fbpx

praktijk voor bewustzijn, ontspanning en energie

VIP Energie pakket

“Meer zelfvertrouwen, meer energie en innerlijke vrijheid”

Fit en vitaal

Past alles als een puzzel perfect in elkaar? Dan ben je in harmonie. De energie stroomt vrij door je lijf. Je voelt je fit en vitaal. Je hebt geen lichamelijke en geestelijke klachten. Je zit gewoonweg goed in je vel.

Maar het kan ook zijn dat je last hebt van lichamelijke klachten of last van spanning door hoge werkdruk of privé problemen. Ook kan het zijn dat je telkens tegen dezelfde problemen en blokkades aan loopt. Dan ben je uit balans. Dat is het moment dat ik je in mijn praktijk kan helpen.

Wil je het ultieme VIP-programma, omdat je voor eens en voor altijd met alle ballast en negatieve patronen af wilt rekenen? Dan kan ik jou het ENERGIE programma aanbieden.

Energie staat voor

Energetisch

New You

Emotionele blokkades herstellen

Rust in je hoofd

Gevoel

Inzicht

Energie

Dit ultieme VIP programma is een combinatie van verschillende tools:

Body Mind Release, Reiki, klankschaal therapie, systeemopstellingen, edelstenen en remedies. We gaan kijken welke tools het beste passen bij hetgeen jij op wilt lossen. Dit kan door de Body Mind Release methode waarbij jij jouw gekleurde bril, die gekleurd is door al jouw ervaringen en gedachten, weer helemaal schoon kunt maken. Dit doe je door je te bevrijden van jouw ballast. Eenvoudig, snel en makkelijk.

Maar het kan ook door energieblokkades weg te nemen. Dit kan door verschillende technieken als Reiki, klankschalen, de Sedona methode of misschien wel een systeem opstelling. Kortom we gaan de tools optimaal inzetten om zo het allerbeste resultaat voor jou te bereiken.

Ik ben er om jou zo snel mogelijk weer terug in balans te krijgen. Zodat het leven je weer toelacht. En je weer vol energie en positiviteit van het leven kunt gaan genieten!

Waar staat het ENERGIE programma voor?

Energetisch

Alles is energie. Frequenties staan allemaal met elkaar in verbinding. We gaan er voor zorgen dat alles weer optimaal gaat stromen in de juiste frequenties.

New You

Waar wil je naar toe werken? Wat is jouw droom? Hoe ziet de nieuwe versie van jou eruit?

Emotionele blokkades resetten

Via de Body Mind Release methode, Reiki en klankschaaltherapie kunnen we jouw emotionele blokkades opsporen en resetten.

Rust in je hoofd

Door middel van deze methode zul je meer rust in je hoofd gaan
ervaren en meer vanuit je hart en je ware zelf gaan leven. Hierdoor zul je je stabieler en energieker gaan ervaren.

Gevoel

Terug van je hoofd naar je hart. Naar je gevoel, luisteren naar je eigen behoeften.

Inzicht in jezelf

Via de verschillende tools zul je een veel beter inzicht in jezelf krijgen. En kun je gaan leven naar wie jij werkelijk bent.

Energie

Als je uit balans bent heb je een tekort aan energie. Je voelt je moe en futloos. Door deze methode gaat alles weer stromen, kom je weer in balans en zul je merken dat je veel meer energie zult krijgen.

Maatwerk programma

Het VIP Energie programma is een maatwerk programma. Tijdens ons intakegesprek gaan we eerst in kaart brengen waar jij tegenaan loopt. Vervolgens zal ik een programma voor jou samenstellen en een kostenplaatje voor jou maken. Bij dit programma kiezen we die tools en bouwstenen die jou optimaal kunnen helpen.

Je kunt vervolgens besluiten of je voor het VIP Energie programma wilt gaan of dat je een van de andere mogelijkheden kiest als bijvoorbeeld het Body Mind Release programma, holistische therapie of een van de Reiki behandelingen.       

Contact

Wil jij werken aan je geluk en/of groei en met jezelf aan de slag? Neem nu de eerste stap! Boek hier jouw gratis kennismakingsgesprek. Daarnaast mag je me natuurlijk ook altijd even bellen, mailen of een whatsapp sturen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Achterdijk 40a
5451 NN  Mill (Noord Brabant)

Mill ligt bij Uden (15 min), Boxmeer (15 min), Nijmegen (20 min), Oss (30 min)

Manon Van Bakel
06 27 11 74 53
info@zuiverenpuurpraktijk.nl

Zuiver & Puur, praktijk voor bewustzijn,
ontspanning en energie

Gratis e-book 'Stress de baas'

15 tips: Stress de baas, worden wie jij werkelijk bent

Je aanvraag is gelukt. Check je inbox voor het e-book

Gratis e-book 'Stress de baas'

15 tips: Stress de baas, worden wie jij werkelijk bent

Je aanvraag is gelukt. Check je inbox voor het e-book