Volg je dromen

Wat zijn jouw dromen? En volg je die als stip op de horizon? Of kom je er eigenlijk achter dat die dromen in een laadje weg gestopt zijn? Door de drukte van alle dag, de ratrace waar we elke dag met elkaar in zitten? Of misschien wel om een hele andere reden?

Ook ik kwam er 1,5 jaar geleden achter dat ik teveel vanuit mijn hoofd en te weinig vanuit mijn hart geleefd had. Ik had zeker wel plezier in mijn leven en genoot daar met volle teugen van. Maar dat was ik aan de andere kant weer snel vergeten. En dan was het hup! weer door naar de volgende beleving. Maar ik vergat er eigenlijk echt van te genieten. Ik nam er onvoldoende de tijd voor. En bleef maar door rennen.

Er was een brand, een burn-out en andere ellende voor nodig om de door denderende trein echt tot stilstand te brengen. Vervolgens kwamen er allerlei trainingen op mijn pad waarin ik ging leren meer uit mijn hart te gaan leven. Het hoofd los te laten. Niet bezig zijn met het verleden of toekomst. Maar in het NU te leren leven. Dat laatste blijft een uitdaging. Want ik ook val daar nog wel eens in terug.

Maar…..inmiddels begin ik hier de vruchten van te plukken. Naarmate ik meer vanuit mijn hart begin te leven, ga ik ook steeds meer mijn dromen volgen. En daar krijg ik zo ontzettend veel energie van! En dat gun ik jou ook!

Tijdens een holistische therapiesessie staan we juist bij jou stil. Wat zijn jouw dromen? Maar welke blokkades zorgen er voor dat jij niet jouw droomleven leidt? Hoe kunnen we dat oplossen zodat de energie weer gaat stromen? Daar wil ik je heel graag bij helpen.

Veel liefs, Manon

Meer berichten