praktijk voor bewustzijn, ontspanning en energie

Reiki 2 cursus
Zuiver en Puur praktijk Reiki cursus

“Ook jij kunt energie doorgeven”

Reiki 2 cursus

Heb je al mooie stappen met Reiki 1 gezet en ben je op zoek naar nog meer verdieping en (zelf)ontwikkeling, dan is Reiki 2 een prachtige aanvulling. Met Reiki 2 kun je gaan helen op het mentale en emotionele niveau. Je zult merken dat jouw bewustwordingsproces en jouw intuïtie nog dieper ontwikkelt. Het gave is dat Reiki 2 nog veel krachtiger is dan Reiki 1. De energie zal nog meer gaan stromen.

Ademhalingsessie om blokkades op te heffen

De volgende stap in je ontwikkeling

Je zult steeds meer groeien als mens. Je zult jouw eigen “ik” en eigen kracht ontdekken. Volledig in balans met jezelf, waarin het leven je toelacht. En je vol energie en positiviteit van het leven kunt genieten. Je zult merken dat dit op het emotionele niveau goed doorwerkt. Wederom een heel mooi cadeau voor jezelf.

Tijdens de cursusdag leer je 3 symbolen. Deze symbolen kun je bij jouw (zelf)behandelingen en behandelingen inzetten. Door deze goed te oefenen heb je ze in een mum van tijd in de vingers. De symbolen zijn voor veel in te zetten. Je zult er heel veel plezier en profijt van hebben. Het kan je leven echt verrijken. Geniet van deze nieuwe stap in je ontwikkeling!

Hoe ziet de cursus eruit?

De eerste dag is van 9.30 tot +/- 16 uur, afwisselend theorie en praktijk, aan het einde van de dag ontvang je jouw certificaat. Na 3 weken is er een terugkomavond van 19.30-21 uur. In de tussenliggende 3 weken heb je diverse huiswerkopdrachten en geef je mij een behandeling op afstand.

We beginnen de dag met een korte meditatie. Daarna trekken we intuïtief een inzichtskaart en aan de hand van de kaart doen we een kennismakingsronde. Vervolgens zal ik uitleg geven over Reiki 2, ontvang je de inwijding en gaan we oefenen met de symbolen. We gaan deze oefenen in een fysieke Reiki-behandeling. En gaan oefenen op afstand. Zodat je aan het einde van de dag voldoende tools ter beschikking hebt om aan de slag te kunnen.

Je ontvangt

 • Een mooi werkboek met alle informatie over de cursus en de drie symbolen
 • Je leert de 3 Reiki-symbolen op fysiek, mentaal en emotioneel niveau
 • Je oefent met het toepassen van de symbolen in een fysieke Reiki behandeling
 • Je leert Reiki sturen op afstand
 • 1 inwijding
 • Reiki oefeningen voor thuis
 • Koffie, thee, versnaperingen en een heerlijke lunch
 • Reiki 2 certificaat met een aardigheidje

Na deze cursus kun je

 • Jouw behandelingen nog verder verdiepen
 • Kun je anderen op afstand behandelen
 • Kun je het heden, verleden en toekomst behandelen
 • Worden de behandelingen die je een ander en jezelf geeft intenser
 • Kun je ruimtes, edelstenen, voedsel, water, medicijnen etc. reinigen en/of opladen.

Kosten

Reiki 2 € 275,-

De cursus zal gehouden worden voor maximaal 6 personen. De cursus kan doorgaan bij minimaal 3 personen.

Betaling

Mocht je graag deel willen nemen, geef dan jouw aanmelding per mail aan mij door. Na het aanmelden wil ik je vragen om het cursusgeld per bank of indien gewenst via betaalverzoek te voldoen. Na ontvangst van de betaling is jouw deelname definitief. 

Data Reiki 2 cursus

12 januari 2024

Locatie

Achterdijk 40a, 5451 NN Mill

Belangrijk om te weten: Onze ingang ligt aan de Wollenbergseweg. Als je bij Achterdijk 40 voor het huis staat ga je op de kruising rechtsaf de Wollenbergseweg in. Het is meteen de 1e poort rechts. Er hangt een naambordje. Dus als je het weet kan je het niet missen.

Parkeren: we hebben een ruime parkeergelegenheid. Als je aanbelt, maak ik de poort voor je open. Waarna je jouw auto op het terrein binnen de poort kunt parkeren.

Wat neem je mee?

Warme sokken en/of pantoffels. In de praktijkruimte doen we schoenen uit. De vloer kan koud aanvoelen. Dus warme sokken en/of pantoffels zijn wel een must.

Lunch

Voor de lunch wordt gezorgd. Voedselallergie en dieetwensen (anders dan vegetarisch): graag melden minimaal 3 dagen voor aanvang van de cursus.

Ervaringen

“Ik voelde heel veel chaos in mijn lijf en hoofd, ik had het gevoel geen rust meer te kunnen vinden. Dat was het moment dat ik de Reiki cursus bij Manon wilde gaan volgen. Na Reiki 1 was het voor mij duidelijk dat ik ook Reiki 2 wilde behalen. Door Reiki kan ik dingen uit het verleden verwerken en kom ik steeds dichter bij mijn ware ik. Manon heeft een fijn, helder en duidelijk verhaal. Ik voelde me zeer prettig, vertrouwd, veilig en zeer welkom. Het gaf me een grote glimlach op mijn gezicht“

Wendy H (48 jaar)

“Reiki 1 had me al veel gebracht. Ik gebruik het voor mezelf om te ontspannen en ook om mijn kinderen te helpen. De Reiki 2 cursus heeft er voor gezorgd dat ik nog beter tot mezelf kan komen. Manon is een mooi open persoon waar ik positieve energie van krijg. Ze is rustig, positief en duidelijk in haar uitleg“

Sandy

“Manon kwam bij mij in het atelier en ik voelde direct een klik.
Na de Reiki 1 cursus bij Manon had ik direct zin in het vervolg. Manon is heel liefdevol en rustig in haar aanpak. Het is zeer leerzaam. De cursus heeft me verder gebracht. Alles gaat stromen. Ik kan echt iedereen aanraden: investeer in jezelf, verrijk jezelf om dingen te leren!”

Irma (65 jaar)

“Nadat ik Reiki 1 bij Manon had gevolgd voelde dat echt als thuis komen. Ik besloot door te gaan voor Reiki 2. Dit voelde heel vertrouwd en veilig. Manon’s begeleiding is heel fijn en duidelijk. Ze heeft een goed luisterend oor. Reiki 2 heeft mij een sterke groei gegeven en het inzicht dat ik mag vertrouwen op intuitie en energie. Het zit in mij!”

Jolanda

“Ik was al jaren bezig om eens de stap te nemen om een Reiki opleiding te gaan volgen. Tot Manon op mijn pad kwam. Het voelde direct goed. Manon heeft een hele fijne aanpak, is rustig en duidelijk. Manon’s praktijk bevindt zich in een hele fijne omgeving. We hadden zo’n leuke groep bij de Reiki 1 cursus dat ik me daarna meteen voor de Reiki 2 cursus opgegeven heb. Het was weer een prachtige dag. Als je op zoek bent naar een Reiki cursus dan is Manon zeker een aanrader! Heel warm, fijn, mooie locatie. Manon je bent een topper!”

Wendy W (38 jaar)

Achterdijk 40a
5451 NN  Mill (Noord Brabant)

Mill ligt bij Uden (15 min), Boxmeer (15 min), Nijmegen (20 min), Oss (30 min)

Manon Van Bakel
06 27 11 74 53
info@zuiverenpuurpraktijk.nl

Zuiver & Puur, praktijk voor bewustzijn,
ontspanning en energie