Wisten jullie dat edelstenen een genezende werking hebben?

Hoeveel kost BMR therapie

Ik was me daar ook niet eerder van bewust totdat ik de opleiding tot holistisch therapeut ging volgen. En er achter kwam wat een kracht er van edelstenen uit kan gaan. Heel bijzonder en heel mooi! Zo heeft elke steen zijn eigen kracht en goede eigenschappen. Voor elk probleem is wel een steen te vinden die je kan helpen en ondersteunen.

Twee stenen die ik veel bij mijn behandelingen gebruik zijn bergkristal en rozenkwarts. Ze kunnen bijvoorbeeld ingezet bij een Reiki behandeling om extra ondersteuning te geven.

Bergkristal zuivert je lichaam en brengt deze weer in balans. Maar brengt ook energie.

Rozenkwarts opent je hart en brengt liefde. Het kan je helpen om de liefde voor jezelf te versterken en jezelf te accepteren.

Kortom een hele mooie ondersteuning bij een heerlijke behandeling. Ik laat het je graag een keer ervaren!

Veel liefs, Manon

Meer berichten

Stay positive….

Stay positive….

Na de boodschap van gisteravond helemaal belangrijk. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de afgelopen dagen nadat duidelijk...