Zin in een ontspannende behandeling?

Dan is een behandeling met de klankschaal echt iets voor jou! Een klankschaal is een koperen schaal die als je hem aan slaat een mooi trillend geluid afgeeft. Misschien heb je al eens gelezen dat alles in het universum uit energie bestaat. Energiegolven die met elkaar communiceren en trillen. Of soms niet. Denk dan aan de communicatie met iemand waar het niet zo mee wil vlotten. Net als de radio die op de verkeerde frequentie zit en een ruis op de lijn geeft.

Met een klankschaal kun je allerlei blokkades loslaten. Die worden weg getrild zeg maar. Zo kun je eindelijk alles loslaten wat jou niet meer dient. Ik persoonlijk vind een klankschaalbehandeling heerlijk om te ondergaan. Je wordt er heel ontspannen van. En de klankschaal doet zijn werk. Door de trillingen worden blokkades of pijnpunten (ook de fysieke! Denk b.v. aan rugpijn) los getrild. Maar dan heel subtiel.

Vervolgens krijg je daarna een Reiki behandeling. De plekken in het lichaam die nog wat extra energie nodig hebben, krijgen dan wat extra aandacht. Goed om te vertellen trouwens dat alle behandelingen altijd met kleren aan zijn. Je ligt heerlijk comfortabel op een behandeltafel met een lekker dekentje over je heen. Echts super genieten! Tenslotte sluiten we af met de koshi.

De koshi is een windgong, die prachtige geluiden maakt. Heel warm en liefdevol. Sommige mensen hebben een windgong in de tuin hangen. Maar je kunt er super mee behandelen. Het brengt de energie terug en geeft een diepe ontspanning. Van de cliënten die ik behandeld heb, heb ik daarna zulke enthousiaste reacties gehad. “Wat was dit ontspannen en relaxed”, “ik viel bijna in slaap”. “Wat was dit fijn”. Benieuwd? Plan dan een behandeling in. Ik laat het je graag ervaren. 

Veel liefs, Manon

Meer berichten