praktijk voor bewustzijn, ontspanning en energie

Workshops

Naast 1 op 1 sessies kun je bij Zuiver & Puur ook terecht voor workshops in groepen. Een ideale mogelijkheid om eens te “proeven” aan wat ik jou kan bieden. Met daarnaast de gezelligheid en interactie met de groep. Mijn actuele aanbod en data kun je steeds op de website terug vinden. Maar mocht je een keer wat met een groep vrienden of vriendinnen, collega’s, familie, etc. willen ondernemen. Of wellicht een netwerkgroepje waar je een leuke activiteit bij zoekt, dan mag je ook zeker contact met mij opnemen. We kunnen dan altijd van gedachten wisselen over een maatwerk sessie.

Workshops die ik regelmatig aanbied zijn:

  • Adem en ijsbadworkshop
  • Familieopstellingen met representanten
  • Human Design opstellingen op de mat in groepsverband
  • Reiki 1 cursus
  • Reiki 2 cursus
  • Reiki 3 cursus in overleg

Wil je meer informatie over een van de workshops, neem gerust contact met me op.

Adem- en iJsbadworkshop

Ga je mee uit je comfortzone? Durf je met mij deze stap te wagen?

Tijdens deze inspirerende middag gaan we aan de slag met de mindset, ademhaling en als kers op de taart het ijsbad! Je leert het ontdekken van jouw adempatroon en hoe je deze kunt beïnvloeden. Hoe je de juiste focus en mindset krijgt. Je kunt meer dan je denkt! Je leert en ervaart de voordelen van koude training. En daarnaast diverse yin- en yang ademhalingstechnieken voor stress release en het vergroten van jouw energie. Dit doe je in een fijne groep van 6-8 deelnemers. Veel persoonlijke begeleiding. Met oog voor jouw proces. De verbinding vanuit de groep waarin je samen het avontuur aan gaat en elkaar aanmoedigt. Dat ultieme wauwwww gevoel na afloop is onvergetelijk. Een moment om nog vaak aan terug te denken.

Meer informatie of aanmelden:
https://zuiverenpuurpraktijk.nl/ijsbadworkshop

 

Familieopstellingen met representanten

Met familieopstellingen kun je jouw (onbewuste) patronen, gedrag, overtuigingen, blokkades en familiegeheimen zichtbaar krijgen. Dit geeft inzicht in waarom iets wel of niet lukt. Wat je tegenhoudt. En waardoor dit komt. Zowel als vraagsteller, maar ook als representant is het altijd weer heel bijzonder wat er mag ontstaan. Want ook als representant word je niet voor niets voor deze rol gevraagd. Vaak raakt het ergens een (onbewust) thema van jou aan. Waar dan ook gelijk weer heling op plaats mag vinden. Familieopstellingen met representanten zijn altijd magische sessies. Heel erg waardevol om aan mee te doen. Ben jij er deze keer ook bij?

Meer informatie of aanmelden:
https://zuiverenpuurpraktijk.nl/familieopstellingen

 

 

Human Design opstellingen in groepsverband

Human Design wil je niet alleen lezen maar ook voelen en ervaren! Deze workshop is speciaal voor mensen die al kennis hebben van Human Design, eerder een reading gehad hebben en toe zijn aan een volgende stap in hun experiment. Deze workshop in groepsverband is voor 4 personen. Afwisselend kunnen jullie plaats nemen op de mat en letterlijk in je eigen chart stappen. Ervaren waar het al stroomt en waar nog niet. Maar ook wat er gebeurt als iemand anders in jouw aura stapt die jouw ongedefinieerde centers wel gedefinieerd heeft. Zo kunnen jullie voor elkaar representant zijn en samen gaan ervaren. Dit geeft prachtige mooie inzichten. Daarnaast kun je veel van elkaar en elkaars charts en opstellingen leren. Een fantastische ervaring voor de Human Design fans!

Meer informatie of aanmelden:
https://zuiverenpuurpraktijk.nl/human-design-opstellingen-voor-groepen/

 

Reiki 1

Kun jij wel wat extra energie gebruiken? En heb je behoefte aan meer rust en balans? Dan is een Reiki cursus een prachtig cadeau voor jezelf. Met Reiki leer je tools om jezelf (en anderen te behandelen). Zodat je weer in jouw kracht komt te staan! Met Reiki 1 leer je hoe je lichamelijke klachten kunt behandelen. Zowel bij jezelf als bij anderen op een hele zachte en liefdevolle manier. Het helpt je om beter te voelen en te luisteren naar wat je lichaam jou te vertellen heeft. Door met Reiki te werken ga je aan de slag met jouw innerlijke groei en ga je oude stukken en pijnpunten helen die jou niet meer dienen. En het mooie is, iedereen kan Reiki leren. Het is niet nodig om hier speciale talenten of een vooropleiding te hebben. De bereidheid om Reiki te geven en te ontvangen is vaak voldoende. Vanaf je geboorte is jouw Reiki-kanaal aanwezig. Naarmate we ouder worden gaan we minder naar ons gevoel en intuïtie luisteren. We luisteren meer naar het hoofd dan het hart, Hierdoor “slipt” het Reiki-kanaal langzaam dicht. Bij de Reiki 1 cursus wordt dit kanaal weer opengemaakt en mag het weer gaan stromen. Een Reiki cursus wordt daarom vaak als heel bijzonder ervaren!

Meer informatie of aanmelden:
https://zuiverenpuurpraktijk.nl/reiki-1

Reiki 2

Heb je al mooie stappen met Reiki 1 gezet en ben je op zoek naar nog meer verdieping en (zelf)ontwikkeling, dan is Reiki 2 een prachtige aanvulling. Met Reiki 2 kun je gaan helen op het mentale en emotionele niveau. Je zult merken dat jouw bewustwordingsproces en jouw intuïtie nog dieper ontwikkelt. Het gave is dat Reiki 2 nog veel krachtiger is dan Reiki 1. De energie zal nog meer gaan stromen. Tijdens de cursusdag leer je 3 symbolen. Deze symbolen kun je bij jouw (zelf)behandelingen en behandelingen inzetten. Deze 3 symbolen zijn echt een verrijking. Je kunt er zelfs mee op afstand behandelen. Zowel fysiek als in het verleden en toekomst! Reiki 2 is echt een waardevolle aanvulling voor iedereen!

Meer informatie of aanmelden:
https://zuiverenpuurpraktijk.nl/reiki-2

Reiki 3a

Reiki 3 is voor mensen die heel regelmatig met energetisch werk bezig zijn. Zowel voor hun zelf als voor hun naasten of hun klanten. Met Reiki 3a leer je een 4e symbool dat er voor zorgt dat jouw spirituele kanaal nog meer opengezet wordt. Het versterkt jouw universele energie nog meer. En jouw behandelingen worden nóg krachtiger.  Om je een idee te geven: jouw Reiki energie is zelfs 16x krachtiger ten opzichte van de kracht die je na Reiki 1 bij je had. Deze cursus is gericht op spiritueel en energetisch niveau. Na afloop van deze training mag je jezelf Master in de Reiki noemen. Deze cursus wordt alleen op aanvraag gegeven worden. Heb je hier interesse in, neem dan contact met mij op.

Meer informatie of aanmelden:
https://zuiverenpuurpraktijk.nl/reiki/

workshop adem- en ijsbadworkshop
Familie opstellingen in een groep met vraagsteller en gasten representanten
Reiki workshop