl

Zuiver & Puur, praktijk voor bewustzijn,
ontspanning en energie

Gratis e-book 'Stress de baas'

15 tips: Stress de baas, worden wie jij werkelijk bent

Je aanvraag is gelukt. Check je inbox voor het e-book